Annemin arkadaşı

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Görüşmek istemiyorum âma annem görüştüğü için bende otomatikman görüyorum annemin en yakın arkadaşıdır annem ne alırsa o da aynı sini aynı rengini alır aldı da... Gelelim sıkıntıya... Benim moralimi bozmaya çalışır sinsi olduğunu düşünüyorum. 10. Yıl önceye kadar saf ti masumdu bize iyilikleri de olmuştur eskiden nankörlük etmem ben... artık iş hayatında baya açıldı kendini aştı ama yanlış anlaşılmasın her kendini aşan bu kişi gibi değildir...

Kendisinin 15 yıldır çocuğu olmuyor herşeyi denediler tüm tedavileri olmadı olmadı . Annem bnm hamile olduğumu söyleyince susmuş kalmış donmuş bu bir
Tebrik bile etmemis

Ben hamileyken gözleri karnıma karnıma baka baka kalakalmisti yakaladım birşey demedi

Doğum yaptım hastaneye zorla geldi suratı asıktı kıskançlığı çok belliydi

Annemin ilk torunu olduğu için torununu eline verince annem ağlamış sevinçten, bu da demiş ki "neden agliyon ki anlamıyorum abla cok saçma"

gibisinden konuşmuş.

Çocuğumun doğduğu gün çocuğumun gelecekteki evliliğinden bahsetti

Kuran kursuna yazildim.
"Çok geç bile kaldın dedi" 26 yaşındayım

Arkadaşımın cocugunu emzirdim (başka bir odada tabi) o gün o da oradaydı :KK43: :KK43:
"Çok yanlış yaptın" diye dini vaazlar verdi o akşam yemek yiyemedim stresten

Bebeğimi severken bile cok sahte hissediyirum .

Annem torununu öptü
Bu da dedi ki çok öpme yanakları sarkar...

Annm esya aldı bu arkadaşı da apaynisini aldı evine.
geçenlerde midesi ağrıyordu karbonatlı su verdim annem oksurdu tıkandı bu da kahkaha attı.gulmekten katıldı.

Annem de kıskanç olduğunu biliyor ama başka (samimi) arkadaşı yok diye gorusuyor.14 senedir...

Ben bir dahaki ay çocuğuma evde ufak eğlence yapicam kısmetse, bu kişinin gelmesini istemiyorum zaten çok yakınlarımi cagircam bu çok yakın değil bence.

Eskiden iyilikleri yapmış olabilir Allah razi olsun ama artık bende büyüdüm o da zaten olgunlaştı değişti. Benden büyük. Velhasıl gelmesini istemediğimi anneme söyledim.
Olmaz duyar darilir cagirmazsan dedi
Öz teyzemle bu kişi de malesef görüşüyor. Oradan duyar .

Ben arayıp cagirmicam zaten annem söyler gel diye bu da gelir...

Nasıl davranıcam bu yukarıda boşluklarla anlattığım şeyler büyük sorun bnm icin

Son düzenleme:
Çocuğum yok. Aynı yaştayız. Benim bir kız arkadaşım var. Liseden beri tanirim. 5 yıldır evli. Bebekleri yok. Sormuştum bir kere. Bebek seviyorsun yapsana diye. Yok ben istemiyorum falan demişti. Eşinden öğrendim çocuğumuz olmuyor dedi. Sorun arkadaşımda imiş. O günden sonra çok çok üzüldüm çünkü yediği içtiği ayrı gitmeyen insanlardık. Sanırım bebek olmaması ciddi kompleks yaratıyor.
Bence uzaklaşin ben öyle yaptım.

Kıskanç desek mutlu olacak mısın ki? Annen görüşebilir ama sen görüşmek zorunda değilsin, annen zorla görüştürüyorsa da fazla muhatap olmazsın. Bebek muhabbeti yapmanız, her fırsatta bebeği gözünün önüne sokmanız gerekmiyor ki. Bebeksiz bir ortamda da görüşebilirsiniz zannediyorum. Onun da bam teli bebek demek ki, üzüntüsünü bu yolla saklamaya çalışıyor. Yanlış ya da doğru ama üstüne gidilmesi hoş olmaz.

