• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Kızım çok düşkün anneme , bebekken abim ve hasta kocamm yüzünden , bir dönem ağır tedavi gördüm ölümden döndüm, kızıma annem baktı o dönem, o nedenle kısa aralıklarla geliyorum , Kızımın psikolojisi bozulmasın diye , kızımın babası zaten hiç anlatmayayım elle tutulur bir tarafı yok abimden 5 beter o yüzden de ayrıldım zaten.. annem gelemiyor yanımıza durumlarından dolayı , ben geliyorum geldiğimde de elimden geleni yapıyorum, buraya da dertleşmek için konu açıyorum .. da demediğini bırakmıyorlar bana
Abine ne desen kimse bisey demez aslinda ama kucuk cocuk olunca hele hele annesi babasi terketnis bir cocuk olunca hassasiz tabii..kisaca sen annene annen sana yardimci oluyorsunuz.. bunisin ortasi yok bana gore.. ya kalip karismazsin ya da temelli donersin ve tatilde gelio bi kac hafta kalirsin beraber. Boylece kimse sinir kupu olmqz. Bir arada yasamak zordur

Uyarsın…anne kartını kullansın.. doğruları hatırlatsın..o bu yaşta kücücük kızının başında beklerken, abimin onla bunla gezip tozup sabah karşı sarhoş eve gelince , birde abimin kıyafetlerini ütüleyip, ona ayrı kahvaltı hazırlayıp canım oğlum demesin..abim boşanmadan sosyal medyada gezip tozduğu kızlarla fotoğraf paylaşınca beğenmesin bunları.. geceden kalma olduğu için öğlene doğru kalktığı için , işi yürüsün diye sabah kadar uykusuz kalmışken birde abimin işine gücüne sahip çıkmasın, abim parasını içkiye sigaraya karı Kıza yatırırken, o kendine hiçbirşey almayıp emekli parasıyla abimin kızının özel okul parasını ödemesin..elalem , abin niye böyle dediklerinde ben cevap bulamıyorum..yapmasın bunları neden yapıyor anlamıyorum ..
İyi veya kötü bunlar annenin seçimleri Rüyacık. Sen yardım etmeyeceksin ki o da en azından oğluşunun gömleklerini ütüleyemeyecek. Annenin seni sevmediği gerçeğini kabullen artık, bağrına taş baş, anasız kalan yerlerine soğuk su iç, o zaman ne sen üzüleceksin ne de annen kendini sarhoş alemci oğluna daha fazla kurban edebilecek.

Ben oldam anne sen yat ben bakarim derdim😐annesini dusunen oyle yapardi. Napsin kadin bi tekmedede o mu vursun cocuga?
Dedim zaten kabul etmedi , burada olduğumdan beri yarı zamanlı ben yatırdım , kızım
Ne konuda yardimcisin mesela? psikoloji cok seydir.. eger sen boyle bileyylenirsen cocuga, zaten isteyerek yapmayacaksin yaptiginida..
o kadar şuursuz olmam , bunca zamandır neler yaşadım kimseye zararım olmadı , vicdanlı bir insanım burada ne yazılırsa yazılsın, kendime oluyor zararım

Dedim zaten kabul etmedi , burada olduğumdan beri yarı zamanlı ben yatırdım , kızım

o kadar şuursuz olmam , bunca zamandır neler yaşadım kimseye zararım olmadı , vicdanlı bir insanım burada ne yazılırsa yazılsın, kendime oluyor zararım
Sen yuvana don bacim beni dinle.. annende sende kendi tercihlerinizi yasarsiniz boylece.. hem kim
Bilir Allah buyuktur kalbine gore biriyle bile tanisabilirsin

Koskoca 66 yaşında kadına ciğeriniz sızlıyor ama minnacık el kadar yavruya ne anası ne babası ihtiyacı olan hiçbir şeyi vermiyor diye dertlenmiyorsunuz.
O yavru şuan hastaymış, annee diye ağlarsa ihtimali benim gözümü doldurdu, sizde tık yok maşallah😂

Nasıl vicdan yahu bu, sadece anneye mi çalışıyor?
Vicdanım sadece anneye çalışmıyor… abimin düzelmesi için mutlaka birşey yapılmalı, ben konuşuyorum bana hakaretler yapdırıyor.. bu haliyle çocuğu asla alamaz.. annemin sağlığı gün geçtikçe bozuluyor , iki gün sonra anneme birşey olsa , annemin pırıl pırıl büyüttüğü çocuğu , çocuğun annesi alır ve kullanır.. zaten öyle diyor, bak büyüt alacağım diyor anneme..baba yada bana da göstermez, haksız olduğum bir nokt
A varsa biri bana söylesin burada

