Annemi çok özlüyorum.

Kuzum Allahim rahmet etsin insaniz elbet hayatimiza geri donecegiz gulecegizde aglayacagizda malesef omrumuz biyunca yas tutamayiz birak kim naparsa yapsin kimseden beklentin olmasin sen kucuk ailene bak insallah guzel hayat yasarsiniz anne siz iyi ve mutlu oldukca yerinde rahat uyuyacaktir

Canım ne desem bilemedim ki, cok zor yaşadıkların, Allah yardımcın olsun. Allah anneciğine gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Kafanı karıştırma, bu hak hukuk meselesi değilki, ömür vade bitti mi elden gelen bişey yok, niye diyemiyoruz ki . Kaderin önüne geçilmiyor. Allah sizlere çok sabır versin

hepinize çok tesekkur ederim ayrı ayrı cevap veremiyorum kusura bakmayın

Basin sagolsun. Allah rahmet eylesin gonlunuze ferahlik versin.
Kardesinin ve senin cok guzel bi hayatiniz olur insallah.

Başın sağolsun..

Hayatta herkesin yaşadığı, ve yaşayacağı şeyler bunlar malesef. Böyle süregelmiş, böyle gidecek. Evet çok zor, ama hafıza harika bir şey, ne olursa olsun annenin kokusunu, sesini unutmayacaksın. Ve hep seninle olacak, kalbinden ayrılmayacak Ona dair yaşanmış her şey sende saklı. Ve bir insana en büyük teselli, onunla tekrar görüşecek olabilmek. O güne dek, umarım annenin istediğinden çok daha iyi biri olup gurur duyacağı şeyler yaparsın...

Size sarılabilmek isterdim. Cennette buluşmanız ve özleminizin son bulması dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…