- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi pambuk-apla
Merhaba hanımlar suan cok kotuyum morelim bozuk agliyorum. Annem el bileginden ameliyat oldu akşam esimle annemlere gidicektik ama k.v bizde oturmayi sevmezken dun akşam gidicegimizi bildigindenmidir nedir çıkmak bilmedi evine aslinda uzakta oturuyo ama ust kattaki kizinda kaliyo geldiginde esimde yurek yarmayi sevdiğinden hic unutmus gibi davraniyo annemin yaninda babamdan baska kimse yok iyilesene kadar kalicaktik esim ordan ise gidicekti aksami zor ettim zaten saatler geciyo esimde tik yok annesi bi koltukta esim bi koltukta uyuyakaldi cocuklarimin sesini bile duymadilar neyse 22.00 da uyandilar cay, kahve, meyve derken 23 oldu esim hala annesini memnun etmenin yollarına bakiyo uyu anne, cay ic kahve ic sinirlerim tavan yapti annesinin gözünü kapattigi bir anda usulca eşime dedim kacta gidicez dedim demez olaydım annesinin yanında aileme bir küfürler bana hakaretler yarin gudiyosun bi kere ye mahsus bi daha da gitmek yok kim bakarsa baksin anneme gittim ama bedenim yoktu sanki o kadar morelim bozuktuki islerini yaptim yemegini yaptim eve geldim aglamaktan harap oldum neden bu kadar merhametsiz,Allah korkusuz birine dustum diye kendime kızıyorum sadece kendisi icin yasayan, bencil, kibirli ayni zamanda çocuklarım icin çekmek zorunda oldugum bir esim var