Ee doğru ama elin oğlu. Şu an resmi nikahlı kocanız mı? Hayır ki daha nişanlınız bile değilmiş. Hoş öyle bile olsa hala elin oğlu. Siz seviyorsunuz diye ailenizdeki herkes de bayılmak zorunda değil ki. Saygı duymuyor rahatsızım bu durumdan deseniz hakkınız var da bahsederken elin oğlu diyor diye delirmeniz tuhaf. Tapu konusuna gelince erkek kardeşiniz üzerinden ailenizi eleştirmişsiniz ama aynı şeyi siz de kız kardeşinize yaşatmaya çalışıyorsunuz farkında mısınız? 28 yaşına gelmişsiniz yani çalışıp bir tabak çanak hiç mi almadınız ciddi ilişkiniz vardı madem? Benim mesela evlilik düşüncem vardı aileme yük olmak istemedim, kimseden bir beklentiye de girmek istemediğim için çalışıp aldım yani evlenme sorumluluğuna girip her şeyi ailem yapsın kafasında olursanız işiniz yaş. Nerelisiniz bilmiyorum ama bazı kesimlerde her şeyi erkek tarafı yapar belki aileniz de bu düşüncededir ama kız tarafı olarak bir söz tepsisi bile almıyorsanız, sırf size telefon alınsın diye kendi telefonunuzu satacaksanız, annenize bu konular için mesafe koyamayacaksanız evlenip elin oğlunun cebini de dünyasını da karartmayın.