Evet bebek konusu hassas ,insanlar üzülüyor olmayınca ,içten içe kıskanabiliyorlarda bebeği olanları
işte sizin gibi düşünenler en çok yaralıyor insanı
Kendisinin 15 yıldır çocuğu olmuyor herşeyi denediler tüm tedavileri olmadı olmadı . Annem bnm hamile olduğumu söyleyince susmuş kalmış donmuş bu bir
Tebrik bile etmemis

Ben hamileyken gözleri karnıma karnıma baka baka kalakalmisti yakaladım birşey demedi

Doğum yaptım hastaneye zorla geldi suratı asıktı kıskançlığı çok belliydi

Bebeğimi severken bile cok sahte hissediyirum .

Annem torununu öptü
Bu da dedi ki çok öpme yanakları sarkar...
Ne yapalım opmeyip tmm senin çocuğun yok kıskanıyon da bu kadar belli etme.

Annem de kıskanç olduğunu biliyor ama başka (samimi) arkadaşı yok diye gorusuyor.14 senedir...
Sizce kıskanç mi

Kıskanç desek mutlu olacak mısın ki? Annen görüşebilir ama sen görüşmek zorunda değilsin, annen zorla görüştürüyorsa da fazla muhatap olmazsın. Bebek muhabbeti yapmanız, her fırsatta bebeği gözünün önüne sokmanız gerekmiyor ki. Bebeksiz bir ortamda da görüşebilirsiniz zannediyorum. Onun da bam teli bebek demek ki, üzüntüsünü bu yolla saklamaya çalışıyor. Yanlış ya da doğru ama üstüne gidilmesi hoş olmaz.
Ben onun gözüne sokmuyorum bebeğimi nasil psikoloksunuz ? Bebegimle gidiyorum nereye gideceksem? O da o ortamda olyyor bu her firsatta gozune sokmak mıdır ?bebeğimi evde mi bırakayım annemle görüştüğüm için onu da görüyorum diyorum.

Ben onun gözüne sokmuyorum bebeğimi nasil psikoloksunuz ? Bebegimle gidiyorum nereye gideceksem? O da o ortamda olyyor bu her firsatta gozune sokmak mıdır ?bebeğimi evde mi bırakayım annemle görüştüğüm için onu da görüyorum diyorum.

Ay ne alaka psikolog olmamla mesleğimi söylediğime bin pişmanım işinize gelmeyen bir şey denince nasıl psikologsunuz da bilmem ne. Psikolog olunca otomatik olarak tüm hayatınızı gördüğümü, zihninizi okuyabildiğimi falan mı zannediyorsunuz? Bütün muhabbetleriniz bebek üzerine burada yazdığına göre, e her yere bebeği götürürsen kadınla da görüşürsen kadın da bebeklere yönelik takıntılıysa sana laf sokabilir, görmek istemeyebilir. Belki o da seninle görüşmek istemiyor ama annen yüzünden arada kalıyordur. Annene rahatsız olduğunu söyle, görüşme, annen ısrar ederse de görüşme. Bu kadar basit.

Evet bebek konusu hassas ,insanlar üzülüyor olmayınca ,içten içe kıskanabiliyorlarda bebeği olanları
işte sizin gibi düşünenler en çok yaralıyor insanı
Ben ona çok dua da ettim bebeği olsun diye. Dua ettim diye mi yaraladim onu Allah isterse olur herşey ... Ben bebeğim var diye övnmüyorumm yanlış anlamasın kimse...

Ay ne alaka psikolog olmamla mesleğimi söylediğime bin pişmanım işinize gelmeyen bir şey denince nasıl psikologsunuz da bilmem ne. Bütün muhabbetleriniz bebek üzerine burada yazdığına göre, e her yere bebeği götürürsen kadınla da görüşürsen kadın da bebeklere yönelik takıntılıysa sana laf sokabilir, görmek istemeyebilir. Belki o da seninle görüşmek istemiyor ama annen yüzünden arada kalıyordur. Annene rahatsız olduğunu söyle, görüşme, annen ısrar ederse de görüşme. Bu kadar basit.
Tamam Ama her yere bebeğini götürme ne demek ya . Evde yalnız mi bırakayım bebegmi yada en iyisi benim hic gitmemem ben gitmeyince bebeğimi de göremez ama ben evimde bir etkinlik yapınca niye o da katılıyor evime geliyor peki. Madem gormek istemiosa

