Annemi çok özlüyorum.

altinsuyu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
55
29
3
26
Bugün açtığım ikinci konu ama sürekli bir şeyleri anlatma ihtiyacım olduğundan yazmadan duramıyorum..

Annemi kaybedeli yaklaşık 2,5 ay oldu.Aniden trafik kazası dolasıyla kaybettim.Annem evin inanın tek neşesiydi.Annem gittiğinden beri çok eksiğim.Üst katta amcamlar ve babannemgil oturuyorlar aynı apartmandayız.Sürekli onlara girip çıkıyor yemeklerimizi orda yiyoruz.Tüm düzenimiz bozulmuş gibi hissediyorum.

İnanın kendimden daha çok, küçük kardeşim ve babam için üzülüyorum.Erkek kardeşim daha 5 yaşında annemi hatırlamayacak hep eksik büyüyecek ben elimden geldiği kadar annemin eksikliğini hissettirmek istemezcesine seveceğim ona hem anne hem abla sevgisi vereceğim ama bilmiyorum annemin eksikliğini hissedecek diye ödüm kopuyor.Babam kazada kendisini suçlu hissediyor yol arkadaşını kaybetti bu çok zor bir şey bu sebeple atlatamamasından korkuyorum.

Akrabalarım deseniz hepsi rutin hayatına geri döndü.Hepsi anlayışsız.Özellikle benimle yaşıt olan kuzenim bana nedensizce soğuk davranmaya başladı.Üst katımızda oturdukları için sürekli seslerini duyuyorum,hep kahkaha atıyorlar gülüşüyorlar kendimi çok kötü hissediyorum.

Ve en büyük sorunum..Gülmekten eğlenmekten korkuyorum.Annem orda beni mutlu görünce kızım bana hiç üzülmüyor mu diye düşünecek sanıyorum,biliyorum annem mutluluğumu isterdi ama işte iki dakika gülsem üçüncü dakika bir anda mutsuzluk çöküyor içime.Annem orda üşüyor mudur diye çok korkuyorum.Zaten din konusunda şüpheciyim hep..Annemin ölümü de iyice sarstı beni.Hak etmeyenlerin yanında anneleri var benim yok.Dinime ısınmaya çalışıyorum ama diğer dünya konusunda kafam çook karışıyor..

Lütfen beni biraz daha iyi hissettirecek,en azından kendim için,ileride yaşayacağım güzel şeyleri annemle paylaşamayacağımı bildiğim için ağladığıma beni inandıracak şeyler yazabilir misiniz?Teşekkür ederim hepinize..

Allah rahmet eylesin. Kuzenlerine kızma gucenme,onlardan aynı acıyı çekmelerini bekleyemezsin. Acin çok buyuk,acini yasa yine gulecen yine mutlu olacan ama içinde yara kalacak,alisacan.

Cok tesekkur ederim..Kuzenlerime kizmamak elimde degil ki?Allah korusun onlarin annesine bir sey olsa ben boyle davranmazdim.Hicbir sey olmamis gibi davraniyorlar sadece ilk gun sen atlatirsin bunu ded

canım çok üzülerek okudum Allah rahmet eylesin için daraldıkça yaz içini dök burada acını da yaşa güçlü görüneceğim kardeşine hissettiremeyeceğim diye duygularını bastırma ..kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin de ihtiyacın olduğu dönem sanırım annene ..kuzenlerin için işey diyemeyeciğim biraz saygı duymaları gerekir..baban için de çok üzüldüm beraberken mi oldu kaza yani annenle baban mı vardı araçta

Bende babamı kaybettiğimde seninle aynı durumdaydım. Kuzenlerim amcamlarım normal hayata geçtiğinde gülüp eğlendiklerinde içim paramparça olurdu.

Sana asla üzülme demeyeceğim üzül, ağlamak istediğin de ağla hatta. İçinde yaşama. Kardeşin için de aynı ağlamak istiyorsa aglasın, acınızı yaşayın. Sonuçta bir insan kaybettiniz.

İçindeki acı belki geçmeyecek ama inan alışacaksınız.. Unutma bu dünya gelip geçici hepimizin gideceği yer orası..