Anneden babadan ilgi sevgi göremeyip babaanne eline kalmış çocuğu kıskandığınızı düşünmek istemediğimden kendinizi doğru ifade edemediğinizi düşünmek istiyorum lütfen asıl sıkıntı yaptığınız konuyu yazın
Asıl sıkıntı yaptığım konu şu kızın annesinin hasta olduğuna inanmıyorum , bende psikolojik tedavi gördüm .. hastaneden çıkamaz. Hasta insan , bu kadın keyfine bakıyor, anneme çocuğa bak büyüt alacağım senden diyor .. çocuğa annem için gebersin diyor, bu olaylardan sonra koptu filim bende.. annemin sağlığı her gördüğümde daha çok bozuluyor ,abim her gördüğümde daha beter sarhoş haline geliyor.. annemin kullanılması zoruma gidiyor, anneme iki gün sonra birşey olsa abim bu halde mümkün değil o çocuğu alamaz , bakamaz boşanmadı da hala , annem çocuğu mükemmel yetiştiriyor, çocuğun annesi büyütülmüş çocuğu alır hizmetçi gibi kullanır , üstüne hava atar ben büyüttüm diye , benimle ve kızımla da görüştürmez.. ben buna inanıyorum.. .. bir yanlışım var mı burda söyleyin

Asıl sıkıntı yaptığım konu şu kızın annesinin hasta olduğuna inanmıyorum , bende psikolojik tedavi gördüm .. hastaneden çıkamaz. Hasta insan , bu kadın keyfine bakıyor, anneme çocuğa bak büyüt alacağım senden diyor .. çocuğa annem için gebersin diyor, bu olaylardan sonra koptu filim bende.. annemin sağlığı her gördüğümde daha çok bozuluyor ,abim her gördüğümde daha beter sarhoş haline geliyor.. annemin kullanılması zoruma gidiyor, anneme iki gün sonra birşey olsa abim bu halde mümkün değil o çocuğu alamaz , bakamaz boşanmadı da hala , annem çocuğu mükemmel yetiştiriyor, çocuğun annesi büyütülmüş çocuğu alır hizmetçi gibi kullanır , üstüne hava atar ben büyüttüm diye , benimle ve kızımla da görüştürmez.. ben buna inanıyorum.. .. bir yanlışım var mı burda söyleyin
O kısma yapabileceğin hiçbir şey yok. Boşa üzme kendini. Herkes kendi çocuğundan sorumlu. Onu da onlar düşünecek. Sen değil

66 yaşındaki annenin, abinin çocuğuna bakmasına üzüleceğine ara abini yada atla uçağa git geç karşısına abinle konuş. Kadın düzeltemiyor, gücü yetmiyor ki tam rahata kavuşacağı yaşta torun sorumluluğu almak zorunda kalmış. Yani annene serzenişte bulunacağına, abine bulun. Böyle yüklenerek, psikolojik şiddet uygulayarak mı annen için kaygılanıyosun? Hala olarak taşın altına elini koy, annene direktifler vereceğine.
Söyledim hakaretler yagdırdı bana

Anlayamadığınız şey şu. Anneniz bunları keyfinden yapmıyor zaten. Abinizi anlattığınız profil birini dinleyip sorumluluk alacak gibi durmuyor, anne desen nerede olduğu bile belli değil. Bu durumda küçük bür çocuğa bakma sorumluluğu annenize düşüyor. Anneniz al çocuğuna bak diyebilecek konumda değil maalesef. Bir çok insanın yaşlanınca yaşamak istediği, hayal ettiği bu değildir herhalde. Torununa baksa dahi oğlu geliniyle birlikte olsun, torununun bir evi anne babası başında olsun, çalışsınlar çocuklarının ve annelerinin başında maddi manevi destek olsunlar ister. Ama sizin durumunuz buna çok uzak. Siz de bunu en iyi bilen en yakından şahit olan kişi olarak bu anlayışsızlığınız herkesi şoka uğratıyor. Biz olayları bilmediğimiz halde empati yapabiliyorken siz nasıl yapamıyorsunuz? Bu haliniz akla kıskançlıktan başka ihtimal getirmiyor. Günahınızı almak istemem ama karşıdan görünen sizin ilgiyi kendi üstünüzde istediğiniz için çocuğu kıskanıyor olduğunuz. Bu ifadeyi çocuk için kullanıyorsunuz ama bence aslında kendi dusumunuzu yansıtıyor. Bence annenizin böyle sorumluluk sahibi olmasına sevinin, kendi çocuğunuz da o durumda değil diye mutlu olun.
Anneme bak büyüt alacağım senden diyor, annemi kullanıp çocuğu büyüttürücek, annem sağlığı elden gidiyor, benden yardım da istemiyor, , çocuğu alacak yanına kullanacak bizimle de görüştürmeyecek, çocuğun annesinin kafası böyle şeylere çalışıyor , , şu an çocuk yükü ağır olduğun dan kendini çekmiş durumda

