Annemi kabullenemedin

Evlendiğinizden beri 75 tane kv konusu açtığınıza göre ya bu insanlar çok sorunlu yada siz taktınız kaynananıza.
Konulara da şöyle bir baktım skandal bir durum yok yani genel rahatsızlıklar. Bence bu kadar takmayın kafanıza.
Bence onu bu duruma kocası sokuyor sürekli tetikte tutarak

Evlendiğinizden beri 75 tane kv konusu açtığınıza göre ya bu insanlar çok sorunlu yada siz taktınız kaynananıza.
Konulara da şöyle bir baktım skandal bir durum yok yani genel rahatsızlıklar. Bence bu kadar takmayın kafanıza.
Nişanlıyken yoktu böyle takıntım. Ne zaman aynı eve girdik, balayında dönduk. Annesı haftada hergun cagırma ya basladı, bende konu acımaya basladım. Biraz baskı hıssedıyorum üzerimde. Konu açmaktan tabıkı mutlu degılım. Ama eşim sözleriyle bunu bana itiyor.Eşime göre nankörüm, kıymet bilmiyorum. Halı konusunu biliyorsunuz. Mıc Mıc olsam diplerine tasinalim der. Yılbasında falan kalmak istiyor. Böyle sürekli beni dip dibe getirmeye calısın a daralıyorum. Hadi gıdıyoruz oraya. Valaha oturduğu yerden saatlerce kalkmaz. Benım anneme gıtsek kaş göz yapar. Gider kendı annesinde odadan gelmez. Bende saatlerce aynı odada sıkılırım. Ayrı odada erkek kardesıyle takılır. Sanki ben gönülleri hos etmeye geldim dünyaya. Gıderım gitmesine ama eşim de 3 saat sonra kalkarsa giderim. Ben mıç mıç olmak istemiyorum. Hanı ıkı cocuk evlenmos ya öyle hissediyorum. Evde ne var, pazardan ne aldın, fatura ne kadar geldı, ne yemek yaptın. Bunları Ailesının bilmesine gerek yok. Her evlı erkek bunları mı konusuyor. Karım bunu pısırdı. Marketten bunu aldık. Bende baskı hıssedıyorum böyle üzerimde

Nişanlıyken yoktu böyle takıntım. Ne zaman aynı eve girdik, balayında dönduk. Annesı haftada hergun cagırma ya basladı, bende konu acımaya basladım. Biraz baskı hıssedıyorum üzerimde. Konu açmaktan tabıkı mutlu degılım. Ama eşim sözleriyle bunu bana itiyor.Eşime göre nankörüm, kıymet bilmiyorum. Halı konusunu biliyorsunuz. Mıc Mıc olsam diplerine tasinalim der. Yılbasında falan kalmak istiyor. Böyle sürekli beni dip dibe getirmeye calısın a daralıyorum. Hadi gıdıyoruz oraya. Valaha oturduğu yerden saatlerce kalkmaz. Benım anneme gıtsek kaş göz yapar. Gider kendı annesinde odadan gelmez. Bende saatlerce aynı odada sıkılırım. Ayrı odada erkek kardesıyle takılır. Sanki ben gönülleri hos etmeye geldim dünyaya. Gıderım gitmesine ama eşim de 3 saat sonra kalkarsa giderim. Ben mıç mıç olmak istemiyorum. Hanı ıkı cocuk evlenmos ya öyle hissediyorum. Evde ne var, pazardan ne aldın, fatura ne kadar geldı, ne yemek yaptın. Bunları Ailesının bilmesine gerek yok. Her evlı erkek bunları mı konusuyor. Karım bunu pısırdı. Marketten bunu aldık. Bende baskı hıssedıyorum böyle üzerimde
Ay hak verdim şuanda. Biraz yüz verseniz ucu kaçacak demek ki🤷‍♀️

