• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme yalan söyledim:(

Çok tatlı bir konu tek derdiniz bu olsun inşallah :)) Arkadaşınız cok yakın bir arkadasinizsa ve erkek arkadasiyla ciddi ve uzun bi iliskisi yoksa eminim bunu soylerseniz ay sacmalama nolcak gibi bisey diycektir :))en azından ziyan olmamış kiyamadim dersiniz olur biter :)

Ben olsam kendim kullanmazdm ama cöpe de atmazdim belki kizin siniri gecince kendi kullanmak ister.bilemeyiz ki

Çok yakın bir arkadaşıma eski erkek arkadaşımın aldığı bir hediyeyi verdim ve bunu imha et dedim. Noldu sonra evine gittiğimde odasında gördüm. Hoş mu bence değil . Alt tarafı 15 -20 tl lik bardak için arkadaşınızı kırmaya değer mi ?:KK20:

kıme aıtse ona verseydınız
yada kır dıyen arkadasına verseydın kırcaksa o kırsın senın degıl kı o kır dese bıle kıramazsın atamazsın
emanet olan bırsey arkadasın senın olsun da dememıs

Ben benim hödükcana bi kutu içinde kitap masa lambası vs hediye hazırlamıştım. Ayrılınca -tekme yiyince, aldatılınca da diyebiliriz ona:KK67:- kutuyu kapıya çöplerin üzerine koydum sabah atılsın diye. Annem görmüş alıp kuzenime vermiş. Görünce felaket sinirlendirmiştim. Arkadaşınız görmesin en azından, hoş bir durum değil.

Eşyanın ne suçu var ki kırasın .Arkadaşına beğendiğini kıramadığını sorun olmazsa kullanabilir misin diye sormalısın Sorun olur derse kullanma başkasına ver olmaz derse annene arkadaşım başkasına almış vermekten vazgeçti bana verdi dersin yalan olmaz eksik olur

Arkadaşın size gelince görünce içi paramparça olacak. Kır dediysen kirmaliydin çöpe atmaliydin. Git annene kendin hediye al

Belki çok saçma bir konu ama nedense benim içim rahat değil. Olay kısa, şöyle ki, bir arkadaşım sevgilisine onun çok sevdiği bir hayvanın şeklinde bir tepsi üstüne de ona uygun kahve fincanı ve su bardağı almıştı. Küçük bir şey, neyse, bana verdi sende kalsın eğer bende durursa şu an hemen veririm aramız düzelince vereyim sende dursun dedi. Bu paket de benim arabamın bagajında duruyordu ama yolda her zıpladığımda yüreğim ağzıma geliyordu kırıldı kırılacak diye. Ben de evde muhafaza etmem daha sağlıklı olur diye, dün evde kimse yokken alıp getirdim.
Bugün arkadaşımla sevgilisi tamamen ayrıldılar. Çocuk engelledi kızı falan zaten iki haftadır araları bozuktu, görüşmüyorlardı, belliydi böyle olacağı. Ayrıntı verdim çünkü geri dönüşü olacak bir şey değil onu belirtmek için. Arkadaşım da bana dedi ki o hediyeyi al kır çöpe at. Ben de açıkçası kıyamadım çöpe atmaya:KK43: Mutfağa götürdüm, anneme de yılbaşı kermesinden aldım dedim. Pahalı bir şey değil zaten de ne bileyim. İçim rahat değil nedense, çöpe atmak istemedim, anneme de durumu açıklayamam o şekilde. Çok da güzel bir şey, annem çok beğendi.

Gereksiz mi kuruntu yapıyorum, nedense kafama takıldı:KK43:
Onu kır annenede aynısını al olsun bitsin:KK53::KK53:

Hediyeye ne kadar mana yüklendi Rastgele alınmış bir bardak.Bi anısı yok,üzerinde kişinin resmi yok,hiçbi özelliği yok.Ben birine bişeyi çöpe at diye verdiysem ister atsın ister satsın ister kullansın , Umrumun yanından bile geçmez yani.

Arkadaşınızın yerinizde olsaydım evinizde gördüğümde üzülmezdim ama yine de kırdığınızı zannettiğim için içim burulurdu. Bence siz yine de arkadaşınıza söyleyin laf arasında kullanıyorum diye haberi olsun yani

Ben böyle şeylere çok dikkat ederim. Kul hakkıdır. Küçücük bir bardak için değmez üzerine almaya. Annene söyleme kısmı bence en önemsizi. O hediyeyi alan kişi de, hediyenn verildiği kişi de siz değilsiniz. İkisinin de sizin kullandığınızdan haberi yok. Hoş değil bence. Arkadaşınız onu evinizde görsün, görmesin, kurtulun bence ondan.

Çok... tuhaf mı diyim ne diyim, çok kötü bir tutum bu bence.
Size ait değil, kızda kötü anıları var. Size kırmasını söylüyor ama siz gidip annenize kendiniz almış gibi söylüyorsunuz. Bu çok bencilce geldi bana. Daha farklı bir kelime bulamadım ama lütfen arkadaşınıza haber bari verin, böyle şey olur mu?

bu yaptığın bana normal gelmedi içinin rahat olmaması bu yüzden normal birşey olsaydı kafana takıp konu açmazdın :)

Back
X