- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Görüşmek istemiyorum âma annem görüştüğü için bende otomatikman görüyorum annemin en yakın arkadaşıdır annem ne alırsa o da aynı sini aynı rengini alır aldı da... Gelelim sıkıntıya... Benim moralimi bozmaya çalışır sinsi olduğunu düşünüyorum. 10. Yıl önceye kadar saf ti masumdu bize iyilikleri de olmuştur eskiden nankörlük etmem ben... artık iş hayatında baya açıldı kendini aştı ama yanlış anlaşılmasın her kendini aşan bu kişi gibi değildir...
Kendisinin 15 yıldır çocuğu olmuyor herşeyi denediler tüm tedavileri olmadı olmadı . Annem bnm hamile olduğumu söyleyince susmuş kalmış donmuş bu bir
Tebrik bile etmemis
Ben hamileyken gözleri karnıma karnıma baka baka kalakalmisti yakaladım birşey demedi
Doğum yaptım hastaneye zorla geldi suratı asıktı kıskançlığı çok belliydi
Annemin ilk torunu olduğu için torununu eline verince annem ağlamış sevinçten, bu da demiş ki "neden agliyon ki anlamıyorum abla cok saçma"
gibisinden konuşmuş.
Çocuğumun doğduğu gün çocuğumun gelecekteki evliliğinden bahsetti
Kuran kursuna yazildim.
"Çok geç bile kaldın dedi" 26 yaşındayım
Arkadaşımın cocugunu emzirdim (başka bir odada tabi) o gün o da oradaydı

"Çok yanlış yaptın" diye dini vaazlar verdi o akşam yemek yiyemedim stresten
Bebeğimi severken bile cok sahte hissediyirum .
Annem torununu öptü
Bu da dedi ki çok öpme yanakları sarkar...
Annm esya aldı bu arkadaşı da apaynisini aldı evine.
geçenlerde midesi ağrıyordu karbonatlı su verdim annem oksurdu tıkandı bu da kahkaha attı.gulmekten katıldı.
Annem de kıskanç olduğunu biliyor ama başka (samimi) arkadaşı yok diye gorusuyor.14 senedir...
Ben bir dahaki ay çocuğuma evde ufak eğlence yapicam kısmetse, bu kişinin gelmesini istemiyorum zaten çok yakınlarımi cagircam bu çok yakın değil bence.
Eskiden iyilikleri yapmış olabilir Allah razi olsun ama artık bende büyüdüm o da zaten olgunlaştı değişti. Benden büyük. Velhasıl gelmesini istemediğimi anneme söyledim.
Olmaz duyar darilir cagirmazsan dedi
Öz teyzemle bu kişi de malesef görüşüyor. Oradan duyar .
Ben arayıp cagirmicam zaten annem söyler gel diye bu da gelir...
Nasıl davranıcam bu yukarıda boşluklarla anlattığım şeyler büyük sorun bnm icin
Kendisinin 15 yıldır çocuğu olmuyor herşeyi denediler tüm tedavileri olmadı olmadı . Annem bnm hamile olduğumu söyleyince susmuş kalmış donmuş bu bir
Tebrik bile etmemis
Ben hamileyken gözleri karnıma karnıma baka baka kalakalmisti yakaladım birşey demedi
Doğum yaptım hastaneye zorla geldi suratı asıktı kıskançlığı çok belliydi
Annemin ilk torunu olduğu için torununu eline verince annem ağlamış sevinçten, bu da demiş ki "neden agliyon ki anlamıyorum abla cok saçma"
gibisinden konuşmuş.
Çocuğumun doğduğu gün çocuğumun gelecekteki evliliğinden bahsetti
Kuran kursuna yazildim.
"Çok geç bile kaldın dedi" 26 yaşındayım
Arkadaşımın cocugunu emzirdim (başka bir odada tabi) o gün o da oradaydı

"Çok yanlış yaptın" diye dini vaazlar verdi o akşam yemek yiyemedim stresten
Bebeğimi severken bile cok sahte hissediyirum .
Annem torununu öptü
Bu da dedi ki çok öpme yanakları sarkar...
Annm esya aldı bu arkadaşı da apaynisini aldı evine.
geçenlerde midesi ağrıyordu karbonatlı su verdim annem oksurdu tıkandı bu da kahkaha attı.gulmekten katıldı.
Annem de kıskanç olduğunu biliyor ama başka (samimi) arkadaşı yok diye gorusuyor.14 senedir...
Ben bir dahaki ay çocuğuma evde ufak eğlence yapicam kısmetse, bu kişinin gelmesini istemiyorum zaten çok yakınlarımi cagircam bu çok yakın değil bence.
Eskiden iyilikleri yapmış olabilir Allah razi olsun ama artık bende büyüdüm o da zaten olgunlaştı değişti. Benden büyük. Velhasıl gelmesini istemediğimi anneme söyledim.
Olmaz duyar darilir cagirmazsan dedi
Öz teyzemle bu kişi de malesef görüşüyor. Oradan duyar .
Ben arayıp cagirmicam zaten annem söyler gel diye bu da gelir...
Nasıl davranıcam bu yukarıda boşluklarla anlattığım şeyler büyük sorun bnm icin
Son düzenleme: