Annemi, babamı, evimi özledim

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
Ben yurtta klaıyorum okuyorum 8'inde sınavlarım bitiyor ama evimi özledim hem de çok şu okul bitse de bi gitsem bıktım artık derslerden bunaldım off.

Biraz daha sabret 8 ine ne kalmis surda . Okul bitince inan daha zor ogrenciligin keyfini cikar. Bi gun gelir bu gunlerini ozlersin:54:

Özlenmez mi hiç anne baba kızımda gurbette okuyor oda ayın 8.de gelecek şimdi annene yemek siparişleri verirsin oda yapar anne yemeği nede olsa..Çok az kalmış canım sık dişini biraz daha olurmu hasret bitecek çünkü....

az kalmış canım ya:61: düşünsene orda,bıraktıgın yerde,evinde...gittigin zaman saglıklı sıhhatli aileni bulmak,onların iyi oldugunu bilmek,duymak,görmek herşeye değer...onlarda seni çok özlemişlerdir:40:

işte beni asıl üzen de bu onların beni benim özledğim kadar özlememesi anneme soruyorum beni özlemiyo musun diye doğrusun söylemek gerekirse fazla özlemiyorum diyor eve gittiğimde hiç sevnmiyolar ne sarılıyolar doğru düzgün ne de bişey yapıyolar annem benim dediğim yemekleri hiç yapmadı babama da soruyorum beni özlemiyo musunz diye psikatra gittim kronik depresyon teşhisi koydu 1 aydan fazla süredir ilaç içiyorum istersen depresyonda ol padişah dölümüsün diyor?Senin çektiğin zorlukları herkes annen baban böyle aramayacak sormayacak diyor onun da anası babası ona bişey yapmamış o kendini hç üzmemiş onu söylüyor ben bişey diyemiyorum diyecek bişey bulamıyorum sadece dinliyor ve üzülüyorum eve gidip gitmemekte çok ksrarsızım annem en küçük bi kavgamızda S***** G** (Defol) diye bağırıyor doğrusu beni haketmediklerini düşünüyorum benim gibi bi evladı derslerime çlaışırım hergün ararım ona kızarlar insana 5 dk telde konuşma yetermiş bi insan günde 2 defa aranmazmış ama duramıyorum özlüyorum seslerini duymak istiyorum bi sefer bıraktım aramayaım dedim ama onlar da aramadılar babam 1 ay annem de 1 ay aramadı ve ben o kadar üzüldüm ki.Sonra da dalga geçtiler alış alış diyee.

çok şaşırdım ve üzüldüm.ben de üniversite öğrencisiyim memleketimden çok uzaktayım ve ailemle hergün konuşurum aramadığım gün onlar acaba bişeymi oldu diyip hemen ararlar.şuan memleketimdeyim okadar çok sıkılmıştım ve bunalmıştım ki ordan çok şükür sınavlarım bitti ve kurtuldum sende biraz daha sabret.ve ailenide bu konuda hoş görmeye çalış herkes bunun bilincinde olmaya bilir sen herzaman sevgini göstermeye ve onları aramaya devam et.

işte beni asıl üzen de bu onların beni benim özledğim kadar özlememesi anneme soruyorum beni özlemiyo musun diye doğrusun söylemek gerekirse fazla özlemiyorum diyor eve gittiğimde hiç sevnmiyolar ne sarılıyolar doğru düzgün ne de bişey yapıyolar annem benim dediğim yemekleri hiç yapmadı babama da soruyorum beni özlemiyo musunz diye psikatra gittim kronik depresyon teşhisi koydu 1 aydan fazla süredir ilaç içiyorum istersen depresyonda ol padişah dölümüsün diyor?Senin çektiğin zorlukları herkes annen baban böyle aramayacak sormayacak diyor onun da anası babası ona bişey yapmamış o kendini hç üzmemiş onu söylüyor ben bişey diyemiyorum diyecek bişey bulamıyorum sadece dinliyor ve üzülüyorum eve gidip gitmemekte çok ksrarsızım annem en küçük bi kavgamızda S***** G** (Defol) diye bağırıyor doğrusu beni haketmediklerini düşünüyorum benim gibi bi evladı derslerime çlaışırım hergün ararım ona kızarlar insana 5 dk telde konuşma yetermiş bi insan günde 2 defa aranmazmış ama duramıyorum özlüyorum seslerini duymak istiyorum bi sefer bıraktım aramayaım dedim ama onlar da aramadılar babam 1 ay annem de 1 ay aramadı ve ben o kadar üzüldüm ki.Sonra da dalga geçtiler alış alış diyee.

kusura bakma ama ben böyle anne baba pek görmedim.çocukkende mi böylelerdi ? yarın bi gün daha uzağa gitsen napacaklar ?

