- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Montekrstokontu
-
Benim annem de zamaninda bizi az falakaya yatırmazdı kardeşimle ki o zamanlar 5 ya da 6 yaşındaydık. Az demezdi keşke sizi doğuracağıma taş doğursaydım diye. Ergenlik döneminde de sevgilimden ayırmış ertesi sabah da önümde durmuş okumayacaksın sen demişti. Ben de geçtim bu yollardan. Peki ne oldu? Söyleyeyim efendim. Beni o okuttu. Meslek sahibi oldhm sayesinde. Herşey unutuldu. O benim annem canım ciğerim. Bugün parmagim kanasa en çok o üzülür net. Anne evlat söz konusu. Bu durumu tercubw eden birçok kişi var. Ha keşke böyle olmasa ama bazen oluyor işte. Geçip gidiyor. Yaşının da vermiş olduğu bir durum olabilir. Insan o dönemde kafasında olayları bire bin katarak kurabiliyor.Bakın uzun uzun yazmayacağım yok her anne çocuğunu severmiş kanı canıymış yalan yok o seviyordur hissettiremiyordur da değil annemi sevmiyorum evet beni dünyaya getirdi üzerimde ćok hakkı var ama bu onu sevmek zorunda olduğumu göstermez bakın ben ergenlik cağındayım ama asilikten felan yapmıyorum annem calısıyor diye eve gelince birseye elini surumuyor yemek yapıyorum begenmiyor yemiyor yapmıyorum niye yapmıyorsun diye kızıyor sınavlardan calismayip dusuk alınca etmedigi hakareti bırakmıyor çalışmaya başlıyacağım kalk iş yap boş boš oturma diyor dengesizin teki babamlada sürekli kavga ediyorlar inadına boşanmıyorlar ben böyle bi hayat yaşamak istemiyorum hayalimdeki meslekle dalga geciyor senmi olucaksın diyor cidden bu bi anlık değil yılların birikmişliği bana keşke seni doğurmasaydım dedi gerçekten keşke doğurmasaydı ondan nefret ediyorum.
Bence de doğru ama eksik.Ekşi de bir başlık vardı, Türk annelerinin çoğunun psikolojisinin bozuk olması diye, o tarz bi şey.
O Türk kadınları kendi kendilerine delirmiyor. Ekşi sözlük delirtene değil de delirene odaklanıyor.Bence de doğru ama eksik.
Ekşide kadın gömmeyi sevdikleri için sadece anne demişler ama Türk babalarının da eksiği yok, hatta fazlası var.
Biri geliyor derdini anlatıyor ve bu kişi ergenlik cağındaki bir insan. Gerçekten yorum yaparken gülebiliyor musunuzAllah anneninde evladında hayırlısını versinÇok Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?