• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi, babamı, evimi özledim

Yaşamak istemiyorum o kadar yoruldum ki annemi aradım babam çıktı telefona napıyon nediyon dedi ağzının şapırtısından bişey anlamıyorum dinliyorum dinliyorum anlamıyorum dediğini anlamıyorum dedim yine yemeyi kesmedi ne zaman arasam sürekli işleri oluyor ikisinin de babama söyledim hem telefonla konuşuyo hem yemek yiyo sinir oluyorum dedim ben de buna sinir oluyorum dedi telefonla konuşmamızın başında sana söyledim yemek yediğimi dedi beni daha önceden de aradı yeni yatağa yatmıştım hemen aradı napıyon dedi ben de yeni yatmıştım iyi o zman sen uyu kapatayım dedi yok dedim kapatmana gerek yok daha yeni yattım dedim ama kapadı sonra yemek yerken daha lafı bitirmeden anneme verdi o da zzten tek dedği şey sağlığın sıhhatin nasıl telefonu eline aldığında başka hiçbirşey demez artık sıkıldım yaa millet telefonda anasına babasına çalım yapar demedikleri kalmaz eve giderler sevinçle karşılanırlar ben kuru kuru annesi yemek yapar millet beğenmez burun kıvırır benim annem yemek yapmaz bana geldiğimde ben hazırlarım soframı hatta ben ona hazırladığımda o burun kıvırır yemez sanki bok var niye yemiyosun diye sorduğumda da kızar bi sefer annem sevinsin dedim tüm evi sildim süpürdüm ne dedi dersiniz her yeri inceledi şurası iyi olmamış burası iyi olmamış dedi azarlamaktan beter etti anneme sürpriz yapayım demiştim ev işlerinden sırtı ağrıyor ben yapayım dedim altıncı sınıfa gidiyodum o zamanlar sonra hep ben suçluum hep beni suçlarlar tamam anne o zaman gelmeyeyim dedim sen bilirsin dedi düşünün ne zamandır görmüyolar beni hiç mi özlemediler gel demiyolar ama gitmicem yurt belli bi süreden sonra kapanıyo ama gitmeyeceğim nereye gidecen diyolar mecburum yaa eve gitmeye gidecek yerim yok o yüzden böyle davranıyolar çocukları gibi davranmıyolar gitmicem eve yalvarana hatalarını anlayana :35:kadar gitmicem hoş anlayacaklarını da zannetmiyorum kendilerini haklı görüyolar sürekli bi sefer de bu çocuk niye böyle davranıyo die düşünmediler. çok üzgünüm başkkası yapsa hiç koymaz ama onlar yapınca böyle oluyorum sağ kürek kemiğimin sol tarafı tutuldu mu noldu anlamdım acıyor sizce napmalıyım? çok rahatsız ediyor.

yazdıklarını görünce bu benim ailem dedim....gerçekten böyle aileler var maalesef.....ben aramasam aylar geçse arayacakları yok...aradıklarında aynen senin dediğin gibi napıyodan başka bi paylaşım yok...üzüntünü,sevincini paylaşmazlar...moralim bozuk olduğunda bide üstüne azarlarlar...derdimemi yanayım yanlızlığımamı yanayım.....ay sana moral vermek vermek için bi kaç bişey yazayım dedim dert anlatıyom....onlardan sevgi beklememeyi öğrendiğinde yanlızlığınla yaşamaya alıştığında herşey daha kolay olacaktır.............:43:

yazdıklarını görünce bu benim ailem dedim....gerçekten böyle aileler var maalesef.....ben aramasam aylar geçse arayacakları yok...aradıklarında aynen senin dediğin gibi napıyodan başka bi paylaşım yok...üzüntünü,sevincini paylaşmazlar...moralim bozuk olduğunda bide üstüne azarlarlar...derdimemi yanayım yanlızlığımamı yanayım.....ay sana moral vermek vermek için bi kaç bişey yazayım dedim dert anlatıyom....onlardan sevgi beklememeyi öğrendiğinde yanlızlığınla yaşamaya alıştığında herşey daha kolay olacaktır.............:43:
zozzra sen de mi yurtta kalıyosun yoksa evli misin?Anlat zozzra anlattıkca azalır derdin tasan sen de konu aç millet yorum yapsın kafan dağılır yalnızlığın az da olsa unutursun işte böyle anlatınca inanmıyolar anne baba hiç aramz mı sormaz mı evet sen ararsın sorarsın ama yine sen suçlu çıkarsın annen baban her zaman suçsuzdur.

Back
X