Annemi kabullenemedin

Sende ona baskı yap ara benim annemi bak seni çok seviyor bilmem ne de .sonrada bak iyi olmuyor değil mi de ..kaç yaşında insanlarız sen bu şekilde araya girince güzel gidecek bir olay dahi kotu gider de...eğer sen karışmaya devam edersen anne gelin oluruz ama bir serbest bırak beni anne kız oluruz merak etme de

O ayrı konu.. Annenle mesafeli olmandan ötürü zaten bu aileye karşı önyargılısın ya.
Ben yineliyorum.
Eşinin hatrı için bazen 'bak bazen' istemediğin şeylere katlanacaksın.
Bunu o da yapacak.
Böylece orta yol bulunacak.
Buna da evlilik denecek.

**Bu hatır için yapılan fedakarlıkların dönüşü nankörlük olmamalı. O yüzden kişiliğinden taviz ver kendini eşine ada demiyorum zaten. Umarım anlaşılabilmişimdir.
Anladım tabıkı ben hıc gıtmem demıyorum. Belirli periyotlarda gıderım otururuz gelırız. Annemle aram cok iyi. Annem Sureklı arar benı. Babamla aram kotu. 3aydır konusmuyoruz

Sende ona baskı yap ara benim annemi bak seni çok seviyor bilmem ne de .sonrada bak iyi olmuyor değil mi de ..kaç yaşında insanlarız sen bu şekilde araya girince güzel gidecek bir olay dahi kotu gider de...eğer sen karışmaya devam edersen anne gelin oluruz ama bir serbest bırak beni anne kız oluruz merak etme de
Evet bı baskıları kesse eşim. Ben hıc baskı yapmıyorum vala

Maalesef öyle ,başlarda herkesi kendin gibi sanıp mesafedir soğukluktur böyle şeyler bilmediğim için kendi akrabalarım eşim dostum komşumla nasılsam öyle olmaya çalıştım içten ve samimi ailemde sadece eltine dikkat et kv den herşeye hakim olmak istiyor herşeyi bilmek istiyor bak dikkat et dediler ama dinlemedim siz yanlış anlamışsınızdır yanlış hissetmişsinizdir dedim kendim gördüm geri çektim kendimi iyi ki de kendim görmüşüm
Bakın benim kv de herseye hakim olmak ıstıyor. Herseyı bilmek ıstıyor. Bır yer de bu karısmaktır. Hesap vermeyi sevmıyorum ben

Lutfen tedavi olun. Bu fobiniz fazla!!
“Ama pazardan ne aldin diye soruyor daraliyorum” falan demissiniz ya artik saka misiniz??
Ne var sorsa cevap ver gec. Kadin belki muhabbet acmaya calisiyor. Oturup surat asiyorsaniz...tatli dil yilani deliginden cikarir diye bir soz var bilir misiniz?? Denediniz mi hic??
Zaten Kadin pirlanta olsa istemiyeceksiniz. O kadin sevdiginiz adamin annesi! Keske ailesi olmayan biriyle evlenseydiniz cunku kabullenemiyorsunuz annesini.
Ayrica Bu kadar insanlarin soylediklerini sorgulayip dert edinip yasamak cok zor degil mi yahu!!
Not: Bu evliligin sonu kotu!!
Ben psikologları hep takıp edıyorum. Hepsı de eşlerin kök aile degıl kendi ailesine önem vermesi gerektiğini söyluyor. Takıntım ıcın gıtmek ıstıyorum tabıkı bır ömur böyle gıtmez

Eşim 35 yasında. Tek basına asla karar almaz. Sülalecek alırız. Nefes aldıgım izi dahi anlatır Aılesıne. Lise mezunu. En ince detaya kadar anlatır. Kv de sorar pazardan ne aldınız marketten ne aldınız. E bende darlanıyorum
Benim annem bir kez sormadı ne alcan pazardan dıye.
Lise mezunu olması ne alaka?

