Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk çok acil topiğini okudum. bu arkadaşım diye bahsedilen kişi kesin kendisidir dedim. daha sonra bu topiği okuyunca aha dedim fake
siz bunu babanıza gidip anlatığınızda babanızın elinden bi kaza çıkmazmı yani anneni öldürmezmi yada sakat bırakmazmı çok iyi düşünün annenle konuş birdaha olmaması için ikna etmeye çalış önce eğer devam ederse o zaman düşünürsün bir şans ver yinede
yorum yapmıycaksanız kesin ya. kapayın konuyu kim kapıyosa. millet popomda sivilce var der 10 sayfa yorum cıkar burda bi derdimizi paylasıyoruz ne desek bos diyosunuz. haklısınız sivilce gibi önemli konularda konusmak daha mantıklı.
tamam haklısın belki süphe etmekte ama direk herkes fake yalan dicene sorsa sorgulasa nolur. yada hiçbişi sölemesin.istersen bi yavaş ol, ne dersin?
konunun gerçek olduğunu varsayalım...
1- annenle konuş
2- babanla konuş
3- o adama (şayet varsa) ona hiç bulaşma
4- insanlara bu kadar çemkirme..
günde onlarca fake konunun açıldığı sanal bir ortamdayız. burada insanlar gerçekten -varsa- birbirlerinin derdine ortak olmaya çalışıyor ama arada seninki gibi çetrefilli konular çıkınca ister istemez yalan olduğunu düşünüyoruz.böyle düşündüğümüz için de poposunda sivilce çıkan arkadaşımızın problemi daha gerçekçi geliyor..
umarım anlatabildim..
ben casus prog yükle dedim de sen bukadar gelişmiş versiyonunu nerden buldun be versene ismini progun işime yarar belki.
benim bildiğim proglarda sadece aynı pc den ulaşabiliosun bilgilere.
neyse.
eğer gerçekse tehtit mehtitle olacak iş değil açık açık diceksin babana.
filme çekmiosun çocuk başına kendin halledemezsin bu olayı.
gerçek değilsede dediklerin valla yalancı koyun pardon çoban gibi olursun bir gün demedi deme.
varsayalimki bu yasadiklarin senin genis fantazinin ürünü degil, bir ANNE hakkinda ve bu senin annen hakkinda nasil böyle assagilayici konusursun?? O simdi ne yaparsa yapsin ama seni 9 ay karninda tasidi, emzirdi, yedirdi icirdi, sana bakti seni büyüttü. Bunlarin hic mi degeri yok? Sen ne hakla annene vurursun? Aklim almiyor.
Babaninda fazla umrunda oldugunu sanmiyorum, eger ilgili bir koca olsaydi, neler yaptigini merak ederdi karisinin. Annenle güzelce konus, eger babami sevmiyorsan, bosanma davasi ac de, bosandiktan sonrada istedigi gibi yasayacagini anlat güzelce....
bana tuhaf gelen bir insanın bunu kabul edip, annesiyle babsının yanında yüzleşmeden gelip buraya konu açması. :uhm:
neden hiç inandırıcı gelmiyor acaba?
valla annem babama bunu yapcak küçük kıyamet kopardı evde
bu ne rahatlık şakaysa dalga geçiyorsan kırk kere birşeyi söyleyince olurmuş
senin az kalmış üzülme
arkadaşım sinema-tv okuyorsun da senaryo ödevin mi vardı? burda denemesini mi yaptın? çok başarısız çıktın valla üzerinde biraz daha çalışman gerek![]()
anneniz " çocuklarla annemlere gideceğim" diyor babanıza..
tatiile o adamla çıkıyor..
1...peki babanız, sizi yada annenizi aradığı zaman , en azından annenizden sizi, sizden annenizi istemezmi telefonda, hepinizi tek tek mi arar?
2.. diğer konuda tek çocuk demişsiniz ama yukarıdaki mesajınızda "çocuklarla" ifadesini kullanmışsınız..
3...babanız bu kadar kıskanç bir adam, anneniz adamla tatile gidiyor, hafta sonu eve almaya bile kalkışıyor..
4.. babanızla anneanneniz küsmü? konuşmuyorlarmı? yani annenizin oraya gitmediği nasıl çıkmadı ortaya şaşırdım..
ya babanız da annenizi gözden çıkarmış zaten, yada siz şakasınız..