• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina

Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Anlatımınız çok bozuk ve tuhaf .
Demiş ya kadın ne desin , çocuğa yani torununa sahip çıkıyor çıkmasın mi ,problem nerede ? Anneniz normal ve doğru olanı yapıyor 🙄

Peki o çocuk yani yeğeniniz annesi psikolojik rahatsız ilgilenmiyor,abimiz hayırsız kendine hayrı yok ne olacak bu durumda ?
Tamam abinize izin vermesin, kızsın ama yeğeniniz için ebeveynleri ilgilenmezse iş akrabalara kalıyor.
Mecburi de olsa torun bakıma muhtaç anneniz bu konuda doğru söylüyor.

Siz boşanıp annenizin yanına mi doneceksiniz yada kardeşiniz ?

Kimse ilgilenmeyince kadin mecbur kalmis bakiyor. Sokaga mi atsin cocugu?

Yani annenz de mi bakmasın çocuğa anlamadım ki 🙁
Annem abimin bunlari yapmasina izin vermesin.. yaklasik 5 yil oldu cünkü annem Bu durumda ve hic sorumluluk vermiyor onlara sesini cikarmiyor cocuk 2 yasindan beri annemde , annem sesini cikarmadikca üstüne atiyorlar, kendileri yiyip icip yatip uyuyup geziyorlar

Kendine ediyor Ama mantikli degilki olan ona oluyor Yasi var Genc bir insan dehgil
Napsın istiyorsunuz, ilgilenmeyen annesine mi versin sokağa mı atsın? Çözüm öneriniz nedir?

Hiç bişey anlamadım
Annenin oğluyla gelini sorumsuz olduğu için anne torununa bakıyor konu sahibi de annesine neden onlara müsamaha gösterip çocuklarıyla ilgileniyorsun diyor annede konu sahibine ne sacmaliyordun diyor 😐. Ama bende anlamadım torununa hesapsız kitapsız bakabilir insan.

Peki Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasi normalmi?
Ne yapsın kadın 66 yaşında vurgulamissiniz ,yani tabi baba olarak ilgilenmesi lazım ama aklı başında bir yetişkin değilse ve kızına fayda sağlamayacak düzeyde bir ebeveyn ise annenizin sorumluluğunu alması daha iyi .

Anneniz çocukla ilgilenmezse çocuğun durumu ne olur?

Alkol ve çapkınlığın dibine vurmuş olan ağbi kendine gelip aniden bilinçli bir baba mı olur? psikolojisi bozuk anne birden iyileşir mi?

Annenizin bu duruma bir çözüm bulması gerekir. Yaşadıkları onun seçimi.

Anneniz : annesinin ilgilenmediği , babasının bakmadığı kızına , öz torununa bakmaktan vaz geçebilir mi sizce ? Veya vaz mı geçmeli ?

Allah annenize: torununa genç bir anne kadar iyi bakabilecek ,peşinden koşabilecek; koruyup ,kollayabilecek güç,kuvvet, sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin.

Yeğeninizin de anne baba ayrılığını en az hasarla atlatabilmesini ve babaannesiyle sağlıklı, mutlu,huzurlu bir hayat sürmesini dilerim.

Umarım erkek kardeşiniz de en kısa zamanda toparlanır ve kızıyla annesinin kıymetini bilir.

Peki o çocuk yani yeğeniniz annesi psikolojik rahatsız ilgilenmiyor,abimiz hayırsız kendine hayrı yok ne olacak bu durumda ?
Tamam abinize izin vermesin, kızsın ama yeğeniniz için ebeveynleri ilgilenmezse iş akrabalara kalıyor.
Mecburi de olsa torun bakıma muhtaç anneniz bu konuda doğru söylüyor.

Siz boşanıp annenizin yanına mi doneceksiniz yada kardeşiniz ?
Benim kendi beim var Album onlarla yasiyor Yani annemle yasiyor ve elini sicak Sudan soguk suya vurmuyor Ben sinirleniyorum

Anneniz çocukla ilgilenmezse çocuğun durumu ne olur?

Alkol ve çapkınlığın dibine vurmuş olan ağbi kendine gelip aniden bilinçli bir baba mı olur? psikolojisi bozuk anne birden iyileşir mi?

Annenizin bu duruma bir çözüm bulması gerekir. Yaşadıkları onun seçimi.
Iste benim de isyanim buna , annem neden 5 yildir buna cözüm bulmuyor susuyor Biri bana anlatsin

Annenin oğluyla gelini sorumsuz olduğu için anne torununa bakıyor konu sahibi de annesine neden onlara müsamaha gösterip çocuklarıyla ilgileniyorsun diyor annede konu sahibine ne sacmaliyordun diyor 😐. Ama bende anlamadım torununa hesapsız kitapsız bakabilir insan.
Anne bakmıyor, baba bakmıyor
Konu sahibi neyapmasını tavsiye ediyor? Tahmini kendide bakmak istemez, yetimhaneyemi versin babaanne napsın?

Benim kendi beim var Album onlarla yasiyor Yani annemle yasiyor ve elini sicak Sudan soguk suya vurmuyor Ben sinirleniyorum
Kendi oğlu yapacak bişey yok ki.
Hergun kavga etseler evden kovsa kaç yaşında adam kendi istemeden değişmez ki.
Aynı durumda siz olsaydiniz abiniz sizin için böyle söylese,sizin çocuğunuz için böyle düşünse ne hissedersiniz ?

Annem abimin bunlari yapmasina izin vermesin.. yaklasik 5 yil oldu cünkü annem Bu durumda ve hic sorumluluk vermiyor onlara sesini cikarmiyor cocuk 2 yasindan beri annemde , annem sesini cikarmadikca üstüne atiyorlar, kendileri yiyip icip yatip uyuyup geziyorlar
Tamam izin vermesin de onların üstüne atıp onlar da çocuğu rezil mi etsin ??? Ne istiyorsunuz anlamıyorum ki siz hala degilmisiniz ya hiç böyle saçma sapan bir şey görmedim. Duymadım bırakın baksın kadın evet zor kolay değil ama eee çocuğa ne olacak kim.bakacak BABA ANNE ZATEN AKLI BAŞINDA OLSA BABAANNEEYE TESLİM ETMEZ.

Back
X