Hiç insan görüp hiç gerçek anlamda iletişim kurmadığından korktum ben de o cümleden sonra
Kendini soyutlamaktan artik iletisim kurmayi unutmus bence. Her sey sorun istiyor ki kimse konusmasin soru sormasin ona.!! O zaman evlenmeyecekti. Bu adamin ailesi oldugunu biliyordu.
Yani Yazik gercekten bu kadar kayinvalideye takintili olmakta ne bileyim... 🤷‍♀️

Kendini soyutlamaktan artik iletisim kurmayi unutmus bence. Her sey sorun istiyor ki kimse konusmasin soru sormasin ona.!! O zaman evlenmeyecekti. Bu adamin ailesi oldugunu biliyordu.
Yani Yazik gercekten bu kadar kayinvalideye takintili olmakta ne bileyim... 🤷‍♀️
İnsan ılıskılerım genel olarak iyi. Arkadaşım falan hep bana hak veriyor ayrıca. O da 5 senelik evlı

Ben psikologları hep takıp edıyorum. Hepsı de eşlerin kök aile degıl kendi ailesine önem vermesi gerektiğini söyluyor. Takıntım ıcın gıtmek ıstıyorum tabıkı bır ömur böyle gıtmez
Bireysel destek başka bir şey. Sizin durumunuza göre yorumları belki başka olacaktır.

Ya iyi de guzel arkadasim sen HIC gorusmek istemiyorsun ki!!
Kadinin soru sormasi bile sana batiyor. Daha dur ya dun bir bugun iki. Ne ara kanli bicakli gorusmeyecek kadar nefret ettin.!! Zaten iki yil evlilige alisma suresi vardir ciftlerin. O dinledigin psikologlar soylemiyor mu bunu. Her sey yavas yavas olur!
Esini al karsina konus diyoruz tamam diyorsun, bir hafta sonra ayni konuyu aciyorsun. Ya sen iletisim kurup esinle isleri halledemiyorsun detayli bir sekilde kendini anlatamiyorsun ya da esin problemli laftan anlamiyor o zaman bosanmak gerekiyor!!

Ya iyi de guzel arkadasim sen HIC gorusmek istemiyorsun ki!!
Kadinin soru sormasi bile sana batiyor. Daha dur ya dun bir bugun iki. Ne ara kanli bicakli gorusmeyecek kadar nefret ettin.!! Zaten iki yil evlilige alisma suresi vardir ciftlerin. O dinledigin psikologlar soylemiyor mu bunu. Her sey yavas yavas olur!
Esini al karsina konus diyoruz tamam diyorsun, bir hafta sonra ayni konuyu aciyorsun. Ya sen iletisim kurup esinle isleri halledemiyorsun detayli bir sekilde kendini anlatamiyorsun ya da esin problemli laftan anlamiyor o zaman bosanmak gerekiyor!!
Eşimle aıle konusunda konusunca kavga edıyoruz. Eşim her annesı yemek cagırdıgında gıdelım dıyor. Gıtmezsem ben nankör oluyorum. Ama bu haftada bir kac kez oluyor. Ben su yasaklar bitene kadar en azından pek gitmeyelım dıyorum. Sonra normal bir hafta benım anneme bır hafta kvye gıdelım dıyorum. Hıc gorusmemek degıl. Ama ben bu hafta gittiysen 2 gun sonra annesı yemege cagırıyor. Hayır dıyorum.

Eşimle aıle konusunda konusunca kavga edıyoruz. Eşim her annesı yemek cagırdıgında gıdelım dıyor. Gıtmezsem ben nankör oluyorum. Ama bu haftada bir kac kez oluyor. Ben su yasaklar bitene kadar en azından pek gitmeyelım dıyorum. Sonra normal bir hafta benım anneme bır hafta kvye gıdelım dıyorum. Hıc gorusmemek degıl. Ama ben bu hafta gittiysen 2 gun sonra annesı yemege cagırıyor. Hayır dıyorum.
Esine “ Zaten yeni evliyiz birbirimize,evimize alisalim haftada bir tamam gidelim tabi ki. Bende annnenle zaman gecirmek isterim ama fazlasi biraz rahatsiz edici olur. Annenler de yanlis anlar alisamadik birbirimize diye dusunmesinler.” Deyin. Kavga etmeden konusun. Istemiyorum gitmicem demeyin. Mantikli iki tarafli yorum yapin. Tatli dil budur.
Biz hepimiz yeni evli olduk sorunlar yasadik. Esinize bagirip cagirirsaniz bu ailesine daha da iter esinizi. Bir de boyle deneyin.

