annemi trafik kazasında kaybettim..

Kim ne derse desin yaşaman gereken acıyı yaşamadan atlatamazsin canim annenin mezarına git dua et ağla konuş buda acini hafifletecektir mekanı cennet olsun nurlar icinde yatsin giden gelmiyor ölüm hepimiz için malesef :KK43:

Canimm seni cok iyi anliyorum.
Her sey daha cok yeni.
Ailecek toparlanacaksiniz.
Zaman gercekten her seyin ilaci.
Bu ilk anin şokunu atlatacaksiniz yavas yavas.
Suan okul tatil zaten, okul açilana kadar biraz daha toplarsin kendini.

Benim de babam ben 16 yasindayken vefat etti. Annem de 21 yasimdayken. İkisi de yok yani. O yuzden seni cok iyi anliyorum, arkadaslarinla ilgili kaygilarini vs. Ama olum kimsenin kimseye acimasini gerektirecek bir sey degil cunku bu dunyada dogan herrrrr canli omrunun sonunda yuzde 100 olecek. Bu cok dogal bir sey. Bizi uzenler de, sevenler de bir gun omrunun sonuna gelecek...

Hepimizin eceli belli güzelim. O vakti zamani degistirmek elimizde degil. Yola cikmasaydi olmezdi diye bir sey yok. Benim annem mutfaga cay koymaya gitti, kalp krizi gecirip oldu. Buradan pay biç canim benim. Eline silah alip karsindakini oldurmedikce kendinizi suclamanin manasi yok cunku kimse kimseye kasten zarar vermedi...

Tabi ki ozlenecek, yoklugu hissedilecek. Buna suphe olabilir mi? Bu ayri bir boyut.
Allah sabrini verecek emin ol buna.
Hem siz bir kaza gecirmissiniz hem bu kayip yasanmis, kolay degil.
Tabi ki de kolay degil
Ama geçecek, bugunden daha iyi "hissedecegin gunler olacak".

Bana herzaman yazabilirsin eger istersen...

Başın sağolsun kuzum benim :(

Öncelikle sen kimsenin tavsiyesine uymak, metanetli görünmek zorunda değilsin.
Acını kendin gibi nasıl istiyorsan, ne içinden geliyorsa o şekilde yaşamalısın.
Bu durumda kimsenin sana neden diye sormaya hakkı yok.
İçine atma. Yazıya dökebilirsin belki ilerde.
Ama şu an yeni kendini suçlama ve kendine odaklan.
Bu acı bitmez. Ama zamanla bununla yaşamayı o acıyı yenmeyi öğreneceksin.

O kadar kötüyüm,her şey bana o kadar anlamsız geliyor ki son çare buraya yazmak istedim.Annemi çok ani bir şekilde trafik kazasında kaybettim,daha 15 yaşındayım.Annem vefat edeli yaklaşık yirmi gün oluyor,acım çok taze.Annemin akrabalarının , ailesinin olduğu şehre giderken araba yolun kenarına çarptı,Allaha şükür biz iyiyiz ben ameliyat oldum baya yorucu günler geçirdim ama sonuç olarak iyiyim.Annem ise vefat etti.

Kalbi üç dört kere çalışmış ama sonra tamamen durmuş.Ben hastanedeydim bana söylemediler on beş gün önce öğrendim.Ateş düştüğü yeri yakarmış,gözümün önünde kuzenlerim annelerine sarılıyorlar.Küçük kardeşim galiba annemin vefatını algılayamadı zaten daha dört yaşında,ablam üniveristeye gidiyor ve çok dindar bana sürekli dua oku dua oku diye her saniye üzerime geliyor.Babam bize belli etmese de kazadan dolayı kendini suçlu hissediyor.

Ben ne yapacağım bilemiyorum.Dayanamıyorum bu kadar acıya.Her ne kadar güçlü olmaya çalışsam da olmuyor;günün sonunda sessiz sessiz ağlıyorum.Bu acı çok farklı bir şey.Sınıftakiler de artık duydular,bana acırlar diye çok korkuyorum.Lütfen bana yardım edin,acım hafifler mi zamanla?Çok ağlarım geri dönemem eve diye daha annemin mezarına bile gitmedim.Biri bana yardım etsin lütfen.

