- 12 Ocak 2020
- 2
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Montekrstokontu
-
oda evin bir bölmesidir, annenizden bahsederken "o da" demelisiniz ki sınavlardan da düşük almayın böyle hatalarla.ne olursa olsun annen hakkında dengesizin teki gibi ifadeler kullanma.ergenlik çağı sorunlarını çok gözlemlediğim için iki tarafı da dinlemeden sana direkt hak veremiyorum.hele ki seni hiç tanımıyorken.Bakın uzun uzun yazmayacağım yok her anne çocuğunu severmiş kanı canıymış yalan yok o seviyordur hissettiremiyordur da değil annemi sevmiyorum evet beni dünyaya getirdi üzerimde ćok hakkı var ama bu onu sevmek zorunda olduğumu göstermez bakın ben ergenlik cağındayım ama asilikten felan yapmıyorum annem calısıyor diye eve gelince birseye elini surumuyor yemek yapıyorum begenmiyor yemiyor yapmıyorum niye yapmıyorsun diye kızıyor sınavlardan calismayip dusuk alınca etmedigi hakareti bırakmıyor çalışmaya başlıyacağım kalk iş yap boş boš oturma diyor dengesizin teki babamlada sürekli kavga ediyorlar inadına boşanmıyorlar ben böyle bi hayat yaşamak istemiyorum hayalimdeki meslekle dalga geciyor senmi olucaksın diyor cidden bu bi anlık değil yılların birikmişliği bana keşke seni doğurmasaydım dedi gerçekten keşke doğurmasaydı ondan nefret ediyorum.
Bende annene gençlik zamanın da içinden beddua bile ederdim hep kızar tersler biseyler atardı fln sadece annem değil bütünaileden kurtulmak isterdim, şimdi okudum çalıştım yaş 40 oldu dönüp bakıyorum da kurban olduğum annem ne çok şeyle uğraşıyormuş, biz zarar görmeyelim diye kendince doğru sandığı yöntemi uyguluyomus babam ayrı diğer çocuklar koca ailesi kadının hayati yokmuş şimdi biz bu rahatlık da onların yaptığının yarısını beceremiyoruz, belki sen haklısın ama şöyle düşün annen bi kadın neler yaşadı neler yaşıyor kızsan da sakın ona kızıp kendi hayatın için hata yapma çünkü ben ne yaptıysam anneme kızıp şimdi hepsinden ben deli gibi pişmanım ne yaptıysam kendime yapmışımBakın uzun uzun yazmayacağım yok her anne çocuğunu severmiş kanı canıymış yalan yok o seviyordur hissettiremiyordur da değil annemi sevmiyorum evet beni dünyaya getirdi üzerimde ćok hakkı var ama bu onu sevmek zorunda olduğumu göstermez bakın ben ergenlik cağındayım ama asilikten felan yapmıyorum annem calısıyor diye eve gelince birseye elini surumuyor yemek yapıyorum begenmiyor yemiyor yapmıyorum niye yapmıyorsun diye kızıyor sınavlardan calismayip dusuk alınca etmedigi hakareti bırakmıyor çalışmaya başlıyacağım kalk iş yap boş boš oturma diyor dengesizin teki babamlada sürekli kavga ediyorlar inadına boşanmıyorlar ben böyle bi hayat yaşamak istemiyorum hayalimdeki meslekle dalga geciyor senmi olucaksın diyor cidden bu bi anlık değil yılların birikmişliği bana keşke seni doğurmasaydım dedi gerçekten keşke doğurmasaydı ondan nefret ediyorum.
