Annemi cok uzmusum..

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Merhaba arkadaslar belki bana kizacaksiniz ama yine de anlatip fikirlerinizi almak istiyorum burda cogu kisi anne o yuzden bana bi yol gosterin lutfen. Annem benim cok sevip deger verdigim insanlari kirdigi icin ve babam kufur ettigi icin ben biraz agir sozler soyledim iste dunyaya getirmekle anne baba olunmuyor dedim sinirlendim agir seyler soyleyip kapattim telefonu ertesi gun babam aradi bu arada ben onlardan uzakta okuyorum annen sabaha kadar agladi hic uyumadi niye oyle soyledin dedi ben cok uzuldum tabi hemen annemi aradim ozur diledim helallik istedim hala agliyordu sesi cok kotu geliyordu ben bu kadar uzulecegini tahmin etmezdim. konustum gonlunu aldim ama vicdanim rahat etmedi annemin hakkini odeyemem ben ondan cok babama kizginim. eve gitmeyi dusunuyorum ama hic icimden gelmiyor icimden gelen sadece yalniz kalmak ve annemin uzulmemesi. Sizce ne yapmaliyim ?

bence eve gtmek istemesende onların yanına gitmelisin onlar annen baban yüz göz olma hiçbizaman kimse olmadığında tek onlar kalıcak eve git eninde sonunda normale dönecektir neler atlatılmazki

Ben sadece annem icin gitmek istiyorum babama cok kizginim bu yuzden icimden gelen biraz yalniz kalmak kafami toparlamak.

Annen ve baban da senin hosuna gitmeyen seyler yapmis.sen de insansin yani bir anlik sinirle soylemissin.olur hic onemli degil bence ozur de dilemissin.yanlarina git.annen zaten affeder bence.aranizi duzeltin sonra bir daha yapma annen bu kadar uzuluyorsa.yeterli.

Annen ve baban da senin hosuna gitmeyen seyler yapmis.sen de insansin yani bir anlik sinirle soylemissin.olur hic onemli degil bence ozur de dilemissin.yanlarina git.annen zaten affeder bence.aranizi duzeltin sonra bir daha yapma annen bu kadar uzuluyorsa.yeterli.

Ben aslinda o sozu annem icin degil babam icin soyledim ama bu kadar uzulecegini tahmin etmezdim gercekten cok mu agir bisey soylemisim ?

bende zamanında annemle çok kavga eden bir insandım ama şimdi hiç bişey demiyorum, çünkü evin her stresini onlar çekiyor. Ama tabi illaki anne baba diye onlar daima haklı olacak diye bişey yok. yeri geliyor onlarda bize sen gibi evlat olmaz olsun gibi laflar ediyor. Hepimiz insanız ve sinirlendiğimiz kırıldığımız anlarda hiç bişey düşünemiyoruz. Bak özür dilemişsin bence fazla arayı açmadan evine git annenle yüz yüze konuş onunla vakit geçir. Bir daha ne kadar sinirlenirsen sinirlen dikkat edersin, sıkma canını.

bende zamanında annemle çok kavga eden bir insandım ama şimdi hiç bişey demiyorum, çünkü evin her stresini onlar çekiyor. Ama tabi illaki anne baba diye onlar daima haklı olacak diye bişey yok. yeri geliyor onlarda bize sen gibi evlat olmaz olsun gibi laflar ediyor. Hepimiz insanız ve sinirlendiğimiz kırıldığımız anlarda hiç bişey düşünemiyoruz. Bak özür dilemişsin bence fazla arayı açmadan evine git annenle yüz yüze konuş onunla vakit geçir. Bir daha ne kadar sinirlenirsen sinirlen dikkat edersin, sıkma canını.

eve hic gitmek istemiyorum babam yuzunden. sirf annem icin gitsem mi acaba diye dusunuyorum bilmiyorum kafam cok karisik.

eve hic gitmek istemiyorum babam yuzunden. sirf annem icin gitsem mi acaba diye dusunuyorum bilmiyorum kafam cok karisik.

benim babamlada sorunlarım var, hep anneme kızıp onu üzmüştüm. Ama başkası yüzünden başkasını üzme. Git bence, Allah korusun birşey olduğunda sağ olduğu günleri ararsın bence hiç durma git derim.

benim babamlada sorunlarım var, hep anneme kızıp onu üzmüştüm. Ama başkası yüzünden başkasını üzme. Git bence, Allah korusun birşey olduğunda sağ olduğu günleri ararsın bence hiç durma git derim.

Haklisin. Gitsem iyi olur galiba.

Tartisma aninda bazen , soylemek istemedigimiz seyler soyluyoruz malesef...

Annenin yanina suan gitmek istemiyor olabilirsin, ama bence Gitmelisin ...

Anne bu sonucta , ucgunluk dunyada yasiyoruz kieginliklara gerek yok.. git gonlunu al ...

Eve geldim annemle konustum gonlunu aldim aramiz duzeldi size haber vermek istedim :)

Back
X