Tamam Ama her yere bebeğini götürme ne demek ya . Evde yalnız mi bırakayım bebegmi yada en iyisi benim hic gitmemem ben gitmeyince bebeğimi de göremez ama ben evimde bir etkinlik yapınca niye o da katılıyor peki. Madem gormek istemiosa

Annen çağırıyordur sen de yazmışsın ya annem çağırıyor ediyor, bana da ısrar ediyor diye. "Anneciğim ben rahatsız oluyorum o teyzeyi görmek istemiyorum, bebeğime nazarı değiyor (annenin inancı varsa böyle bir şey uydur), sen istersen ayrı olarak görüş ama bizi aynı ortama sokma". Diyeceğin şey bu kadar, zannetmiyorum annen de bunun üzerine hala görüş görüş diye zorlasın.

Ay ne alaka psikolog olmamla mesleğimi söylediğime bin pişmanım işinize gelmeyen bir şey denince nasıl psikologsunuz da bilmem ne. Psikolog olunca otomatik olarak tüm hayatınızı gördüğümü, zihninizi okuyabildiğimi falan mı zannediyorsunuz? Bütün muhabbetleriniz bebek üzerine burada yazdığına göre, e her yere bebeği götürürsen kadınla da görüşürsen kadın da bebeklere yönelik takıntılıysa sana laf sokabilir, görmek istemeyebilir. Belki o da seninle görüşmek istemiyor ama annen yüzünden arada kalıyordur. Annene rahatsız olduğunu söyle, görüşme, annen ısrar ederse de görüşme. Bu kadar basit.
Hala diyorki "bebegini her yere götürürsen":KK47: Şaka misiniz? Bebek ya bebek o. Kadinla karsilasmamak icin napsin bebegi bakkala manava mi biraksin te allam ya

Annenle ev arkadaşı falan mı bu kadın da annenşe görüştüğün için görüşmek zorunda kalıyorsun??

Dışarda görüşme annenle ya da o annendeyken gitme. Madem görüşmek istemiyorsun..

Bir de kusura bakma da gerçekten çocuğunu kadının gözüne sokuyorsun (yazdıklarından anlaşılan o)
Evet tüm bebekler sevilir ama kadın zaten o konuda yaralı, senin çocuğunu içten sevmek zorunda değil.

Hala diyorki "bebegini her yere götürürsen":KK47: Şaka misiniz? Bebek ya bebek o. Kadinla karsilasmamak icin napsin bebegi bakkala manava mi biraksin te allam ya

Off. Bebeğini bırakamıyorsa o kadının olduğu ortama gitmesin, annesi de inatla kadınla aynı ortama sokmaya çalışıyorsa. Sürekli rahatsızlık duyduğu bir ortamda bulunmasından iyidir. Kaldı ki kadın da konu sahibinin bebeğinden hoşlanmıyor ve ikisini de görmek istediğini sanmıyorum. Muhtemelen anne zorluyor.

Annenle ev arkadaşı falan mı bu kadın da annenşe görüştüğün için görüşmek zorunda kalıyorsun??

Dışarda görüşme annenle ya da o annendeyken gitme. Madem görüşmek istemiyorsun..

Bir de kusura bakma da gerçekten çocuğunu kadının gözüne sokuyorsun (yazdıklarından anlaşılan o)
Evet tüm bebekler sevilir ama kadın zaten o konuda yaralı, senin çocuğunu içten sevmek zorunda değil.
Sevmesin hiç sevmesin. Ama seviyor gibi de miç mıç yapmasın o zaman

Annem de mevlid oluyor o da orada . gün yapıyor o da geliyor . Hastaneye geldi surat asti doğum yaptigimda gözleri herşeyi anlatıyor.

Ben bebeğim var diye övnmüyorum hatta olabildiğince resim mesim koymuyorum o zaman da saklama dersiniz saklıyorsun dersiniz... Ev ortamında bulunduğum zamanda gözünün içine bebeğini sokuyorsun dersiniz... Bence o kadın yaralı anlıyorum onu da... Zor bir durum. Kolay değil..... Ben çok dua ettim onun hamile kalması için. Ama ne yapalım Allah'ın takdiri

Back
X