Başınız sağolsun, Rabbim mekanını geniş eylesin inşallah..

Canım acın çoook büyük ama Rabbim hiç bir kuluna tasiyamayacagi acıyı vermezmis... eminim kardeşine annenin yokluğunu hissettimeyeceksin bile. Acıni yasa anneni tabi ki unutmayacaksin ama bu günler geçecek emin ol. Güçlü ol sakin bırakma kendini canım bnm

Ben 16 yasindayim..Arabada 5 kisiydik yani tum aile vardi babam suruyordu arabayi annem ve benim durumum kritikti annem vefat etti hastanede,ben de ameliyat oldum suan ben iyiyim sadece doktor ihmali yuzunden kırıklarımı fark etmemişler yanlış kaynamış fizik tedavi görücem işe yarar inşallah..tesekkurler yorumunuz icin.

Çok zor bir sınavdan geçtiğini düşün. bu sınavı kaybedersen küçücük kardeşinin de kaybetmesine neden olacaksın ama sabreder ve elinden geldiği kadar kardeşine kol kanat gerersen ikiniz de kazanacaksınız.Bence sen çok özel bir ablasın. Kendini suçlama Eminim ki annen seni herzaman mutlu görmek isterdi.Allah yardımcın olsun kardeşim.

Aslinda ben acimi yasiyorum ama insan onunde acimi yasamaktan hic hoslanmiyorum aglayacaksam tek oldugum bir ortama giriyorum.Akrabalarim cok uzuyor beni sacma davranislarda bulunuyorlar cok duyarsizlar resmen bize trip atan bir yengem var cocukla cocuk oluyor.Ve cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

cok tesekkur ederim..guclu olmaya cok calisiyorum ama bazen kucucuk bir olay oldugunda annemin yoklugunu hissediyorum o olsaydi bu olay olmazdi diyorum..

cok tesekkur edeeim..akrabalar cok sorun oluyor benim icin onlardan uzaak bir yere gitmek istiyorum cok anlayissizlar acıyan mı ararsın mutlu aile tablosu çizmek isteyen mi..

Basın sağolsun. Zor bir durum yaşıyorsun. Unutulmaz tabii ki ama alisacaksindir zamanla. Ben yakın zamanda çok sevdiğim bir arkadaşımi kaybettim. Kardeş gibi gördüğüm.. hayata inanılmaz bağlı çok neşeli gezmeyi tozmayi yemeği çok seven 28 yaşında birsürü hayali olan gencecik biriydi.. ilk günler sürekli ağladım sürekli. Ona dualar ediyorum. Ben inanç olarak daha çok yakinlastim diyebilirim. Yani bu yolla kendimi daha iyi hissediyorum. O orda uzaklarda ve biz de bir gün oraya gideceğiz tekrar gülüp eglenecegiz gibi.. bide rüyamda çok gördüm ve son ruyalarimda artık onu da orda iyi görüyorum.. öyle işte.. sen hayatı daha erken tanımış daha erken olgunlaşmış olacaksın. Annen de güçlü durmanı isterdi. Zaten babanın da toparlanması için birbirinize destek olmanız lazım. Bu hayatta kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor hergun birileri doğarken birileri hayatını kaybediyor.. Hayat böyle bisey iste

En azından acınıza saygı duymalarını bekliyorsun değil mi canım.çok haklısın ama insanlar böyle maalesef. Başınız sağolsun ...Allah sabrını bol versin...içine atma bunaldıkça hangi saat olursa olsun yaz buraya canım Benim

cok hakli ve cok dogru yazmissiniz tesekkur ederim..

Kesinlikle..Yanımda çok şen kahkalar atıyorlar sinir oluyorum elimde degil

Can'ım ya kaç gündür konularına denk gelıyorum cok üzülüyorum
allahım sabır ,dayanma gücü versın sıze
yakından tanısaydım destek olurdum herzaman
sen etrafındakı anlayışsız ınsanları dıkkate bıle alma
hekimse kımsenın halından anlamaz malesef

Sana her türlü destek olmaya hazırım canım kardeşim canım kızım (gerçi annenin yerini hiçkimse dolduramaz ama olsun elimden ne gelirse yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…