Belki çok saçma bir konu ama nedense benim içim rahat değil. Olay kısa, şöyle ki, bir arkadaşım sevgilisine onun çok sevdiği bir hayvanın şeklinde bir tepsi üstüne de ona uygun kahve fincanı ve su bardağı almıştı. Küçük bir şey, neyse, bana verdi sende kalsın eğer bende durursa şu an hemen veririm aramız düzelince vereyim sende dursun dedi. Bu paket de benim arabamın bagajında duruyordu ama yolda her zıpladığımda yüreğim ağzıma geliyordu kırıldı kırılacak diye. Ben de evde muhafaza etmem daha sağlıklı olur diye, dün evde kimse yokken alıp getirdim.
Bugün arkadaşımla sevgilisi tamamen ayrıldılar. Çocuk engelledi kızı falan zaten iki haftadır araları bozuktu, görüşmüyorlardı, belliydi böyle olacağı. Ayrıntı verdim çünkü geri dönüşü olacak bir şey değil onu belirtmek için. Arkadaşım da bana dedi ki o hediyeyi al kır çöpe at. Ben de açıkçası kıyamadım çöpe atmaya

Mutfağa götürdüm, anneme de yılbaşı kermesinden aldım dedim. Pahalı bir şey değil zaten de ne bileyim. İçim rahat değil nedense, çöpe atmak istemedim, anneme de durumu açıklayamam o şekilde. Çok da güzel bir şey, annem çok beğendi.
Gereksiz mi kuruntu yapıyorum, nedense kafama takıldı