Iyi Akşamlar Kızlar, annem 20 yıldır torbali bi supurge kullanıyo bende ona anneler gunu hediyesi bakıyorum su filtreli süpürge almak istiyorum ama hiç anlamam hangi marka almalıyım nerden almaliyim yakin zamanda alan varmi kullanıp memnun olduğunuz supurge varsa fikirlerinizi almak istiyorum.
Iyi Akşamlar Kızlar, annem 20 yıldır torbali bi supurge kullanıyo bende ona anneler gunu hediyesi bakıyorum su filtreli süpürge almak istiyorum ama hiç anlamam hangi marka almalıyım nerden almaliyim yakin zamanda alan varmi kullanıp memnun olduğunuz supurge varsa fikirlerinizi almak istiyorum.
Selaaam;
Çok daha yeni aynı dertten muzdarip biri olarak kendime süpürge aldım.Su filtreli süpürge kullanım açısından çok önermem yalnıztemizliği vs.biraz uğraştırıyo,bi de hassas oluyorlar kullanırken.Torbasız süpürge aldım ben.Dyson aldım ben çook memnunum.İnternetten süpürgesepeti.com diye bi siteden aldım.açıkçası sorularımla biraz yönlendirmeleri sonucunda verdim bu kararı.full süpürge var sitede ve çok bilgili ve ilgililer.Direk telefonla destek veriyolar.Kessinlikle o siteye bakmanı tavsiye ederim.ben pişman olmadım,siz de olmazsınız:)
Yıllardır torbali supurge kullandigimiz icin havada uçan tozlardan bıkmış durumdayız. Toz yuzunden kaşınıyorum saglik problemlerim acisindan hemde annemin sulu süpürge alirsam alirim demesi üzerine bunda karar kıldım toz filtreli supurge icinde toz yine ucuyo dediler ondan da caydim philip maraton ve arnica bora 5000 e baktım ben begendim ama urun hakkinda bi bilgim yok
Şu filtreliler kullanışlı değil. Hepa filtreli suupurge daha iyi. Onlarda toz kacirmiyorlar. Aynı düşüncelerle su filreli süpürge aldım ve 6 ay kullanmadım. Kullanışı temizliği çok zor. Devrilcekte su dökülecek tmizlerkenki o pis kokusu. Falan... çekilecek dert değil.
philips maraton kullanıyorum 13 hepa filtreli olanından tozun zerresi uçuşmuyor. bence sulu süpürgelerin temizliği zor oluyor bendede vardı arnica marka kendisi bozulmadan emekliye ayrıldı çünkü her kullanımdan sonra onu boşalt temizle kuruması için balkona koy resmen işkence gibi. yinede karar sizin.
SAKIN AMA SAKIN SU FILTRELI ALMA!!!!!!
bizdede var gercekten berbat. yorumlari okursan zaten herkes su filtreliden bikmis durumda. gercekten kullanimi zor. her seferinde o kabi yika temizle kurut falan cidden yok sakin alma.
ya hepa filtreli al yada yine toz torbali al. bende anneler gunu icin anneme alicam arastirma yaparken buldum bunu. bakalim. bende karar veremedim su filtreli mi yoksa toz torbali mi aliyim...
Eğer iyi birşey almak istiyorsan kesinlikle philips marathon serisine bakmalısın bence
Çekim güçleri çok iyi ben 9238 kullanıyorum birde üst modelleri çıktı şimdi çekim güçleri aynı toz haznelerini geliştirmişler filtrelerini bile kendilerş temizlşyorlar