Dün eşimle konuşurken bana annemi kabullenemedin dedi. Nerden anlamış. Ben bir örnek vermiştim. Kendi annesini katmamışım da burdan anlamış. Neymiş eskiden hergün arardın diyor. E dedim o evde ben evde ne konuşcam hergün onla.Ben mıç mıç olmam kimseyle dedim.Şimdi korona var yasaklar var diye ben bir yere gitmiyorum. Tek başına gidiyor ve maske ile oturuyor. Hayır yani nasıl kabullenecegim.İçli dışlı olmak istemiyorum. Hayır iyi kadın seviyorum ama hergün de arayamam. Mesela pazara gittim diyorum. Ne aldın diyor. Ben tabi anlatmam onu aldım bunu aldım. Böyle sorulardan sıkılıyorum. Mesafeliyim. Eşime göre ama kabullenmedıgımi annesi gibi görmediğimi söyluyor. Benım bir tane annem var. Saygı da sevgide kusur etmem ama annem kadar yakın olamaz. Hem yapıma ters. Eşime göre herşeye hayır diyorum. Bu hafta sonu yasagında anneannesıne gidelim kalalım dedi.İstemedim. Mantıklı şeylerle gelmıyor bende hep hayır dıyorum. Ona göre huysuzum, herşeye hayır diyorum, Kadir kıymet bilmiyorum. Ama mesafe koymazsam ben mutsuz olacagım
Nedir bu erkeklerdeki Annesi ile karısının birbirine baglı olduklarını görme arzusu.
Psikolojide ve veya sosyolojiye karsılıgı var mı?
Ben kocamın anneme babama düşkün olmasını istiyor muyum? Kardeşlerime baglı ol diyor muyum? O neden benden bunu bekliyor?
Eşim daha anneni tanımıyorken demişti ki. Annemi tanısan cok seversin beni bırakır onla takılırsın. Hayale gel. :KK70:
Tanıdım. Mecburiyet ler dışında uzak olsun.

Nedir bu erkeklerdeki Annesi ile karısının birbirine baglı olduklarını görme arzusu.
Psikolojide ve veya sosyolojiye karsılıgı var mı?
Ben kocamın anneme babama düşkün olmasını istiyor muyum? Kardeşlerime baglı ol diyor muyum? O neden benden bunu bekliyor?
Eşim daha anneni tanımıyorken demişti ki. Annemi tanısan cok seversin beni bırakır onla takılırsın. Hayale gel. :KK70:
Tanıdım. Mecburiyet ler dışında uzak olsun.
Anne olarak benimsememi istiyor. Ama kendı annem kadar sevemem ki ben. Ki bi daha desin öyle ben sana baskı yapıyormuşum, sende bana baskı yapma dıycem

Anne olarak benimsememi istiyor. Ama kendı annem kadar sevemem ki ben. Ki bi daha desin öyle ben sana baskı yapıyormuşum, sende bana baskı yapma dıycem
Bir Baska kadını neden anne gibi seveyim neden.
Sevgi böyle portakal mı elma mı. Almayla olan bişry mi. Bilgisayar mı bu f4 e basarsın. Fabrika mı buradan plastiği koy oradan oyuncak çıksın.
Valla eşim bana böyle seyler dediğinde
Ben de neler neler istemiştim ama her istediğin olmuyor işte hayat bu diyorum.

Dün kız kardesım gelın oturmaya falan dedi. Hayır dedim ben. Bugünde eşimin annesi akşama yemege gelın demıs. Yarında ile gıdicem ben. Yok gitmeyelim dedim eşime. Direk tamam dedi o da. Ben de bısey demedim. Sanırım baskıyı bırakmaya basladı

İki imza ile birbirinizin hayatına girdiniz. Dün bir bugün iki. Annesinin karnından çıkmış gibi olamazsın imzayı atar atmaz. O senin anana gün aşırı damlıyor mu? Cevap hayır ise kapasın çenesini.
Birde şunu merak ediyorum benim karşı taraf da dava dosyasına onu yazmış. Ailemi bayramdan bayrama arıyor, özel gunlerde aramiyordu vs vs. Evet aramiyordum ama ailesinin yaptıklarını görmüyordu. Hadi hepsini geçtim kendileri bizim ailemizi arıyor mu da bizden bekliyorlar? Bizi ağaç kovugundan mi aldılar???
Bide benim telefonumda anası babası annecim babacim diye katirli değil diye ekran görüntüsü alıp dosyaya koymuş. Kendisi sanki anama ana derdi. Ya bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini veya ailelerini. Bunlar efendi de biz ve ailelerimiz köleleri miyiz?

Birde şunu merak ediyorum benim karşı taraf da dava dosyasına onu yazmış. Ailemi bayramdan bayrama arıyor, özel gunlerde aramiyordu vs vs. Evet aramiyordum ama ailesinin yaptıklarını görmüyordu. Hadi hepsini geçtim kendileri bizim ailemizi arıyor mu da bizden bekliyorlar? Bizi ağaç kovugundan mi aldılar???
Bide benim telefonumda anası babası annecim babacim diye katirli değil diye ekran görüntüsü alıp dosyaya koymuş. Kendisi sanki anama ana derdi. Ya bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini veya ailelerini. Bunlar efendi de biz ve ailelerimiz köleleri miyiz?
Kendi de aramıyormuş? Senin anan baban da anacuğum babacuğum diye kayıtlı değil onda, eminim. Kendisinde senin annen baban öyle bile kayıtlı olsa, seni burdan vuramaz. Sen her Allahın günü aramak zorunda değilsin. Çöp.

