annemi çok özledim..

umut99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
67
0
16
Bursa
annemi çok özledim kızlr ayrılalı 1 saat oldu ama şimdiden burnumda tütüyor...1 yıllık evliyim başka şehre gelin geldim annemde benm bulunduğum şehre taşındı benn burdayım diye başka bi sebebi yok bir tek akrabamız annemin bi çevresi arkadaşı falan yok sadece benm için yıl içinde memlekete gidip geliyor şimdi yine gitti ve kendimi çok yalnız hissediyorum gurbet çok zormuş diyorum hep.. aşrı aşrı memlekete kız vermesinler valla..babam vefat etti annem anneannemlerin yanına gidiyor memlekete hep ana kız mücadele ettik herşeyle Allah yokluğunu göstermesin bana şimdi uzun yolada çıktı içimde hep bi korku aslında bayramda yalnız kalmasın diye ben istedim gitmesini ne kadar yanınada gitsem bayram sonuçta erkek evinde olunurya genelde... memleketimede gidemiyorum eşim iznini ayarlayamıyor benide göndermiyor.benim gibi olan başka memlekete gelin giden ailesini şehrini özleyen varmı dertleşmek istedim kızlar valla çok zormuş yaa

seni okadar iyi anliyorumki bende annemi cooook ama coook özledim

Bende çok özledim. ama bak annen senin için toplanmış gelmiş.büyük fedakarlık.
aynı durumda istermiydim bilmiyorum çünkü yaşlılar daha zor yeni şehre adapte oluyor.
daha yanlız kalıyor.anneme kıyamazdım heralde bu fedakarlığı istemezdim...
tabi sen gelme falan demişsindir heralde en başta.
bende özledim deyince 3-5 aydır görmüyorsun sandım yanındaymış ya Allah iyiliğini versin

valla ben anneme gel yada gelme dememe fırsat yoktu çünki annem hep yanımdaydı üniyi başka sehirde okudum ondada ev tuttuk yine benleydi hiç bırakmadı beni yani şimdi şimdi yalnızım burda tek bir akrabam yok evlenmeden önce hiç memleketimi özlemem diyordum

Bende annemi cok özledim. Keske, keske sadece bir kac saat, bir kac gün, bir kac ay hatta yıl ayrı kalsaydık yasadıgını, bir yerlerde nefes aldıgını bilseydim sapasaglam kadın bir anda gitti, annemiz herseyimizdi, herseyimiz.. Ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum bir yerim hep eksik, buruk! Olmuyor iste, hic birsey eskisi gibi olmuyor... Ana gidince yuva dagılıyormus yani söyle, ne yaparsan yap ana olmayınca olmuyormus! Simdi isyerinde bazen eski günlerdeki gibi evde oldugu aklıma geliyor, elim telefona gidiyor gitse ne olacak? O yok ki, gercekten yok mu ki? diyorum, ev bos, ne kadar aydınlık olsa da bizim icin, benim icin karanlık, ıssız...

Yüzü, sesi, kısacası herseyi gözümün önünden hic gitmiyor, biz öyle birsey kaybettik ki, acısı tarif bile edilemez! Anne sevgisinden yoksun olmak caresiz bir yara, tarif edilemez bir acı.. Arkamda annemin oldugunu bilmemek....

Annemsiz ilk Ramazan bitti, ilk bayramımız geliyor bayram bizim icin hüzün dolu..

allah sabır versin gerçekten çok zor annenin mekanı cennet olsun inşallah gerçekten tarifi imkansız bir acı allah sevdiklerine uzun ömür versin bende babamı kaybettim 10 yıl önce tek tutunduğum annem çok korkuyorum onsuzluktan

Bende cok özledim. Anneler bambaska.. 17 senemizi doldurduk. Topragina hasretim ben topragina.. 6 senedir kabrine gidemiyorum. Gurbetteyim..

canım bende annemlerden uzak yere gelin geldim.Ama alıştım artık.Önceleri çok zor oluyordu,ziyaret dönüşü hep gözlerim yaşlı olurdu.Zaman geçtikçe çoluk-çocuğa karışınca, falan filan derken alışılıyor.Şimdi 16 yıl oldu.Annemlere gidince evimi çok özlüyorum.Çünkü artık benimde kendime ait bir yuvam oldu.Herkes yerinde sağ,mutlu,huzurlu olsun yetiyor.tlf,internet özlem gidermek için bir araç.Eskiden daha farklı idi.Bence sende tek başına yaşamaya alış derim.Her zaman onlar yanımızda olamayabilir.

Bende babama birsey olacak diye korkuyorum..
Bazen gecmis yorumlarıma bakıyorum annemle alakalı seyler yazmısım, suan hayalmis gibi geliyor bana, 6 ayın icindeyiz. Düsünüyorum da ben onu 1 ay görmemeye dayanamıyordum okudugum sehirde, simdi koskoca 6 ay olmus! İste bunu düsündükce sasırıyorum yasadıklarıma. O gülüsü hic gitmiyo gözümün önünden sanki bazen nerdesin kızım? diyor bana, hele onun da bizi özledigini düsününce cünkü bize cok düskündü daha bir icim yanıyor. Nasıl oldu hala soktayım ben! En zoru annesizlikmis anne herseymis, hersey! Bi babam kaldı bize oda giderse sapsız üzüm misali savrulacagız o köseden bu köseye..

Sizin babanız, bizim annemiz Allah rahmet eylesin, geride kalanlara uzun ömürler versin insallah..

Son düzenleme:

bilemiyorum alışabilirmiyim.. 1yılda tek başına bazı konuları aşmaya çalıştığım çok olduu o kadr yıprandığımı hiissediyorumki annnemin yanında onun kanatları altında korumadaydım hiç bi korkum yoktu evlenmeden önceki günlerimi özlüyorum. alışamadım sanırım hala..

çok zor çook allah sabırlar versin düşüncesi bile beni öldürüyo senin başına gelmiş canm allah babanı başınızdan eksik etmesin insallah umarım evlendiğinde kayın valideni annen gibi benmsersin tabi yeri dolmaz ama en azından sıcak bi anne hissini uyandırır

Kayınvalide annenin yerini tutmuyor şekerim ne kadar iyi olursa olsun anne bambaşka...Annem bambaşkaymış...Mekanın cennet olsun annem...

Benim kayınvalide adayım iyi insandır, beni cok sever köyden birseyler gönderiyor hep, tursu yapmıs bana istanbula geldiklerinde görüsürüz iyidir yani, ama asla annem gibi olamaz! Sacımı oksar, ne bileyim samimi davranır, hatta bazen diyorum o özel kelimeyi belkide hic duyamayacak benden sevmedigimden, layık görmedigimden degil, kendi annemin olmamasından, o kelimeyle birine seslenmek bu saatten sonra benim icin cok cok zoor..

Yerini hic kimse tutmaz, yoklugu hic doldurulmaz, kimse öz anne gibi olamaz...

Son düzenleme:
2 haftadır görmüyorum ama ona rağmen çok özledim, hem ayrılırken hep boğazımda bir yumru olur, onun da öyle oluyor hep gözlerini aşağı indirir, kırmızı kırmızı olur da ağlamamak için zor tutar. Anne bağı çok farklı bir şey gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…