Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Annemin 35 Sene Önceki Nişanlığı :)

frezya_34

kimse vazgeçilmez değildr
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
838
1
96
39
İstanbul
evet kızlar yanlış duymadınız annemin 35 sene önceki nişanlığı bu :1rolleyes:
dayanamadım kuzenim kınasında ben giydimm delikafadulden
sizlerlede paylaşmak istedim
belki bi fikir olurr
elbise iki parçaa içten kolsuz bi elbise üzerinde ise dantelden olan bi uzun ceketi varr
üzeri pul ve boncuklarla dolu
nostaljik bi havası varr yerimseniben
valla ben bayılarak giydimm bakalım sizler beğenecekmisiniz

bu da evde çekilmiş halimm
saçlarım açık die yüzümü kestim yanlış anlamayın

Son düzenleme:
ne kadar hoş bi nişanlıkmış böle yaa.annen o senelerin en zevkli bayanlarından biriymiş anlaşılan....

Çok hoş..Hoş olmasından öte..manevi değeri önemli..Günümüz modellerine de uygun..
Güle güle giy..Süper bir fikir..
Kendi kınana falan saklasaydın keşkeeee..

Anneminde gelinliği de elbise havasında,ayak bileklerinin üzerinde, güzel..
Ama bana bol..fakat bir yerlerde kullanmayı düşünüyorum..Terzide daraltabilirim..
Kendi kınamda falan düşünmüştüm ama uğraşacak vaktim yoktu..
Kısmet, belki de oğlumun sünnetine olur kimbilir..

Tek kelime ile harika....
Eskiler bir başka güzel zaten...Çok çok yakışmış...
Bende kına gecemde annemin 30 yıllık gelinliği giymiştim....

canım iyi yapmışın giymişin ama keşke eşarbınıda ona uygun bir renkte bağlasaydın annen demekki senin kadar zayif ve zarifmiş.....ne varsa eskilerde var..nerden nereye...saklaması ayrıca güzel...ömür boyu sakla...:hooray:​

katılıyorum cnm eşarbıda aynı renk olsaydı keşke ...

çok teşekkür ederim tatlımm a.s.
eşarbım için şunu söyleyebilirimm
resimler karanlıkta çıktığı için belli olmamış :1no2:
eşarp evet kahverengi fakat üzerii tamamen sim ve altın yaldız dolu parıl parıl parlayan bi eşarptı
hatta o bir eşarp değil şaldı fakat ben eşarp şeklinde bağladım kaydirigubbakcemile3
yani burda belli olmuyor ama ışıktaa ışıl ışıl olan bişeydi çok yadırgamadı gibi geldi bana beğendiler yani çevredekiler :kedi:
ama resimler karanlık olduğu için tabi sizlerde haklısınız
tümmm yorumlaraa çookk tşkr ederim arkadaşlarr opuyorumnanaktan

ya gerçekten harika benimde annemin nişanlığı duruyo.....ve bana doğum yaptığı zamanki sabhalığı duruyo bende doğum yaptığımda annemin sabahlığını giyinicem saklıyorum harika bir duygudur eminim ....

çok hoş,çok yakışmış size de,anneniz çok zevkliymiş gerçekten...

cok hoş ve cok şık duruyor sizede cok yakışmış

benim annemimde var tualeti kendi düğününden ama tabi bana daha olmuyor yani ben elbiseye olmıyorumkaydirigubbakcemile3

canım çok yakışmış sana da, sanki açık renk bir başörtü bağlasaydın daha mı iyi olurdu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…