• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Anneniz çocukla ilgilenmezse çocuğun durumu ne olur?

Alkol ve çapkınlığın dibine vurmuş olan ağbi kendine gelip aniden bilinçli bir baba mı olur? psikolojisi bozuk anne birden iyileşir mi?

Annenizin bu duruma bir çözüm bulması gerekir. Yaşadıkları onun seçimi.
Iste benim de isyanim buna , annem neden 5 yildir buna cözüm bulmuyor susuyor Biri Ilk
Anneniz : annesinin ilgilenmediği , babasının bakmadığı kızına , öz torununa bakmaktan vaz geçebilir mi sizce ? Veya vaz mı geçmeli ?

Allah annenize: torununa genç bir anne kadar iyi bakabilecek ,peşinden koşabilecek; koruyup ,kollayabilecek güç,kuvvet, sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin.

Yeğeninizin de anne baba ayrılığını en az hasarla atlatabilmesini ve babaannesiyle sağlıklı, mutlu,huzurlu bir hayat sürmesini dilerim.

Umarım erkek kardeşiniz de en kısa zamanda toparlanır ve kızıyla annesinin kıymetini bilir.
annem birsey yapmali , degismiyor 5 yil oldu hicbirsey düzelmiyor, annemden baska kim cözebilir Bu durumu? Neden ses cikarmiyor neden susuyor neden göz yumuyor ,

Peki Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasi normalmi?
Ne yapabilirbki ? Kendiniz diyorsunuz 66 yasinda diye . Kadin torununa bakmaya calisiyor bir de ogluyla mi ugrassin . Su an en onemli kisi o torun bence . Allah yardim etsin . Pozitif yaklasarak annenize destek verin zaten cani sıkkindır diye tahmin ediyorum .

Kendi oğlu yapacak bişey yok ki.
Hergun kavga etseler evden kovsa kaç yaşında adam kendi istemeden değişmez ki.
Aynı durumda siz olsaydiniz abiniz sizin için böyle söylese,sizin çocuğunuz için böyle düşünse ne hissedersiniz ?
Ben bunlari yapmam ki aslan bana Cok Ters kendimi öldürürüm böyle rezillesicegime

Anne bakmıyor, baba bakmıyor
Konu sahibi neyapmasını tavsiye ediyor? Tahmini kendide bakmak istemez, yetimhaneyemi versin babaanne napsın?
Aynen katiliyorum. Bir de şeyi düşündüm acaba konu sahibi boşanacağı için annesinin kendisine mi destek olmasını isterdi.

Iste benim de isyanim buna , annem neden 5 yildir buna cözüm bulmuyor susuyor Biri Ilk

annem birsey yapmali , degismiyor 5 yil oldu hicbirsey düzelmiyor, annemden baska kim cözebilir Bu durumu? Neden ses cikarmiyor neden susuyor neden göz yumuyor ,

Siz de bir anneymişsiniz , Allah bağışlasın, sizin de bir kızınız varmış.

Bu durumda annenizin ne yapmasını istiyor veya bekliyorsunuz ?

Allah korusun , anneniz olmasaydı yeğeninize halası olarak sahip çıkmayacak mıydınız ?

Tamam izin vermesin de onların üstüne atıp onlar da çocuğu rezil mi etsin ??? Ne istiyorsunuz anlamıyorum ki siz hala degilmisiniz ya hiç böyle saçma sapan bir şey görmedim. Duymadım bırakın baksın kadın evet zor kolay değil ama eee çocuğa ne olacak kim.bakacak BABA ANNE ZATEN AKLI BAŞINDA OLSA BABAANNEEYE TESLİM ETMEZ.
O Zaman abimin tedavi olmasi Icin birsey yapsin

Ben bunlari yapmam ki aslan bana Cok Ters kendimi öldürürüm böyle rezillesicegime
Konuşma tarzınız inanılmaz hatalı. Bu söylediklerinizi iptal edin. Sizin de evladınız var. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Annenizi rahat bırakın. İşkence çekiyor olsa başka bir yola girerdi zaten. Siz daha çok dert ediyorsunuz sanki. Anne yüreğini biliyor olmalısınız.

Siz şu an sinirlisiniz ama sakin kalip biraz daha olaylara duygusal yaklasin . Yazik ortada kalmis yavrucak kim baksin . Annesinin akli yerinde degilmis oglan desen ne yaptigi belli degil her sey apacik ortada zaten . Anneniz sizinle sadece dertlesiyor sizden cozum istemiyor . Sizde anneniz oldugu icin yoruldugunu dusunup sinirleniyor kafaya takiyorsunuz . O yavruyu dusunurseniz daha ilimli bakabilirisiniz . Anneniz sizden bir ssey istemedigine gore kararina saygi duyup daha yumusak olun kirmayin o bence yeterince yorgundur bir de siz yormayin

Siz de bir anneymişsiniz , Allah bağışlasın, sizin de bir kızınız varmış.

Bu durumda annenizin ne yapmasını istiyor veya bekliyorsunuz ?

Allah korusun , anneniz olmasaydı yeğeninize halası olarak sahip çıkmayacak mıydınız ?
Defalrca yazdim Annem Bu duruma Sessiz kalmasin, abimi gerekirse evden kovsunn, ve yüzüne bakmissiniz, 42 yasinda Adam Parasi var?

Back
X