• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi kaybettik

Başınız sağ olsun

Geçmiştekiler değişmez artık

Şimdi babanız ne yapacak yalnız

Geçmişe ağlamak yerine geleceği organize etmek lazım

Bir de 1000 tl gelirle iki çocuk geçim için de bir çözüm üretmeye çalışmak lazım

Bebek'ten sonra da sıkı korunmak lazım zira daha ilki Bebek iken ikincisi olmuş

Sağolun anlamanızı beklemiyordum.. kimse kimsenin halini bilmez benim annemi yerinden kaldırmak zorduki bir başıma bir göz odada nasıl bakabilirdim. Benim oğlum 21 aylıktan beri herşeye aglio nereye gitsek insanlar bizi disladi. Otogarda ki insanlar bile şikayet etti. Tabi anlayamazssiniz. Soruyorum 12 saatlik yoldan gidip o kadincigaza 1 hafta bakabilirdim yoksa dibindekileremi düşerdi ona bakmak. Biz ablama para teklif ettik begenmedi az buldu

Sonra annemi getirrtim ilk ogluma hamileyken 2 hafta sonra babam aldı götürdü yine gelin dedim babam kabul etmedi. Anlatılamayacak şeyler var

allah rahmet eylesin
mandalina var mı sizin orda k. bakma bilmediğimden soruyorum
Rabbim nasip etmemiş gidememişsin
Üzme kendini canım

Basiniz sagolsun da. Sordunuz diye soyluyorum. Bakmak icin de degil,insan iki sene nasil gormez annesini? Esiniz 1000 lira maas aliyormus,bir cocuk karninizda oteki yaninizdaymis,yaramazmis bilmemneymis.

Sustum tamam. Ama hatalisiniz

Ölüm bu. Siz 1 hafta baksanız da bakmasanız da olacaktı.
Her gün dibinde de olsanız, o gittikten sonra yapmadığınız bir şeyler bulup üzülecektiniz. O yüzden daha fazla üzmeyin kendinizi
Benim size tek kızdığım nokta o bebeğinize senin yüzünden demeyin. Onu dünyaya getirmeyi siz istediniz. Bebeklerin anne karnında bile olsa, annelerini duyduğuna inanırım ben. Onu böyle bir yükün altına atmayın, günahtır.
Başınız sağolsun son kez.

Her gün esimlede tartisiyorum çocuguma hatta karnımdaki bebeğime bile kızıyorum sizin yüzünüzden göremedim diye. RABBİM günah yazmasın ama içim acıyor çok mutsuzum. Annecime bakamadım. O oralarda açlık çekerken herkes onu asagilarken ben birşey yapamamisim... Herkes hayatına çok güzel devam ediyor ama ben çok kötüyüm...

Canım öncelikle basın sağolsun çok zor bir durum bende yaşadım ne demek istediğini anlıyorum
Annemin kanser olduğunu ogrendigimde hamileymisim haberim yoktu haliyle oturup aglardim niye böyle oldu hamileyim bakamıyorum sinir krizi gecirdigimi biliyorum eşimle keza öyle arkasından boş gebelik olduğunu öğrenince hani sevinmedim ama üzülmedim de taktiri ilahi dedim.
Canım hamileyim kendine eziyet etme nolur bazı yaşadıklarımızdan kader diyelim ne bilim üzülme demekle geçmiyor eminim ki uzuleceksin ama sen bebeklerin için ayakta dur ben de kardeşim için dik durdum hep yatağa girince herşey değişiyor ama senin karnın da can var canım

Allah sabır versin mekanı cennet olsun. Yaşadıklarından sonra kurtulmuş demek istiyorum çünkü yatalak bir şekilde sadece gözleri görecekti yazmışsınız. O çok daha zor olurdu hem kendisi hem sizin için. Rabbim sabır versin bebeğiniz için üzmeyin kendinizi..

Sadece ona yakın iki tane ablam vardi ama kadincigaza bakmamislar bile bir kaşık çorba vermemişler igrenmisler altına yapio yemeği üstüne döküyor die.

Şimdi ne desek acın daha çok taze. Senin gidememe bahanen kabul edilebilir bir nebze. Ama ben olsam borç harç bulur uçakla gidip görürdüm bir şekilde. Küçük çocukla zor uzun yol uçakla daha kolay olurdu diye dedim. Ama asıl ablanların bahanesi çok çok ağır.

Annen bebekken iğrenmiş mi onlardan? Bu nasıl vicdansızlık. Bütün kardeşler toplaşıp bir bakıcı tutsaydınız madem özel olarak ilgilenilseydi. Baban yeterli olmamış demekki. Ama bu saatten sonra bunları yazmak da yersiz tabi..
Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.

Sağolun cumleten.. yanindayken elini soğuk sudan sıcak suya sokturmadim. Bi yandan Suna mutluyum bana hep hakini helal et sarı kızım derdi.. babam çok eziyet etti ona gençliğinden beri. Zaten canım anacığım 3 yıldır böyleydi. Ama güzel yere gitti biliyorum çünkü çok iyi bir insandı. Bir kere dedikodu yaptığına şahit olmadım. Ben ölünce ağlamayı n anamiz kurtuldu diye sevinin derdi. Ben kayınvalidem kere yaşıyorum. Keşke evim olsaydı bir gözünü ona yapsaydım keskeler cok

Annem bakıcı istemedi daha doğrusu babam öyle söyledi anneniz daha çok kötü olur yabancı kadın istemiyor dedi. Ablama para teklif ettik o evi istedi parayı az buldu. Annem yalvarmış gül kızım yanıma gelsin diye o yanımdaki kızına hep haber yollamış ama vicdansız bı kere gitmemiş arada 2 dk falan mesafe var.

Annem bakıcı istemedi daha doğrusu babam öyle söyledi anneniz daha çok kötü olur yabancı kadın istemiyor dedi. Ablama para teklif ettik o evi istedi parayı az buldu. Annem yalvarmış gül kızım yanıma gelsin diye o yanımdaki kızına hep haber yollamış ama vicdansız bı kere gitmemiş arada 2 dk falan mesafe var.

Olanla ölene çare yok. Artık giden gitmiş yapacak bir şey yok. Allah yattığı yerde huzur versin.

Ne çocuğunuza ne de bebeğinize 'sizin yüzünüzden' gibi şeyler söylemeyin. Onlar siz istediğiniz için dünyaya geldiler. Kendiliğinden olmadılar..

Back
X