İnsan ılıskılerım genel olarak iyi. Arkadaşım falan hep bana hak veriyor ayrıca. O da 5 senelik evlı
İnsan ilişkilerinin iyi olduğuna hayatta inanmam
Buradaki tavrından bile o kadar belli ki ilişkileri yönetemediğin
Eşinle ilişkini de yönetemiyorsun
Evdeki kuşlardan öğrendiniz sanırım sürekli aynı replikleri tekrarlayıp duruyorsunuz

Öyle güzel yazıp anlatıyorsunuz ki gerçekten hayranım
Konu sahibi sanırım kaostan besleniyor
Herhangi bir kendini geliştirme çabası olduğunu sanmıyorum bu konuda
O istiyor ki hep beraber kayınvalidesini gömelim
Daha da gaza gelsin daha da tavır alsın böylece
Yazdıklarınıza fazlasıyla katılıyorum ama bir yanım da emeğinize yazım diye düşünüyor ne yazık ki
Bu tavsiyeler kendine çekidüzen vermek isteyen birinde harikalar yaratabilirdi gerçekten
Konu sahibi yine ama ama ama diye sürekli sıraladığı cevapları sıralayacak

Cok tesekkur ederim. Demek istediginizi anladim, ben de zaten birkac defa anlatmaya ugrasir sonra sessizligi tercih ederim :) Bizim dernekteki kadinlarimizda en cok gordugum sey kurtarilmak istemeyen insanlarin kurtarilamayacagi. Ilk baslarda senelerce siddet gorup bize siginan kadinlara psikolojik ve adli destek verip, is bulma kursuna kayit ettirip cocuklarini ve kendisini guvenli alana aldigimizda dahi neden kocalarina geri donduklerini anlayamiyordum, cok uzuluyordum. Zamanla onlarin aslinda hicbir zaman kurtarilmak istemediklerini, farkindalik yaratma gucumun sinirini fark ettim.

Umarim belki okuyan baska birine yardimci olur. Dunya uzerindeki hicbir eylem bosuna gerceklesmiyor, buna inaniyorum.

Esine “ Zaten yeni evliyiz birbirimize,evimize alisalim haftada bir tamam gidelim tabi ki. Bende annnenle zaman gecirmek isterim ama fazlasi biraz rahatsiz edici olur. Annenler de yanlis anlar alisamadik birbirimize diye dusunmesinler.” Deyin. Kavga etmeden konusun. Istemiyorum gitmicem demeyin. Mantikli iki tarafli yorum yapin. Tatli dil budur.
Biz hepimiz yeni evli olduk sorunlar yasadik. Esinize bagirip cagirirsaniz bu ailesine daha da iter esinizi. Bir de boyle deneyin.
Yok hıc bagırmıyorum. Acıklama yapıyorum. Mesela basım agrıyor, aksama ben yemek yapmıstım, yarın ıs var falan gıbı. Ama eşime nereye kadar böyle söyliyecegım. Kv hep cagırıyor. Kv ile konusmam gerek sanırım. Yılbasını orda gecırelım dedı. Yenı evlıyız ilk yılbası basbasa olalım dedım. Tamam dedı. Gecen cuma anneannesıne gıdelım dedı köye. 3 gun orda olmak ıstemedıgımı gene evde olacagımı sıkılacagımo söyledım. Herseye hayır dedıgımi söyluyor

Burada sana hak vermeyen topluluk da evli canım. Ki sayımız da az değil.

Evette dün gıtsek kalacaktık orda. Aynı sehirde kalmak sacma. E daha öncesı zaten belirli gunde bır gidiyorduk.
Bakin siz kimseyi dinlemiyorsunuz etacarinea etacarinea baska bir sey demis sen baska bir sey ne alaka verdigin cevap.!!! Sen istedigini soyluyorsun alakali alakasiz!!! Eger esine de boylr yapiyorsan yazik valla adamin beyni yanar!!🥴🤷‍♀️

Back
X