Annemi mutlu etmeye çalışmaktan bıktım

puhahahhaha neden utanıcakmışım?? Senin gibi yüzsüz yüzsüz utanmadan istemediğim için mi??? Sen kocandan saklarken eşim bana kendi eliyle yaptı çok daha iyilerini. Ayrıca kazandığını da elime verir. Sen kendine dertlen. Bence halinden utanıcak olan sensin.
gelininden akıl al sekerim öpüyorum :halay:

Yok bir anda değil ama koz tarafı sağolsun kendi yapması gereken şeyleri bile erkek arkadaşımın ailesine yükledi maalesef sıfırı tükettiler

Yanlış yaptığınız tek şey, annenizi çok fazla karıştırmanız. Annenize ne olup bittiğini anlatırsanız, fikrini almaya çalışırsanız daha çok müdahele eder. şu evlilik süreçlerinde zaten genellikle olayı bozan unsurlar ailelerin karışması oluyor. Annenizin bence kuyumcuya gelmemesi de isabet olmuş. Ona ne ki? Siz evleniyorsunuz, aileniz değil. Çok iyi yapıyorsunuz annenizi karıştırmayarak. Eşiniz olacak insandan yana şüpheniz yoksa, mutluysanız bence bu tarz şeyleri düşünmeyin. Kimseyi de işlerinize karıştırmayın. Umarım mutlu olursunuz. :)

Öncelikle annenizi mutlu etmeye çalışmaktan bıkmayın. Kendiniz söylemişsiniz kendine bir şey harcamaz bizim için biriktirir diye. Kadın sizi düşünüyor. Ayrıca annenin kuyumcuda ne işi var diyenlere de bakmayın. Eğer ki erkek arkadaşınızla gitseydiniz annenizin işi yoktu ama kayınvalidenizle birlikte sadece ikiniz gittiyseniz karşı tarafta annenizin fikirlerini önemsemediğinizi dair algı oluşturursunuz. Altın konusuna gelecek olursam sanırım sizde benim kafadansınız benim parada pulda gözüm yok huzurum olsun varsın altın olmasın :))) Ne olacak size söyleyeyim mi; her ortamda her fırsatta size insanların yaptığı şeylerden bahsedecekler düğün takı ev aklınıza ne geliyorsa ve bu size bir süre sonra nispet gibi gelecek ne safmışım diyeceksiniz. Bir kez yüzünüze bakıp ya da herhangi bir yerde XXXX gelinimiz bizi zorladı ama YYYY gelinimizden Allah razı olsun hiç zorlamadı bizi demeyecekler :))
Hatta ve hatta bence düğün günü takıların peşine düşecekler. Bunlar benim varsayımlarım. Umarım böyle olmaz ama genelde hep böyle olur :)

Annen haklı. Düğün tarihide nişan tarihide belli. Öteki oğluna kıyamayıp kız tarafının isteklerini yapıyorsa siz kimsiniz peki?

Bütçesini gayet ona göre yapabilirdi. Hiç olmaz paraları falan okey ama birine yapıp birine yapmıyor. Bu doğru değil

Burada ben annene hak verdim.cunku mesele aslinda altin degil.verilen kiymet.kayinvaliden nisan tarihi belli olan oglunu dolayisi ile seni dusunmemis.onemli olan ayrim yapilmamasi.ha arada 10 sene olur dersinki o zaman durum oymus bu zaman bu.razi olursun.ama bu sekilde birine dunyalari yig oburune 11 gr bilezik olmaz.bugun bu sana dokunmuyor.ama yarin oburgun ustuste biner uzulursun.ve arkadaslarada katiliyorum.sen ne kadar iyi uyumlu saygili gelin olursan ol.diger gelin hep daha kiymetli olacak.yani bu is burada kalmayacak.diger alanlarada sirayet edicek.carsambanin gelisi belli cunku

Back
X