Annemi çok özledim, bazen dayanamıyorum bu hasrete...

Icim gittiokurken Allah cc sabir versin Yasin okumanindan memnun olmustur ondanngormussunuzdur ruyayi cuma geceleri oluler evlerine gelir bizi unuttularmi diye merak edip dua beklerler malesef sevdiklerimize doyamiyoruz ozellikle.sizin gibi guclu baglari olan bir anne kiz iliskisinde cok zor ama soyle dusunun sonucta hepimiz olumluyuz ne.mutlu sizeki anneniz sizden razi olarak vefat etmis sizin yaptiginiz iyilikler onu cok mutlu eder amellerinizden haberdardirlar simdi kalan hayatizi kendinize zehir etmeyin agirdir biliyorum bende babami kaybettim birtur soka girdigim icin fazla hissedemiyorum sadece birkac kez nefes alamayacak kadar canimin yandigini hissettim sonrasinda hemen gecti sizinkide boyle birsey sanirim ama bu devamli olursa kendinizi toparlayamazsiniz Allah cc mekanini cennet eylesin

çok sağolun allah esas analarımızdan babalarımızdan razı olsun onların yaptığı yanında bizim yapmaya çalıştıklarımız devede kulak... sizinde başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin. ben onlardan razıyım onlarda benden razı olsunlar inşallah. hep anıp hatırlayacağım can içim onlar benim..

buluşacağımıza inancım tam burada görememek çok zor ağır geliyor. başın sağolsun

bende seni çok iyi anlıyorum başın sağolsun bebeğin de olacak sanırım ne güzel Allah evlatlarınla yuvanla mutlu etsin,uzun sağlıklı ömürler versin. inşallah ulaşmıştır teşekkür ederim.

Ah canım ne zordur o mezunıyet nısan dugun... Benım içinde o gunler oyle zordu ki için için aglamak .. Boğazında herseyın dugumlenmesı.. Offf canım benım cok zor bır acı cok .. Dınmıyor bogazımda bır yumruk annemın hasretı.. şimd bır evladım olsun istıyorum ona sarılayım.. oda olmuyor 1 yıldır. Canım rabbım sabrını versın senı anladıgım için teselli edemıyorum bile..

Çok duygulandım Cnm mekanı cennet olsun çok erken ayrılmış yanınızdan, kızı olanlar aşure yapar ya evlerinde, aşure günü çok mübarektir, annen hissetmiş seninle gurur duymuş Allah kabul etsin

seninde bir bebeğin var bak ,umut olsun sana inşallah o da... mekanları cennet olsun..

olsun hayatta yaşıyor ya hiçbir şey için geç değil bugünlerinin kıymetini bil lütfen.

seninki daha da zor 7 yaş çok küçük... rabbim sana da sabırlar versin...

bazen diyorum ki 20 li yaşlardayım 40 ları 50 leri görürüsem ğer; annemsiz nasıl geçecek... geçiyor işe bu dünyaya da mecburuz... çok teşekkür ederim

gönlünü ferah tut daha 1 yıllık evlisin çok kısa süre canım... evinde yuvanda sağlık ve huzur bul inşallah.

Çok duygulandım Cnm mekanı cennet olsun çok erken ayrılmış yanınızdan, kızı olanlar aşure yapar ya evlerinde, aşure günü çok mübarektir, annen hissetmiş seninle gurur duymuş Allah kabul etsin
inşallah mutlu ve razıdır beni hissediyordur çok sağolun..

Seni teselli edecek bir kelime bulamıyorum şuan akan göz yaşlarımada engel olamıyorum..
sana ulaşma imkanım olsaydı sadece yanına gelir sana sarılır senle ağlardım
içtenliğin yeter desteğin için çok çok sağol...

Çok etkiledin beni insan hiç kaybetmeyecekmiş gibi hissediyor ailesini. Üzüyor kırıyor kaybedince aklı başına geliyor. Bunu hatırlattıgın icin tesekkur ediyorum. Allah rahmet eylesin.

seninde bir bebeğin var bak ,umut olsun sana inşallah o da... mekanları cennet olsun..
Allah sanada tutunma gucu versin canimmm..bir nebze hayata simski sarilabiliyorsun..iki evladim olacak insallah allahim sanada nasip etsin..

Allah sabır versin kardeşim Anneciğinin mekanı cennet olsun abine babana da bol sabırlar diliyorum

Nasil aglattin beni anlatamam sana ,bende şuan başka bir şehire gelin geldim ,evimde çok mutluyum ,huzurluyum ama annem ,babam hastalandiklarinda yada ihtiyaçları olduğunda gidip goremiyorum onları kaybettikten sonra senelerce onların yanından ayrı olduğum için kahrolacagim ,çok pişmanlık yasayacagimki şimdiden yaşıyorum acaba diyorum bazen hata mi ettim başka şehire gelmekle ,bazende herkes anne babasının yanında değil ki bende evimi ,yuvami kurmak için geldim diyorum ama o sıkıntıyı ,huznu hiçbirşey hafifletmiyor...Anneciğinin mekanı cennet olsun ...

Başınız sağolsun eminim çok zordur ben 3 yaşındayken Babami kaybettim hiç gorup tanımadığım halde küçükken çok ağladım smdi eskisi gibi değil 18 yıl geçti üzerinden
Ama şuan annemi kaybettigimi düşündüğüm an bile delircek gibi oluyorum
Allah YARDIMCINIZ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…