bazı insanlar evlatlarına yüz vermeme onları şımartmamak için soğuk ve sert davranırlar(kesinlikle onaylamadığım bir şey) belki seninkiler de öyledir sevgilerini gösteremiyorlardır. yoksa evlat bu ya sevilmez özlenmez mi? sen de böyle olduklarını ve seni çok sevdiklerini düşün. sen sevgini hep göster hatta bu duruma üzüldüğünü anlat belki bir gün kalıplarını kırarsın...

aynı ben gibisin bende çok fena özledim annemi :5: allah kavustursun

kusura bakma ama ben böyle anne baba pek görmedim.çocukkende mi böylelerdi ? yarın bi gün daha uzağa gitsen napacaklar ?
ben üniye başlayınca böyle oldular daha önceden hiç böyle uzun süreli dışarıda kalmadığım için bilmiyorum.Daha uzağa gönderme peşindeler zaten milletin çocuğu uzağa gitmek ister annesi babası hasretine dayanamaz bizimkiler beni Papua Yeni Gine'ye gönderme peşindeler neredeyse.Bişey yapmazlar daha uzağa gitsem çünkü o kadar çok özlem duyduklarını düşünmüyorum bunu ses tonlarından davranışarından anlayabiliyorum benim kuruntum değil.

ben üniye başlayınca böyle oldular daha önceden hiç böyle uzun süreli dışarıda kalmadığım için bilmiyorum.Daha uzağa gönderme peşindeler zaten milletin çocuğu uzağa gitmek ister annesi babası hasretine dayanamaz bizimkiler beni Papua Yeni Gine'ye gönderme peşindeler neredeyse.Bişey yapmazlar daha uzağa gitsem çünkü o kadar çok özlem duyduklarını düşünmüyorum bunu ses tonlarından davranışarından anlayabiliyorum benim kuruntum değil.
okul giderlerini babanmı karşılıyor okonuda sıkıntı yaşıyormusun.....

bende aynı senin gibiydim. annem babam evim gözümde tüterdi. eve geldiğimde duvarları öperdim. odama girip saatlerce saçma saçma gülümserdim :61: ahh ahhh gözümün önüne geldi şimdi eski günler... sabret azcık kalmış allah sağsalim kavuştursun inşallah sizi.

canım ben annemi 26 yaşındaydım kaybettim allah sizlerinkilere uzun sağlıklı ömürler versin babamda baba sevgisi hiç yaşamadım diyebilirm ..
şu an iyi bir eşim ve minik bir oğlum var:nazar:
herşeye alışmak zorundayız kendi ayaklarımızın üzerinde durmayada senin sitemini anlıyorum ama kimsenin fikrini zorla değiştiremezsin...

bende aynı senin gibiydim. annem babam evim gözümde tüterdi. eve geldiğimde duvarları öperdim. odama girip saatlerce saçma saçma gülümserdim :61: ahh ahhh gözümün önüne geldi şimdi eski günler... sabret azcık kalmış allah sağsalim kavuştursun inşallah sizi.
Ben de onları özlüyorum her defasında gittiğimde sonuç hüsran oluyor çünkü onların beni özlemediğini görünce sevincim hüzne dönüşüyor ve hırçınlaşıyorum sonra yine ben suçlu agresif konuma düşüyorum yine ben suçlanıyorum sanki onlar hiçbişey yapmamış gibi ama napabiliim ki zor onları merak ettiremem yaa.Sen ne kadar oldu mezun olalı ahh bu günler hiç bitmeyecek gibi geliyo insana.

Ben de onları özlüyorum her defasında gittiğimde sonuç hüsran oluyor çünkü onların beni özlemediğini görünce sevincim hüzne dönüşüyor ve hırçınlaşıyorum sonra yine ben suçlu agresif konuma düşüyorum yine ben suçlanıyorum sanki onlar hiçbişey yapmamış gibi ama napabiliim ki zor onları merak ettiremem yaa.Sen ne kadar oldu mezun olalı ahh bu günler hiç bitmeyecek gibi geliyo insana.

Acaba annenle babanın senin bilmediğin bir sorunlarımı filan mı var acaba bunun etkiside olabilir bence,sana söyleyemiyorlar olabilir..

Acaba annenle babanın senin bilmediğin bir sorunlarımı filan mı var acaba bunun etkiside olabilir bence,sana söyleyemiyorlar olabilir..
Yok bizim evde öyle gizli saklı insanların birbirinden sakladığı şeyler yoktur annem babam kavgasını bizim önümüzde eder ben bu durumdan hiç hoşnut olmasam da bizden gizli kavga etmelerini daha çok tasvip ederim çünkü ortada kalıyosun birsi annen birisi baban zaten annem şartlanmış senle baban senle baban deyip duruyor babamla olan sorununu benim üstümden çözmeye çalışıyor ama artık dayanamıyorum o tavırlarına laflarına çocukluğumdan beri çekiyorum önceden anlamlandıramazdım hep kendimi suçlardım ben anneme naptım diye hala da kurtulamıyorum bu suçluluk duygusundan ve bunu anneme söylediğimde kızıyor canı sağolsun.

Back
X