Annemi kaybettim dayanamıyorum.

derandiren

Ela'M...
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
4.599
16.188
208
Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bir süre önce annemi kaybettim hiçbirşeyi yoktu sapasağlam annecim 54 yaşında serseri bir araç sürücüsü yüzünden öldü (Allah bırakmasın) Babam ve iki erkek kardeşim tek kaldı babam kalp hastası zaten..
Psikolog psikyatr tedavisi görüyorum görüyoruz hepimiz.ama kendime gelemiyorum kabullenemiyorum benim gibi olan insanların yaşadıklarını merak ediyorum nasıl dinecek bu acı?? Geçecekmi

Bir süre önce annemi kaybettim hiçbirşeyi yoktu sapasağlam annecim 54 yaşında serseri bir araç sürücüsü yüzünden öldü (Allah bırakmasın) Babam ve iki erkek kardeşim tek kaldı babam kalp hastası zaten..
Psikolog psikyatr tedavisi görüyorum görüyoruz hepimiz.ama kendime gelemiyorum kabullenemiyorum benim gibi olan insanların yaşadıklarını merak ediyorum nasıl dinecek bu acı?? Geçecekmi
başınız sağolsun canım...ben öyle bir acı yaşamadım ama herkes ilacı zaman diyor...

Canim benim öncelikle başın saolsun.ben her zaman ailemden birini kaybetme korkusu yaşarken sen kaybetmisisn cok aci bi durum.acini yaşa kendini toparlamaya çalış bak baban kardeslerin yaşıyor hala sımsıkı onlara sarıl.rabbim annenin meskanino cennet etsin.geçer zamanla fakat Allah a sığın.yasayanlara uzun ömurler versin .

Bende gecen hafta anneannemi kaybettim. Insan sasiriyor daha dun konustugun insandi burdaydi diyorsun ve ömur bitiyor. Bizimde varacagimiz yer orasi. Dunyaya baglanmamak gerek . amel etmek hazirlanmak gerek cidden. Kiyamete kadar kabir hayati yasiyacagiz. Tekrar cirilciplak dirilip 50 000sene güneşin dibinde herkes gunahi kadar ter icinde kalip bekliyecegiz. Sonra hesab verecegiz Yuce rabbimizin huzurunda. Anne cocuklarindan kacacak o gun, baba kardes kimse kimseye faydasi dokunmayacak. Kimse kimseyi tanimayacak. Gercekten ürkutucu. Zamani iyi degerlendirmek Rabbimize kul olmak gerek. Kafamiza taktigimiz cogu sey nerdeyse sacma seyler. Ugrastigimiz hedef koydugumuz seyler hep dunya icin. Peki ya ahiret? Rabbim hepimize yardim etsin.

Ölmus annenin ardindan yapilacak en guzel sey dua, umre ve hac ...

Baş sağlığı dilerim.
2 sene oldu, kardeş, akraba, eş, dost
Bunlar varsa hafiflersin de

Ben de hiç biri yoktu, sonra ben delirdim

Rabbim sabır versin. başınız sağolsun. Gerçekten zor ve ne denir başka bilemem. Ona dua edin. Bizde gideceğiz gerçek evimiz orası sadece kendimizi oyalayıp duruyoruz

Derancım çok üzüldüm, Allah sabırlar versin, anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah

Basiniz sagolsun ne diyecegimi bilemedim ben de annemi kaybettim yillar once acisina alisiyor insan zamanla ama icinde bi yerler zaman zaman fena acitiyor ama ustesinden geliyorsun.Sanirim zamanla yeni yeni dertler sevincler derken acilari geride kaliyor gibi bisey.Zaman lazim.Allah sabir versin.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun sana ve ailede rabbim sabır versin.

Sağolun hepiniz. Banada alışacaksın diyorlar nasıl alışılır bilmiyorum hayatımda böyle bir acı yaşamadım sanki annem bir yerde ve tekrar gelecek : (((
Annecigin elbetteki bir yerlerde o gelmeyecek ama Rabbim nasib ederse siz gideceksiniz inşallah cennette kavuşacaksiniz.Eminim babaniz icin de cok zor hayat arkadasini cocuklarinin annesini kaybetti.Aglamak istiyorsaniz aglayin annenizin sevdigi seyleri yapin mesela onun adina cicek dikin agac dikin az da olsa eksikligini doldurmaya calisirsiniz.Sanki bana sizin manevi yukunuz de cok gibi geldi.erkek kardeslere ablalik babaya destek kolay degil ama size de ihtiyaclari var.Allah rahmet eylesin.

3 kardeşim öldü. Bebeklerdi. Minicik bedenleri toprağa girdi hala bebek görsem ya da büyük çocuk görsem onlar nasıl olurdu diyorum. Çok zor ama dua edelim Rabbim başka acılar vermesin. Babam doktor. Hastanede kanser hastaları çok ağır hastalar var acıdan beni öldürün diyorlar bağırıyorlar. Hayat çok zor.

Öncelikle başınız sağolsun.En yakın arkadaşım 1 sene önce annesini trafik kazasında kaybetti ani ölümdü yaşı daha çok gençti.Geçmiyor acısı ama hayat devam ediyor devam etmek zorunda.Arada konuştuğumuzda her gece aklıma geliyor ağlıyorum ama kendimi salamam salarsam sevdiklerime faydam olmaz bir de benimle uğraşırlar diyor

Back
X