Annemin ameliyatı

Çekmek zorunda değilsin böyle adama hizmet et dur sonra onca hakaret etmeler falan niye basıp gitmedin kadıncağız üzülür dersen seni bu adam daha çok üzer benden demesi suratına dahi bakma.

Siz böyle alttan aldıkça eşiniz daha da çok ezer sizi. Kusura bakmayın ama anlayamıyorum siz ve sizin gibi kadınları. Böyle bir muameleyi göreceğime aç gezerdim daha iyi.

Aile apartmanda oturuyorum susmamin sebebi hem ailsinin duyupta kavgamiza sevinmemesi ( kotu niyetliler hep biz gelinler suçlu oğulları sutten cikmis ak kaşık, ickileri yokmus kumarlari yokmus daha ne olsunmus ) hemde dayak:((

Siz böyle alttan aldıkça eşiniz daha da çok ezer sizi. Kusura bakmayın ama anlayamıyorum siz ve sizin gibi kadınları. Böyle bir muameleyi göreceğime aç gezerdim daha iyi.
Haklısınız bende yasamamis olsaydim sizin gibi derdim peki cocuklarim

Neyse cikmam lazim cok sagolun hakkinizi helal edin zaman ayirip okudunuz yorumladiniz

Cok.zor boyle erkeklerle.benimkide asosyal.daha dogrusu bizimkilere gittigimizde dut yemis bulbul.zaten akrabalara kolay kolay gitmez.is arkadaslariyla bir sohbet eder sasiririm.nazi gicikligi bizimkilere.

Haklısınız bende yasamamis olsaydim sizin gibi derdim peki cocuklarim
Çocuklarınızı atın demiyorum ki size. Onlarıda alın yanınıza. Eşinizin size zerre saygısı yok olmayacakta. Kendinizi günden güne harap edeceksiniz bu şekilde. Çocuklarınıza yazık değilmi peki. Annenin mutsuz olduğu evlilikte çocuklar mutlu olabilir mi? Karın tokluğuna yaşatmak mı onları size göre doğru olan. Bu hayat sizin bize yargılamak düşmek sohbet ediyoruz fikir veriyoruz. Son kararı siz verirsiniz. Ama inanın bu şekilde geçen ömrünüze yazık,size yazık.

Haklısınız ama tam bir kars erkegi dedigim dedik

canım her erkek inattır benim eşimde inattır ama benim damarıma bastığında bende yapıyorum car car konuşuyorum suratına bakmıyorum sen hiç tepki vermiyorsun ki bu adama hep seni bastırmış sen ses çıkarmadıkca tepene çıkıyor bende eşime ses çıkarmadığımda tepeme çıkıyor 1 sus 2 sus 3 çok fena patlıyorum ve bu huyumu biliyor konuşmaktanda anlayacağını sanmıyorum

Back
X