Kesinlikle katılıyorum görev yaptığım okulda 1 . Sınıftan 8. Sınıfa kadar abi kardeş bircok öğrencim var, banyo yapmamaktan kokan da var her akşam babasından dayak yiyen de okul çıkışları dilendirilen de okula diye çıkıp okul çıkışına kadar orada burada gezen de. Çocuk sahibi olup dogurmakla anne babalık sona ermiş gibi düşünüyorlar sal sokağa kendi kendine büyüsün mantık bu yani. Çocuğunuzun durumu çok kötü okula gelin görüşelim diye arıyorsun ne ana ilgileniyor ne baba. Ellerinde sürekli abur cubur doğru beslenme hak getire. Çok üzülüyorum çokAnnelik kutsal falan değildir. Türkiye’de çoğu ebeveyn de nasıl anne olunur nasıl baba olunur bunlardan bir haber. Resmen mutsuzluklarının hıncını çıkarmak için çocuk yapıyorlar
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Dogurmakla anne olunmuyor Malesef. Sen şu an anne babana bakma. Duymazdan gel. Elinden gelenin en iyisini yap çalış çabala. Her fırsatta. Güzel bir üniversiteye istediğin bölüme git. Kendi ayaklarının üstünde durana kadar çok seviyorum şöyle iyi böyle mükemmel diye evlilik yapma. Senin aile, anne, baba sevgisini dolduran arkadaşların olacaktır. Aman bak bu çok yanlış tercihlere sebep olabilir. Senin önceliğin ayaklarının üstünde durmak, ekonomik olarak bağımsız olmakBakın uzun uzun yazmayacağım yok her anne çocuğunu severmiş kanı canıymış yalan yok o seviyordur hissettiremiyordur da değil annemi sevmiyorum evet beni dünyaya getirdi üzerimde ćok hakkı var ama bu onu sevmek zorunda olduğumu göstermez bakın ben ergenlik cağındayım ama asilikten felan yapmıyorum annem calısıyor diye eve gelince birseye elini surumuyor yemek yapıyorum begenmiyor yemiyor yapmıyorum niye yapmıyorsun diye kızıyor sınavlardan calismayip dusuk alınca etmedigi hakareti bırakmıyor çalışmaya başlıyacağım kalk iş yap boş boš oturma diyor dengesizin teki babamlada sürekli kavga ediyorlar inadına boşanmıyorlar ben böyle bi hayat yaşamak istemiyorum hayalimdeki meslekle dalga geciyor senmi olucaksın diyor cidden bu bi anlık değil yılların birikmişliği bana keşke seni doğurmasaydım dedi gerçekten keşke doğurmasaydı ondan nefret ediyorum.
Bakın uzun uzun yazmayacağım yok her anne çocuğunu severmiş kanı canıymış yalan yok o seviyordur hissettiremiyordur da değil annemi sevmiyorum evet beni dünyaya getirdi üzerimde ćok hakkı var ama bu onu sevmek zorunda olduğumu göstermez bakın ben ergenlik cağındayım ama asilikten felan yapmıyorum annem calısıyor diye eve gelince birseye elini surumuyor yemek yapıyorum begenmiyor yemiyor yapmıyorum niye yapmıyorsun diye kızıyor sınavlardan calismayip dusuk alınca etmedigi hakareti bırakmıyor çalışmaya başlıyacağım kalk iş yap boş boš oturma diyor dengesizin teki babamlada sürekli kavga ediyorlar inadına boşanmıyorlar ben böyle bi hayat yaşamak istemiyorum hayalimdeki meslekle dalga geciyor senmi olucaksın diyor cidden bu bi anlık değil yılların birikmişliği bana keşke seni doğurmasaydım dedi gerçekten keşke doğurmasaydı ondan nefret ediyorum.
[/QUOTguzel kızım annen seni tabiki cok seviyor fakat bunu sana gosterme sekli yanlis. Basina herhangi birsey gelse hakikaten gerkesten cok yanip kavrulacak olan kisi annen. Anneninde kendine ait sorunlari sikintilari var bunu sana tasimasi yanlis.stresini senin üzerinden atması yanlış. Onunda morale desteğe ihtiyacı var hayalindeki mesleği kazamanı herkesten çok ister. Acaba sen o bolumu kazanacak kadar ders çalışmadığım icin söylemiş olabilir. Yaptigin yemekleri beğenmemesi vaktini onlarla harcayip gerçek sorumluluklarını ihmal ettiğin icin olabilir. Yinede senden yemek beklemesi çalıştığı icin eve geldiğinde iyi yada kötü bir kap yemek olması gerektiği icin sen böyle sorunları kafana takma. Seni doğurduğuna pişman olması sen olmasaydin belki eşinden ayrilip kendine başka bir hayat kuracağı fikrindendir. Gercekten annenin de morale dost desteğine ihtiyacı var tıpkı senin ihtiyacın olduğu gibi. Emin ol bu hayata tutunmasinin en buyuk sebebi sensin sadece bunu sana göstermediği gibi kendini sana hic ifade edeme edememiş. Babanla olan kavgalarınada hic takılma uzulme onlarin iletisimleri ikiside inat boyle anlasmaya alismislar.bu yasadıkların birçok ailede oluyor. Cocukken sonrunlari tam algiliyamiyordun boyle agir gelmiyordu buyudun olaylari anlamaya basladin .ergen olduğun ici sana agir geliyor. Olgunlastiginda bu kadar kafani takmayip kendi hayatinyasaman gerektigini anlayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?