çok zormuş yaa valla sende başka şehremi evlendin cnm
insallah gidebilirsin canmben almanyadayim canim annem ve babam türkiyede.onlari görmeyeli 3,5 sene oldu.bazi nedenlerden dolayi türkiyeye gidemedim.insallah bu sene gidebilirim
ben almanyadayim canim annem ve babam türkiyede.onlari görmeyeli 3,5 sene oldu.bazi nedenlerden dolayi türkiyeye gidemedim.insallah bu sene gidebilirim
insallah gidebilirsin canm
Bende çok özledim. ama bak annen senin için toplanmış gelmiş.büyük fedakarlık.
aynı durumda istermiydim bilmiyorum çünkü yaşlılar daha zor yeni şehre adapte oluyor.
daha yanlız kalıyor.anneme kıyamazdım heralde bu fedakarlığı istemezdim...
tabi sen gelme falan demişsindir heralde en başta.
bende özledim deyince 3-5 aydır görmüyorsun sandım yanındaymış ya Allah iyiliğini versin
Bende annemi cok özledim. Keske, keske sadece bir kac saat, bir kac gün, bir kac ay hatta yıl ayrı kalsaydık yasadıgını, bir yerlerde nefes aldıgını bilseydim sapasaglam kadın bir anda gitti, annemiz herseyimizdi, herseyimiz.. Ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum bir yerim hep eksik, buruk! Olmuyor iste, hic birsey eskisi gibi olmuyor... Ana gidince yuva dagılıyormus yani söyle, ne yaparsan yap ana olmayınca olmuyormus! Simdi isyerinde bazen eski günlerdeki gibi evde oldugu aklıma geliyor, elim telefona gidiyor gitse ne olacak? O yok ki, gercekten yok mu ki? diyorum, ev bos, ne kadar aydınlık olsa da bizim icin, benim icin karanlık, ıssız...
Yüzü, sesi, kısacası herseyi gözümün önünden hic gitmiyor, biz öyle birsey kaybettik ki, acısı tarif bile edilemez! Anne sevgisinden yoksun olmak caresiz bir yara, tarif edilemez bir acı.. Arkamda annemin oldugunu bilmemek....
Annemsiz ilk Ramazan bitti, ilk bayramımız geliyor bayram bizim icin hüzün dolu..
allah sabır versin gerçekten çok zor annenin mekanı cennet olsun inşallah gerçekten tarifi imkansız bir acı allah sevdiklerine uzun ömür versin bende babamı kaybettim 10 yıl önce tek tutunduğum annem çok korkuyorum onsuzluktan
canım bende annemlerden uzak yere gelin geldim.Ama alıştım artık.Önceleri çok zor oluyordu,ziyaret dönüşü hep gözlerim yaşlı olurdu.Zaman geçtikçe çoluk-çocuğa karışınca, falan filan derken alışılıyor.Şimdi 16 yıl oldu.Annemlere gidince evimi çok özlüyorum.Çünkü artık benimde kendime ait bir yuvam oldu.Herkes yerinde sağ,mutlu,huzurlu olsun yetiyor.tlf,internet özlem gidermek için bir araç.Eskiden daha farklı idi.Bence sende tek başına yaşamaya alış derim.Her zaman onlar yanımızda olamayabilir.
Bende babama birsey olacak diye korkuyorum..
Bazen gecmis yorumlarıma bakıyorum annemle alakalı seyler yazmısım, suan hayalmis gibi geliyor bana, 6 ayın icindeyiz. Düsünüyorum da ben onu 1 ay görmemeye dayanamıyordum okudugum sehirde, simdi koskoca 6 ay olmus! İste bunu düsündükce sasırıyorum yasadıklarıma. O gülüsü hic gitmiyo gözümün önünden sanki bazen nerdesin kızım? diyor bana, hele onun da bizi özledigini düsününce cünkü bize cok düskündü daha bir icim yanıyor. Nasıl oldu hala soktayım ben! En zoru annesizlikmis anne herseymis, hersey! Bi babam kaldı bize oda giderse sapsız üzüm misali savrulacagız o köseden bu köseye..
Sizin babanız, bizim annemiz Allah rahmet eylesin, geride kalanlara uzun ömürler versin insallah..
çok zor çook allah sabırlar versin düşüncesi bile beni öldürüyo senin başına gelmiş canm allah babanı başınızdan eksik etmesin insallah umarım evlendiğinde kayın valideni annen gibi benmsersin tabi yeri dolmaz ama en azından sıcak bi anne hissini uyandırır
çok zor çook allah sabırlar versin düşüncesi bile beni öldürüyo senin başına gelmiş canm allah babanı başınızdan eksik etmesin insallah umarım evlendiğinde kayın valideni annen gibi benmsersin tabi yeri dolmaz ama en azından sıcak bi anne hissini uyandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?