Öncelikle başın sağolsun.Daha çok küçüksün lütfen bunları düşünme duygularını bastırma ağlıyacaksan ağla sıkma kendini annen için dua et tabi

Ne desek bos... okurken adina cok uzuldum... bunun teselliside olmazki.. soyle bir gercek var ki hepimiz bigun olecegiz..olum haktir..bunun kacisi yok kimisi gec kimisi erken gocuyor bu dunyadan.. annecigininde mekani cennet olsun insallah.. acin cok taze boyle aci cekmen cok normal..yasa butun acini icine atma aglamak istiyorsan agla..zaman tek ilac..zaman ver kendine zamanla acin hafifler ancak..unutmazsin ama acin hafifler.. dayanamiyacak gibi olursan da istersen bir uzman yardimi al..tekrar basin sagolsun canim..

anneciginin yattigi yer cennet olsun insallah
allah sabir versin size insallah
sessiz sessiz gizlenerek aglayarak atilmaz maalesef
evde olmuyorsa cok sevdigin bir arkadasina dahada olmadi yastigina sarilip icinden geldigi gibi bi agla bosalt icini evet duada lazim tabiki oku ama icinden aglamak geliyorken sadece dua ile atlatamiyorsun bazi seyleri

Ablacim suan bu aci bitmeyecekmis gibi gelir ama geciyor yada zamanla hafifliyor alisiyorsun ,ani olmasi sende sok etkiside yapmis olabilir ama hepimiz olecegiz oyle degilmi? Bu aslinda hepimizin bildigi bir gercek ama unutuyoruz yasarken sakin kendini koyverme birilerinin ogrenmesi diyorsun ya onlar senin icin uzulurler ama senin anladigin anlamda degil asagilamak amacli degil bu insan oldugumuz icin uzulmezmiydin baskasi ayni durumda oldugunda? Onun gibi

Babami kaybettim ben herkes evden gitti 4 5 bilemiyorum kac gun gecti odada yalnizdim uzanmistim koltukta birden babam aklima geldi nefes alamadim ayaga kalktim ölüyorum sandim kalp atislarim degisti sanki butun galaksi daraldi daraldi ben icine sigamadim oyle bir uzuntumu korkumu bilmiyorum ama birkac saniye icinde gecti cok fazla aglayamamistim bir kez agladim belkide onun sebebiyle oldu bilemiyorum ama aradan uzun zaman gceti ve evet alistim zaman zaman uzuluyorum ama geciyor gecer Allah yardim ediyor simdi senin yapman gereken ablaninda dedigi gibi dua okumak dua etmek salavat getir bak bunlar seni ne kadar rahatlatacak gorurusun ...sunuda bil sen yalniz degilsin anneciginden daha cok acir sana Allah teala onun icin ona sigin gecicek merak etme ...

hepinize çok teşekkür ederim beni az da olsa iyi hissettiriyorsunuz şimdi kuzenlerim bana gelip dışarıya çıkalım şuraya gidelim biraz iyi hisset falan diyorlar ama ben eğlenmek istemiyor annem o toprağın altında üşürken ben gülmek istemiyorum çok kötüyüm maalesef

Allah rahmet eylesin basın sagolsun umarım sen ve kardeslerin için Allah en iyileri en hayırlılıları verir kolaylastırır.

seni anlayamam ama zırdur bu hayat gecici herkes gidiyor mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin basın sagolsun umarım sen ve kardeslerin için Allah en iyileri en hayırlılıları verir kolaylastırır.

seni anlayamam ama zırdur bu hayat gecici herkes gidiyor mekanı cennet olsun

hepinize çok teşekkür ederim beni az da olsa iyi hissettiriyorsunuz şimdi kuzenlerim bana gelip dışarıya çıkalım şuraya gidelim biraz iyi hisset falan diyorlar ama ben eğlenmek istemiyor annem o toprağın altında üşürken ben gülmek istemiyorum çok kötüyüm maalesef

Annen o toprağın altında üşümüyor, bedeni sadece orada, kendisi şu an berzah aleminde sizi görüyor, duyuyor. Dünyadan çok daha iyi, çok daha güzel bir yerde. Biz sıkıntılar çekerken onlar tüm yüklerini attılar ve bizi bekliyorlar. Onun daha iyi olduğunu ve bunun Allah'ın emri olduğunu bildikten sonra her acı katlanılır.

Rabbim size ve en çok da küçük kardeşinize sağlık, sıhhat versin. 4 yaşında henüz Rabbim anne eksikliğini yaşatmasın ona ve size, karşınıza hep merhametli insanlar çıkarsın. Makamı cennet olsun....

Kuzum.. Bende annemi 11 ay önce kaybettim çok iyi anlıyorum seni.
Çok zor Allah yardımcın olsun şuan daha çok taze acı. geçmiyor tabi ama hayata ayak uydurmak zorunda olduğun için biraz hafifliyor. Ablanin dediği gibi çok dua et bende dualarla ayaktayım yoksa dayanilacak gibi birşey değil :(

İnsanları takma destek olacakları yere daha çok acitirlar acınacak hiçbirşeyin yok senin Allah sabrını bol versin..

Back
X