Son düzenleme:
Alan memnun satan memnun. Sen neden dertleniyosun! Çocuğa bakıp uykusuz kalıyo demişsin e pardon hasta çocuğu bırakıp uyusun mu? Ya ateşi çıkarsa havale geçirirse! Azıcık düşünceli ol lütfen ve esas niyetini yaz bence 😐
Esas niyetim annemin kullanılmasını engellemek çocuğun annesi tarafından , merhametin iyi niyetin suistimal edildiğine inanıyorum

Anneme bak büyüt alacağım senden diyor, annemi kullanıp çocuğu büyüttürücek, annem sağlığı elden gidiyor, benden yardım da istemiyor, , çocuğu alacak yanıma kullanacak bizimle de görüştürmeyecek, çocuğun annesinin gerileye kafası basıyor , şu an çocuk yükü ağır olduğun dan kendini çekmiş durumda
O alacak da o kadar büyüdükten sonra bakalım çocuk gelecek mi? Sizin bahsettiğiniz büyüme nereden baksanız 11 12 yaş, o yaştaki çocuk kimin ne mal olduğunu gayet iyi anlar

O alacak da o kadar büyüdükten sonra bakalım çocuk gelecek mi? Sizin bahsettiğiniz büyüme nereden baksanız 11 12 yaş, o yaştaki çocuk kimin ne mal olduğunu gayet iyi anlar
İnşallah .. anlar .. annemin değerleriyle büyüyor ..o da annem gibi suistimal edilir bana göre , çocuğun annesi bunu düşünecek kadar şeytan

‘O çocuk, o kız’... Siz o çocuğun halasısınız farkında mısınız? Anne babadan yüzü gülmemiş masum bir yavruyu kıskanıyorsunuz resmen. Anneniz bakmayıp sokağa atsa bir oh çekecek gibisiniz. Üstelik annesiniz, kalbinizi yeğeninize karşı nasıl bu kadar karartabildiniz?

İnşallah .. anlar .. annemin değerleriyle büyüyor o çocuk .. o da annem gibi suistimal edilir bana göre , çocuğun annesi bunu düşünecek
‘O çocuk, o kız’... Siz o çocuğun halasısınız farkında mısınız? Anne babadan yüzü gülmemiş masum bir yavruyu kıskanıyorsunuz resmen. Anneniz bakmayıp sokağa atsa bir oh çekecek gibisiniz. Üstelik annesiniz, kalbinizi yeğeninize karşı nasıl bu kadar karartabildiniz?
farkındayım halası olduğumun ve elimden ne geliyorsa yapıyorum sizden çok daha fazla düşünüp yaptığımın da rahatlığı içindeyim , sizin gibilere cevap yazmayacağım diye söz vermiştim kendime ama inaanı çıldırtıyorsunuz gerçekten, uzaktan boş boş atıp tutuyorsunuz, yazdığınızda ders çıkarabileceğim hiç bir şey yok

İnşallah .. anlar .. annemin değerleriyle büyüyor o çocuk .. o da annem gibi suistimal edilir bana göre , çocuğun annesi bunu düşünecek

farkındayım halası olduğumun ve elimden ne geliyorsa yapıyorum sizden çok daha fazla düşünüp yaptığımın da rahatlığı içindeyim , sizin gibilere cevap yazmayacağım diye söz vermiştim kendime ama inaanı çıldırtıyorsunuz gerçekten, uzaktan boş boş atıp tutuyorsunuz, yazdığınızda ders çıkarabileceğim hiç bir şey yok
Korkunç Türkçeniz bir anda düZeldi çok mutlu oldum. Forumda daha çok vakit geçirin😂😂

Back
X