• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme söyledim de ne oldu ne değişti şimdi??

Annenize anlatacaginiza polise gidip anlatsaydiniz keske. Yetiskin insansiniz,veliye ihtiyaciniz yok ki artik. Boyle sapiklar ceza almadigi icin ,hakim karsisina cikmadiklari icin,sicillerine tacizci damgasi yemedikleri icin cesaretleniyor ve sizin yasadiklarinizi baskalari da yasiyor. Susmayin. Annenizin keyfini de beklemeyin.
 
Evet cok zor
Annenin yerinde olsam ne yapardım annen senin mutlu bi evlilik yapmanı istiyordur. Bu iş duyulursa evliliğin zora girecek diye korkar. Sadece eş adayınl bunu paylaşman farklı tüm çevrenin duyması farklı bişey.
Öte yandan sapığın bu eylemi tekrarlamamas. için durdurulması şart. Zor iş yani.
Şanırım babana anlatmalı. Adamın eşine anlatmalı.
 
benim en cok korkutumda diger yengeler cocuklarını amca diye o adamn kucagına veriyolarmısya ona takıldım ya o ccouklarada yapıyosa onu varya nufustan bile sildirir insan butun millet yuzune tukurur bencede once polise git sonra babama söyle
 
Baska cocuklara da yapiyorlar bence aile de sizden baska taciz edilen de vardir ama susuyorlardir.Bu serefsizler ta ki yakalanana kadar, pisliklerine bir sekilde devam ediyorlar.
 
Bak sen kocaman genç kızsın. Senin ne annen anne ne abin abi. Hiç bir şey diyemiyorum onlara. Ben de anneyim inanamıyorum. Ama sen ayakların üzerinde durabilirsin kimseye ihtiyacın yok söyle herkes bilsin. Babana da söyle akrabalarına da söyle. Sana yaptıklarını çocuklara da yapıyor belki sana ufakken yapmış aynısını o yaşlardakilere yapıyordur. Herkes bilmeli çocukları korumalı sen de boyun eğme sakın.
 
Kaç yaşındasınız? Anladığım kadarıyla tacize uğramışsınız.
Neden annenizi bekliyorsunuz ki, kendiniz şikayet edin.
 
Elinden geleni yap gereğince Sessiz kalma!!
Allah yardımcın olsun...Allah seni korusun...!!!
 
  • Beğen
Reactions: Wcy
Yaşadıkların için çok üzüldüm.Ne denir ki bence psikolojik yardım almalısın ... 12-13 yaşlarındayken teyzemde kaldığım bir gün damadı beni taciz etmişti , bacağıma dokunmuştu hemen kaçmıştım bahçeye ama ne kadar korktuğumu anlatamam. Kimseye bir şey diyememiştim ama çok şükür 1 ay sonra trafik kazasında geberdi pislik... Şimdi çocukları kocaman oldular , bazen kızı keşke babam hayatta olsaydı der öldüğünde kızı 2 yaşlarındaydı... Keşke canım derim ama içimden şansınız varmış da geberip gitti baban olacak soysuz derim...
Alıyorum canım 26 sında yine gidecem. Doktor hayat herkese eşit davranmıyor bazen bu gibi şeyler yaşanabiliyor tarzı bir şeyler söyledi. İlaç verdi bir de okumam için güzel bir kitap tavsiye etti.
Üzücü olmuş sizin içinde ama kurtulmuşsunuz, benimse her zaman görebileceğim bir yerde maalesef.
 
Kaç yaşındasınız? Anladığım kadarıyla tacize uğramışsınız.
Neden annenizi bekliyorsunuz ki, kendiniz şikayet edin.
20 yaşındayım. Küçük bir yerde yaşıyorum ve nereye gitsem annem benimle yani öyle bir ihtimalim yok.
 
Anneni tanımış oldum. Bazı anneler annelik Hakkı diye dolaşıp dururlar. Seninki bunu bari yapamaz. Ben olsam başının Eti'ni yerdim sen ne biçim annesin diye.
 
  • Beğen
Reactions: Wcy
Canim baban otoriter biriyse annen babanin ogrenirse bir sey yapacagindan korkmus olabilir.
Ya da annen sindirilerek buyudu oyle gorduyse ondan olabilir.

Sen de artik duygusal olarak onu yoksay kanattikca yarani canin yanar.
Cok travmatik duygular yasayan bazi insanlar o ani unutuyorlarmis psikoloji kendini korumaya almak icin bunu yapiyormus.
Sen de sartlama kendini onu gorucem diye ondan konusuldugunda duyma dikkat ettikce cekersin istemedigin ot burnunda biter derler o hesap.

