annemin bana düşkünlüğü

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
canım annem sağolsun bana çok düşkündür ama maalesef bazen bu düşkünlüğü korumacılığı çok ileri boyutlara götürebiliyo. Misafirlerin yanında kalkar çayımı doldurur sen yorulma annem diye herkesin yanında bu tarz konuşur herkesin tuhafına gidiyo kocaman kız niye böyle yapıyosun diye. erkek arkadaşımla nişan düşünüyoruz bana onun ailesiyle ilgili o aile sana çok gelip gider sen hizmet edemezsin onlarla yapamzsın seni ezerler vs senaryolar üretiyo :KK43: bişey deyince anne olunca anlarsın sen bilmezsin ben hissederim vs diyo yoruldum artık bu durumdan sadece anlatıp içimi dökmek istedim.

anım annem sağolsun bana çok düşkündür ama maalesef bazen bu düşkünlüğü korumacılığı çok ileri boyutlara götürebiliyo. Misafirlerin yanında kalkar çayımı doldurur sen yorulma annem diye herkesin yanında bu tarz konuşur herkesin tuhafına gidiyo kocaman kız niye böyle yapıyosun diye. erkek arkadaşımla nişan düşünüyoruz bana onun ailesiyle ilgili o aile sana çok gelip gider sen hizmet edemezsin onlarla yapamzsın seni ezerler vs senaryolar üretiyo :KK43: bişey deyince anne olunca anlarsın sen bilmezsin ben hissederim vs diyo yoruldum artık bu durumdan sadece anlatıp içimi dökmek istedim
Canım o kadar şanslısın kiiiiii, benim annem yanımda değil şuan ve onu deli gibi özlüyorum kıymetini biliyosun annenin ama lütfen başkarı ne düşünür diye düşünme ikinizin arasındaki ilişkinin her anından keyif almaya bak
Annen seni çok sevdiği için öyle diyor, kafana takma böyle şeyleri

o_O Allah başka dert vermesin.
Insanların ne dediği ne düşündüğü önemli değil. Bundan rahatsız olmak yerine tadını çıkarmalısın. Ne kadar şanslısın ki seni Düşünen el üstünde tutan bir annen var. Senin için tek kötü yanı, evlendikten sonra, aynı ilgiyi eşinin ailesinden görmediğin için sorun yaşayacaksın.

Seninki yine iyiymiş benim annem diyor ki seni istemeye geldiklerinde "benim tek kızım var ona bu zamana kadar hiç iş yaptırmadım, zora gelemez alışkın değil. O yüzden hizmet beklemeyin yapamaz, hatta evlerine de bir yardımcı tutsunlar anca öyle evliliğin altından kalkar" diyeceğim. Bende "he anne bunları söyle de her gelen kaçsın, ömür boyu evlenemeyeyim" dedim :KK70:

Ayni benim annem ve babam. Tabiki de sevmeleri cok guzel bisey sikayet edilmez. Ama mesela bizde babam tansiyon hastasi duzenli ilac kullanimi gerektiriyo anneminde guartiri cok yuksek her neyse saglik nedenlerinden oruc tutamiyolar buna ragmen her gun sahura kadar benimle birlikte beklerler ve her gun hic firsat vermeyerek yemegimi onumu getirir annem. Babam.sabah ise gitmesine ragmen tum ramazan benimle oturdu yalniz kalmayim diye. Mesela iftari acardik sofrayi toplayip namaza gecerim bi bakarim babam cayi getirmis. İkisi kendi icinde dayanisma icinde yaparlar.. Normal gunde de boyleler. Bazen diyorum birakin yapiym zorluga da alisiym ben size yapiym tamam derler ama yine her seyi benden once yaparlar..

Ah bu Anneler yok mu,Allahım onları başımızdan eksik etmesin :KK36:
Onların gece gündüz hizmetini görsek de hakkını ödeyemeyiz. Benim Annem de evlenip çocuk sahibi olduğum halde hep yemeğimi çayımı önüme getirir, bazen çok çekiniyorum ama o da biliyo evde pek fırsatım olmuyo işlerimi kendim yapıyorum ya çocuk da var,Annem yalnız yaşıyo, yanına gidince mutluluktan ne yapacağını şaşırıyo,çok seviyorum bitanecik Annemi. Allahım yokluğunu göstermesin

Benim anam babam da böyledir.
Ben çok mutluyum açıkçası.
Narin ve hassasıdır. Nazlandırılmayı severim.
Hatta şansıma kocam da kocamın ailesi de benimkilerden etkilenip hiç bir işe el sürdürmezler, bir bardağı mutfağa götürmeme müsade etmezler.

Anne misafirlerinin yanında kızının çayını dolduruyor, evlenince sen eşinin ailesine nasıl hizmet edeceksin yapamazsın diye tasalanıyor, burda bu durum şanslılık olarak görülüyor.

Bence de gayet rahatsız edici bir durum.

Benim annemde öyle..
Bugün mesela annemdeydim benimde 4 aylik kizin var bende anneyim artik..
Ama annem mesela elinde yastikla pesimde dolasiyodu sen uyu biraz sen sakin bulasiklara elleme sen dur cayini doldurayim öLe yani. .
Ve canim annem bugüne kadar hic bir hissinde yanilmadi...

evet annelerimizin hakkını ödeyemeyiz yaptıkları çok güzel gerçekten bu arada tek çocuk değilim ama ne bileyim mesela ütü yemek temizlik vs bişey öğrenemedim annemden. dışarı okumaya çalışmaya gittim bi ütümü bile yapamadım çok zorlandım çoğu şeyi yapmayı arkadaşlarımdan öğrendim. bide evlilik konusunda yani eşimin ailesine hizmet edemeyeceğimi düşünüyo kıyamıyorum sana diyo nasıl evlenicem böyle bilmiyorum

bunun sorun olabılecegı hıc aklıma gelmezdı :KK70:

canım annem sağolsun bana çok düşkündür ama maalesef bazen bu düşkünlüğü korumacılığı çok ileri boyutlara götürebiliyo. Misafirlerin yanında kalkar çayımı doldurur sen yorulma annem diye herkesin yanında bu tarz konuşur herkesin tuhafına gidiyo kocaman kız niye böyle yapıyosun diye. erkek arkadaşımla nişan düşünüyoruz bana onun ailesiyle ilgili o aile sana çok gelip gider sen hizmet edemezsin onlarla yapamzsın seni ezerler vs senaryolar üretiyo :KK43: bişey deyince anne olunca anlarsın sen bilmezsin ben hissederim vs diyo yoruldum artık bu durumdan sadece anlatıp içimi dökmek istedim.
ne güzel işte annem bana annelik etmiyor kahroluyorum diye dünya konu açılıyor

sen bulmuşsun da bunuyorsun

ayrıca bu anlattıklarında abartı bir şey yok benim annem de öyledir bana karşı :KK200:

X