Kendi de aramıyormuş? Senin anan baban da anacuğum babacuğum diye kayıtlı değil onda, eminim. Kendisinde senin annen baban öyle bile kayıtlı olsa, seni burdan vuramaz. Sen her Allahın günü aramak zorunda değilsin. Çöp.
Ya ben özellikle anası babasui diye kaydetmedm zaten, nişanlı iken öyle kaydettim öyle kaldı. Ben kendi annemi bile annem diye kaydettim anneciğim değil. Benim babam zaten 7 yıl önce vefat etti. Ya bayramda köye gidiyorduk babamın mezarına gelmiyordu benimle. Arefe günü mezara gidilir sizde de var mi bilmiyorum bu durum? Ben evlendikten sonra sadece bir kez arefe günü babamın mezarına gidebildim. Her gitmeye kalktığımda ya sürat yapıyor ya bir bahane buluyor benimde bütün keyfim kaçıyordu. Benimkiler aile değil mi diyordu. Ya diyordum tmm da seninkiler hayatta ben mezara gitmek istiyorm. Kaldı ki bayram disinda o da asla benim annemi aramazdi.

Hayır başta iyi davrandım da ne oldu. Sanki guleryuz gördüm. Anneannesi benim çalıştığım hastanede öldü her türlü ilgilendim drlarim benim akrabam diye elinden geleni yaptılar ama onlar drlarla hastamzila ilgilenmiyorsunuz diye kavga ederek beni rezil etmeden geri kalmadılar. Cenazesine gittim elimden gelen hizmeti yaptım. O hastanede yatarken yakınlarını eve aldım yedirdim icirdim vs vs ama dosyaya yazmış ki anneannrm öldü teyzem öldü ne aradı ne sordu... Kadın ölüyor dedim anne anne yanında bu akşam kim kalsın? Kızlarım gelsin dedi kadın. Kizlarina dedim anneniz böyle soyledi. Saniyesinde hepsinin işi çıktı. Gelin kaldı kadının yanında düşünebiliyor musunuz? Ben bu yaşıma kadar böyle birşeye denk gelmedim benim annem hastanede yatacak. Son nefesi belki beni isteyecek ama ben gelini yollayacağım. İstemesine bile gerek yok bırakamam ki

Ya ben özellikle anası babasui diye kaydetmedm zaten, nişanlı iken öyle kaydettim öyle kaldı. Ben kendi annemi bile annem diye kaydettim anneciğim değil. Benim babam zaten 7 yıl önce vefat etti. Ya bayramda köye gidiyorduk babamın mezarına gelmiyordu benimle. Arefe günü mezara gidilir sizde de var mi bilmiyorum bu durum? Ben evlendikten sonra sadece bir kez arefe günü babamın mezarına gidebildim. Her gitmeye kalktığımda ya sürat yapıyor ya bir bahane buluyor benimde bütün keyfim kaçıyordu. Benimkiler aile değil mi diyordu. Ya diyordum tmm da seninkiler hayatta ben mezara gitmek istiyorm. Kaldı ki bayram disinda o da asla benim annemi aramazdi.
Burada boşanan biri daha var, bi onun davasına bakan hakimin, bi de senin davana bakan hakimin yüzünü görmek isterdim duruşma günü. G.tüyle gülecekler sizinkilerin dilekçelerine.

Burada boşanan biri daha var, bi onun davasına bakan hakimin, bi de senin davana bakan hakimin yüzünü görmek isterdim duruşma günü. G.tüyle gülecekler sizinkilerin dilekçelerine.
İnşallah. Ya kimse melek değildir benimde hatalarım var ama defalarca düzeltmeye çalıştım ama tek taraflı olmuyor bu işler. Sürekli alttan alıp arayı bulmaya çalışıyorsunuz, hata bendeyse özür dilerim diyorsunuz adam diyor ki onları dikkate alma benle iyi geçin yeter. Sonra bır bakıyorsun dosyaya anam babami kabullenemedi, saygı duymadi, köyde gidip kalmadı, bensiz onların yanına gitmedi, vs vs. Ya inanır mısınız Allah şahit ben zorla gonderiuordum bazen onu ailesinin yanına. Buzdolabından kisliklarimdan veriyordum onlar beni sevmesede büyüklerim beni sevmiyorlar belli ama sen oğullarısin beklerler diyup yolluyordum. Şimdi ailesi melek oldu ben şeytan.

Ve bu ailesini savunan adam, tatile giderdik annesi aradiginda işteyim derdi annesine, evlendik balayına gittik düğünde toplanan para ile, ailesine demiş ki kayinim bize supriz yapıp tatil hediye etti. Hem parayı hem yeri o ayarladı...

Vala kendısı benim annemi hıc aramaz.ama benden bekler

Back
X