Sen galiba taciz edildin tecavuz daha agir ve yakinlarindan sevgilisi tarafindan tecavuz edilenler var.

Erkeklerin cogu boyle kendini korumayi ogrenmis oldun iyisi de var oyle birini bulursun ilerde cocuklarini kendin korursun.

Tabi bunlarda once mesleki olarak kendine bir yol ciz ayaklarinin uzerinde dur.

Avukat Feyza Altun var Kadinin Fendi yazari bak o da kucukken tacize ugramis simdi guclu ve insanlara yardim ediyor.
Evet ondan bir de burası küçük yer olduğu için.
Ama nasıl unutayım görüyorum, geçen amcamgilde o geldi zannettim korkudan elim titredi bunlar elimde olmayan şeyler.
Çok şükür ki sadece taciz. Rabbim korumuş daha beterinden.
Evet kendimi korumayı herkese şüpheyle yaklaşmayı öğrendim hatta babama abime bile.
Çok güzel bende onun gibi olurum inşallah herşey geçip gider..
 
Alıyorum canım 26 sında yine gidecem. Doktor hayat herkese eşit davranmıyor bazen bu gibi şeyler yaşanabiliyor tarzı bir şeyler söyledi. İlaç verdi bir de okumam için güzel bir kitap tavsiye etti.
Üzücü olmuş sizin içinde ama kurtulmuşsunuz, benimse her zaman görebileceğim bir yerde maalesef.
Dr ihmal etme , ilaçlarını da al mutlaka , annenle sakince tekrar konuş bence amcanın başka çocuklara da zarar vermesinden korktuğunu söyle belki dank eder , ne diyeyim çok geçmiş olsun. Aslında keşke oralardan uzaklaşabilsen...Benden ziyade çocukları kurtuldu çok şükür diyorum ama tabi öyle küçüklerdi ki hala keşke babamız hayatta olsaydı diyorlar.
 
  • Beğen
Reactions: Wcy
Cocukken bende amcamin bir akrabasi tarafindan boyle bir seyle karsilastim bagirarak kendimi kurtardim.Korkudan kimseye soyleyemedim.Ayni kisi amcamin kizina bir seyler yapmak uzereyken yakalandi, o zaman anlatmistim.Allah hepsinin belasini versin.
Kim bilir amcaniz daha kimlere sapiklik yapti.Ortaya ciksa cok iyi olur.
Bilmiyorum işte bu içimi kemiriyor. Annemin sözü utanarak söylüyorum, bize ne kime yaparsa o ortaya çıkarsın deyip duruyor.
 
Anneni tanımış oldum. Bazı anneler annelik Hakkı diye dolaşıp dururlar. Seninki bunu bari yapamaz. Ben olsam başının Eti'ni yerdim sen ne biçim annesin diye.
Kalp kırmayı tercih etmem kırılır, bu seferde benim vicdanım sızlar. Sakince tekrar konuşmayı düşünüyorum.
 
Dr ihmal etme , ilaçlarını da al mutlaka , annenle sakince tekrar konuş bence amcanın başka çocuklara da zarar vermesinden korktuğunu söyle belki dank eder , ne diyeyim çok geçmiş olsun. Aslında keşke oralardan uzaklaşabilsen...Benden ziyade çocukları kurtuldu çok şükür diyorum ama tabi öyle küçüklerdi ki hala keşke babamız hayatta olsaydı diyorlar.
Alıyorum alıyorum yoksa kötü olucam.
Söyledim defalarca hem de anne başka çocuklara yaparsa benim vicdanım sazlar diye dediği şey çok utanç verici, bize ne o zaman onlar ortaya çıkarır diyor :(
 
Ben gizlemiyorumm inanın içim içimi yiyor ama konuşturmuyorlar işte psikolojim bozulduu:KK42:
Annene sor bakim ne yapmayı planlıyormuş bu konuda. Bir de git babanla konuş ona anlat. İcin yine soğumazsa kalabalık bir yerde çocuklarınızı bu adamdan koruyun diye bas bas bağırıyor. O zaman anlarlar
 
  • Beğen
Reactions: Wcy
Alıyorum alıyorum yoksa kötü olucam.
Söyledim defalarca hem de anne başka çocuklara yaparsa benim vicdanım sazlar diye dediği şey çok utanç verici, bize ne o zaman onlar ortaya çıkarır diyor :KK43:
Umarım tez zamanda o ortamdan kendinizi kurtarabilirsiniz diye temenni etmekten başka bir şey gelmiyor elimden :(
 
  • Beğen
Reactions: Wcy
Back
X