• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemi aradın mı aşkım ? ara aşkım ara aşkım

eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor ayda en az 1 defa ki bu aralar hemen hemen her hafta gelir gideriz. her dönüşümüzde annemi aradın mı aşkım... her onların dönüşünde ara aşkım.. haftada bi arıyorum mutlaka zaten. eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen. gelin kaynana gibi değiliz hiç çok severim o da beni severr. ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam.. kaynana kavramını eşim sayesinde öğrenmiş oluyorum... kadına içten içe bi tuhaf oluyorum resmen..
Siz de ona arattirin kendi annenizi, o zaman vazgecebilir. Mesela haftanin bir gunu belirleyin. Mesela cumartesi olsun. Annemi aradin mi askim ara askim hadi ara diye aynen soyleyin :) empati onemli:super:

Ne var ki aramakta? Sürsün sürsün 5 10 dk.. Döndükten sonra ara demesinin nedeni vardınız mı, yol nasıl geçti gibi nezaketen sorulacak şeyler içindir. Haftada bir aramak çok uzun bir ara değil mi hem de aranız kötü de değilmiş. Zaten yakın değilsiniz emin ol her gün ya da 2 günde bir arasan hal hatır sorsan bir şey kaybetmezsin.

Eşine belki de soruyordur annesi hiç aramıyor kötü bir şey mi yaptık, üzdük mü, küstü mü vs... Bence erinmeni gerektirecek bir konu değil.

Ne var bunda Allah aşkına yaa ne var ki arasanız ben anlamadım zaten anlaşmazlığınızda yokmuş kadınla. Senin araman daha iyi olur diye vardık geldik diye söylemen için ara diyordur zaten haftada bir arıyormuşsun normalde de sık aramıyormuşsun ki. Ben kayınpederimle kalıyorum kaynanam vefat edince evde iki kat sorun olmuyor iş çıkışı bir ihtiyaç için arayacağımızda sen ara diyor ya da şehir dışına anneme gittiysek sen ara senin araman daha güzel olur diyor, büyütecek bir şey yok bunu da sorun mu edeceksiniz artık yakınınızda yamacınız da değil ya.

Yazdığınızı okumadan ben de neredeyse aynı yorumu yapmışım.. Kesinlikle katılıyorum size.

Çok sıkıcı. Ben kendi annemi bir hafta aramayabiliyorum. Çocuk gibi annemi ara aşkım diyip duran adamın nesi iyi niyetli? Kısaca anneme saygıda kusur etme diyor. Kendi ne sıklıkta arıyor sizinkileri?
Bana hiç sevimli gelmedi. Ben yüzgöz olmaya karşıyım. Bayramda seyranda özel günlerde aramak yeterli, o da arada tatsızlık yaşanmamışsa.
Aradım deyince arayıp aramadığını kontrol etmesi de ekstra saygısızca.

Off ,su arasan ne olur ,yapsan ne olur mantığına da hastayim.Yani her saat başı da aranabilir,insan olmez sonuçta,bir şey olacağından değil yani.Eslerin böyle yönlendirmesi çok anlamsız.Kadinda eşinden böyle bir şey istese yine saçma olurdu.Her insanin aklı fikri var.Evlenme yaşına gelmiş biri de nerede ne yapacağını ne konuşacağını öğrenmiştir diye dusunuyorum.Esimin bana böyle söylemesini ben hakaret olarak algilarim.
Her şeyi geçtim o an aramak istemeye de bilirim yani,ne bu israr kıyamet.

Askim aradim anneni. sende benim ara hadi askim. 1 dk sonra. askim aradinmi annemi?
Sen yap anlasin. ben aramiyorum artik. soyleniyor diyorum. sen annemi aramiyorsun diye bende aramiyorum anneni. sen ansil ben aradigimda memnun kaliyorsun. nasil seviniyorsun.. nasil annen menun oluyor. eminim sende annemi arasan onlarda bende memnun olacagim.
Sen aramiyorsan bende aramam.
Bukadar basit...

Ben de normalde arar sorar giderim,yoklarım ama eşim söylediği zaman inadına gidesim gelmiyor gibi:)

eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor ayda en az 1 defa ki bu aralar hemen hemen her hafta gelir gideriz. her dönüşümüzde annemi aradın mı aşkım... her onların dönüşünde ara aşkım.. haftada bi arıyorum mutlaka zaten. eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen. gelin kaynana gibi değiliz hiç çok severim o da beni severr. ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam.. kaynana kavramını eşim sayesinde öğrenmiş oluyorum... kadına içten içe bi tuhaf oluyorum resmen..
Ilk zamanlar benim eşimde sorardı bana darladi bu durum beni kızdim sen karisma diye :KK53:
Tepki verirsen yapmaz bidaha heralde çocuk degilim ben de napıcami bilirim:işsiz:

Bu adamlar niye bu kadar ailesine düşşkün oluyor anlamıyorum tamam herkes ailesini sever akside olmasın zaten de nedir bu zorlama evleniyorsak adamla evleniyoz ama bizim türkiyede öyle değil malesef bende daha yeni 1,5 yıllık ilişkimi bitirdim çok sevmeme ve anlaşmamıza rağmen ailesi o kadar geniş rahat lağbali insanlardıkı saygı denen bişi yok dayanamadım.

benim eşim de ilk zamanlar öyleydi. ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama. zamanla düzeliyor yoluna giriyor. hele ben gurbete gelin geldim ilk zamanlar kvalide herr gün arardı:KK45: kendisini çok seviyorum ve beni yalnız bırakmamaya çalışıyordu biliyorum ama fenalık geliyor insana ister istemez. şimdi çok şükür normale bindi her şey.

Ara deyince insanin arayası gelmez anlayabiliyorum.neyse aran da iyiymis,sorun olmaz ararsın ama eşin nasıl peki senin ailene karşı arıyor mu,ya da aynı sehirdeyseniz ziyarete sık gidiyor mu

Esim de kayinvalidemlerden ayri bir ile tasindigimizda ilk zamanlar ara diyordu.
Netice olarak sadece bayramlarda ariyorum. O aradiginda konusuyorum.
Bende tam bir keci inadi var. Bir seyi yap diye tutturursa yapacagim varsa da yapmam. Sonuc ortada zaten :KK70:

zaten eşler maydonoz olmasa daha iyi olcak. benim eşimde çok yönlendrir geldin mi gittinmi aradınmı sordunmu diye. bi rahat bıraksalar da bizde bu sebepten zamanla uzaklaşmasak ailelerinden...

Belli ki tipik aile çocuğu :) aranızı sıcak tutmaya çalışıyor
Arıyorum aşkım sen hiç merak etme diyiverin gitsin
Demekki sizden bu sözleri duymak hoşuna gidiyor.

O benı hıc arıyor mu ASKIMMM diyin

Back
X