Konuştum annemle.
Bana nankör evlat dedi.
Bilsem daha kötü davranırdım sana dedi.
Neden bıraktın diye sordum ne olmuş ne var bunda dedi.
Kısaca yine dağladı kalbimi..
Üstüne tartıştık beni engelledi. .
Anlayacağınız kadın değil suçluluk pişmanlık duymak. Hiç sorumluluk hissetmiyor.
Bana herkes iyi davranıyor bir sen böylesin kafadan kontaksin sen dedi.
Ama rahatladım.
Artık kaç ay kaç sene görüşmeyiz bilmiyorum ama içimdeki yuku attım.
Neden iletişimi tümden kesmiyorsunuzKonuştum annemle.
Bana nankör evlat dedi.
Anlayacağınız kadın değil suçluluk pişmanlık duymak. Hiç sorumluluk hissetmiyor.
Ama rahatladım.
Kestim onlarda bana mesaj atmış. Numaranı sildik bir daha bizi arama diye.Neden iletişimi tümden kesmiyorsunuz
Çocuklar istediği için. Ben hiç aramıyorum, aklıma gelmiyor bile.Neden annenle görüsüyorsun?
Ben çocuğumu kendim istedgm için doğurdum ki 9 ay boyunca hastnlerde yattım o derece kötü bir hamilelik geçirdim. Ama çocuğum istemedi ki doğmak neden 80 yil taşısa ödeyemesin ki neden hak olsun. Hatta bir hak varsa ben çocuğuma borçlu olurum yine de. Hani maddi anlamda 4 4luk yetistrmezsin anlarım ama sevgiyle buyutememnn hiç bir geçerli sebebi yok annenin akıl sağlığı yerinde ise.dogurmakla anne olunmuyor derız.. ama karnında tasımasının hakkını 80 yıl sırtımızda tasısak odeyemeyız de deriz..
hiç bi sebep cocugunu bırakmaya açıklama olamaz tabı. ama ne cektıgını ne bılıcez ki. belkı yası kucuktu sen dogdugunda.. bı de ıkıncı cocuk yuku.. aklı ermemıstır . her olayın bı arka yuzu var ıste.. ben soyle yapardım ben bunu asla yapmam demem hıc allah dedırtmesın.. sen affetmezsen sana zor... affetmek azad etmek gıbı yuku omuzdan ındırmek bı yerde derdınden kurtulmak.. bu saatten sonra nedenını ogrenmek kandı duygunu annene ıfade etmek bı ıse yarıycaksa konus derım..
Annene benim için bir defa olsun.Ben çocuğumu kendim istedgm için doğurdum ki 9 ay boyunca hastnlerde yattım o derece kötü bir hamilelik geçirdim. Ama çocuğum istemedi ki doğmak neden 80 yil taşısa ödeyemesin ki neden hak olsun. Hatta bir hak varsa ben çocuğuma borçlu olurum yine de. Hani maddi anlamda 4 4luk yetistrmezsin anlarım ama sevgiyle buyutememnn hiç bir geçerli sebebi yok annenin akıl sağlığı yerinde ise.
Hani kucukken doğurmuş cahilmis tamam kabul edelim bunu. Peki buyudgnde bir evlada kara domuz ne demek ya vallahi çok sinirlendim. Hiç bir kadın sırf karnında taşıdı diye ona borcumuz yoktur. Benim annem de 20li yaşlarda doğurmuş yardım eden kimsesi olmamış ama asla 1 kelime ile incitmedi bizi ve kardeşler arasında da incitlmmze izin vermedi.
Her gün telde konsyrz, seni seviyorum demeden kapatmam. Yarın da senin için derimAnnene benim için bir defa olsun.
Iyiki benim annem sendin der misin..
Bunu hak ediyor çünkü..
ben bu yorumu cocuga ananesi baksin diye biraktigi icin yaptim.Ben çocuğumu kendim istedgm için doğurdum ki 9 ay boyunca hastnlerde yattım o derece kötü bir hamilelik geçirdim. Ama çocuğum istemedi ki doğmak neden 80 yil taşısa ödeyemesin ki neden hak olsun. Hatta bir hak varsa ben çocuğuma borçlu olurum yine de. Hani maddi anlamda 4 4luk yetistrmezsin anlarım ama sevgiyle buyutememnn hiç bir geçerli sebebi yok annenin akıl sağlığı yerinde ise.
Hani kucukken doğurmuş cahilmis tamam kabul edelim bunu. Peki buyudgnde bir evlada kara domuz ne demek ya vallahi çok sinirlendim. Hiç bir kadın sırf karnında taşıdı diye ona borcumuz yoktur. Benim annem de 20li yaşlarda doğurmuş yardım eden kimsesi olmamış ama asla 1 kelime ile incitmedi bizi ve kardeşler arasında da incitlmmze izin vermedi.
Zinciri siz kirdiniz demek ki harikasınızKendi mesleğim var. Memurum hatta. Evliyim çok ta sevdiğim bir kızım var
Ben de o söze istindn dedimben bu yorumu cocuga ananesi baksin diye biraktigi icin yaptim.
Evet çok şükür kırdım.Zinciri siz kirdiniz demek ki harikasınız
Ne şanslısınız. Aramızda sorun olmasa dahi.Her gün telde konsyrz, seni seviyorum demeden kapatmam. Yarın da senin için derimçocuklara kötü muamaleyi asla kabul etmiyorum, onlar bizim umudumuz Allah'ın emaneti nasıl kıyılır.
Tam olarak nasıl geçti konuşmaKonuştum annemle.
Bana nankör evlat dedi.
Ama rahatladım.
Sizin de en büyük sansiniz anneannz olmuş.siz de onu her gün arayınNe şanslısınız. Aramızda sorun olmasa dahi.
Ben aramazsam annem 10 günde bir defa arardi beni.
Bende aile konusunda sıkıntılıyım sana en iyi gelecek şey çekirdek ailene yönelmek. Anne babani kafana takıp kendi çekirdek ailene yansıtma. Kan bağı değil can bağı önemli olanKendi mesleğim var. Memurum hatta. Evliyim çok ta sevdiğim bir kızım var
Affetmek kelimesi, yanlış tanımlanıyor anladığım kadarıyla. Affet derken unut, bağışla kastedilmiyor. İlahi adalete güvenerek sabırla adaletin geleceği güne inan denmek isteniyor.Yaptırdı ama hiçbi ise yaramıyor. Bana affetmemnin hafifletecegni söyledi vs vs ama ben affetmek te istemiyorum. Unutmak ta istemiyorum.. Bana yaptıklarının bedeli hiç olmayacak mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?