Öncelikle annenizi mutlu etmeye çalışmaktan bıkmayın. Kendiniz söylemişsiniz kendine bir şey harcamaz bizim için biriktirir diye. Kadın sizi düşünüyor. Ayrıca annenin kuyumcuda ne işi var diyenlere de bakmayın. Eğer ki erkek arkadaşınızla gitseydiniz annenizin işi yoktu ama kayınvalidenizle birlikte sadece ikiniz gittiyseniz karşı tarafta annenizin fikirlerini önemsemediğinizi dair algı oluşturursunuz. Altın konusuna gelecek olursam sanırım sizde benim kafadansınız benim parada pulda gözüm yok huzurum olsun varsın altın olmasın :))) Ne olacak size söyleyeyim mi; her ortamda her fırsatta size insanların yaptığı şeylerden bahsedecekler düğün takı ev aklınıza ne geliyorsa ve bu size bir süre sonra nispet gibi gelecek ne safmışım diyeceksiniz. Bir kez yüzünüze bakıp ya da herhangi bir yerde XXXX gelinimiz bizi zorladı ama YYYY gelinimizden Allah razı olsun hiç zorlamadı bizi demeyecekler :))
Hatta ve hatta bence düğün günü takıların peşine düşecekler. Bunlar benim varsayımlarım. Umarım böyle olmaz ama genelde hep böyle olur :)