• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin bana olan davranışları

hiç sorma hallettim ama inan utancımdan hiç böyle konuları açamıyorum çünkü henüz zamanı değil iş düğüne geldiğinde zaten elinden geleni yapacaktır buna eminim.
kendisi dün tutturmus kıyafet için para göndermem lazım sana diye ben sana böyle bir konu açtım mı diyorum rahat edemiyorum diyor yeri geldi mi el oğlu oluyor işte
Mutlu olursunuz inşallah evliliginizde .Allah hayırlısı ise tamamına erdirsin.Siz iyi şeyler düşünün .İleriyi düğünü vs yaşamınızı düşünün .Moralinizi hiç bozmayın .Nisanlanacagız kişiye yansıtmayın.

Mutlu olursunuz inşallah evliliginizde .Allah hayırlısı ise tamamına erdirsin.Siz iyi şeyler düşünün .İleriyi düğünü vs yaşamınızı düşünün .Moralinizi hiç bozmayın .Nisanlanacagız kişiye yansıtmayın.
Allah razı olsun ona bu tarz şeyleri anlatmam zaten şimdiden önyargılı olmasını istemiyorum

anneniz tuhaf biri de ev isteyen siz de az değilsiniz. ailece tuhafsınız
üzüm üzüme baka baka kararır;bir gün olsun dışarda zaman geçirmemiş okula gitmemiş alışverişe dahi çıkmamış anneme bu evde fazla geliyorum burası kocasının eviymiş ona bakmak zorundaymış eğer yarattıkları travmaları aşabilseydim şimdiye atanmış olabilirdim bu başka bi konu
her şeyim konuşulur o kadar dayanamadım ki kpss sürecimin ortasında bi anda sözlenme kararı aldım
sözlümün benden çok daha iyi olduğunu melek olduğunu iddia ediyor senden güzel diyor zaten iyi insanları hep kötü insanlar bulur diyor
bu zihniyetteki biri bunları hakediyor inan bana babamın aklındaki de böyle zaten ben zorda olacağım ve babam nasıl olsa evlendi demez o kıyamaz bize

Allah razı olsun ona bu tarz şeyleri anlatmam zaten şimdiden önyargılı olmasını istemiyorum
Önyargılı olmaz sizi seven sayan insan anlamakda zorunda .Beraber bir hayat kuracaksınız hem en iyi hem en kötü yanlarinizi endiselerinizi bilmesi gerekir .Fakat şimdi erken .Yeri gelince zaten annenizi tanıyacak ve size destek olacaktır .Eş demek birazda bu .

sözlüm almanya'da oraya yerleşeceğiz diyor trde işim yok diyor ama bunlar madem öyle burda bi ev alsın çeyizini koysun öyle gidin diyorlar sözlümün arkasında kimse yok baba 80 yasında
Bu da yazlığı sizin üstünüze yapmaları için sebep değil. Almasın erkek arkadaşınız evi durumu yoksa, aileniz de ne yapacak zorla mı ev aldıracaklar adama.

kendi oturdukları ev var artı bi ev paraları da var ben de çeyiz meyizle uğraşacağınıza onu verin diyorum zaten oturmayacağım erkek olunca farz oluyo

Kiz kardeşinizde var niye size versinler? Anne,baba hayattankeyken mal mülk derdine düşmek çok çirkin. İşe gidip çalışın, çeyizini alın.

merhaba biliyorsunuz ki söz arefesindeyim bu süreçte annem sürekli olarak bi kulp buluyor başta söz tepsisini dahi oğlan alsın dedi oha dedim neyse sana telefon alsın dedi telefonum 13 telefonumu satacakmışım sözlüm bana telefon alacakmış onun dışında bunların üzerine pat diye kyk borcum geldi onu alırken bile onların faturalarını öderdim bursumdan artırıp onlara yollardım neyse babam ödedi sağolsun annemin dediği bugüne kadar hep para harcadın kimse senin paranı yemedi diyor babamın yazlık bi evi var sözlüm almanya'da oraya yerleşicez burda da bi evin olsun diyorlar ben de o yazlığı bana verin dedim biz niye milletin oğluna ev vereceğiz diyor ben bugüne bu kadar bu kadından bi fayda görmedim herkesle aramıza nifak koyar kız kardeşimi de kendi tarafına çeker gerçekten hak veriyor musunuz anneme
Yazlığı niye tek sana versin ki ? Hepiniz - anne babanız verirse - eşit pay talep edin herkes tuttuğunu koparmaya çalışıyor olur mu ?

Yazliktan bahsettin diye herkes oradan yuklenmis, anlatmaya calistigin konuyu anlamamis bile bazi uyeler. Keske onu demeseydin. Senin sinir oldugun seyin kiz evlat ayrimi oldugunu cok iyi anliyorum. Hele de bunu baska bi kadindan gormek. Cok gicik bi duygudur eminim. Ama bi yastan sonra insanlar inan ki degismiyo. Bisey anlatmaya calismani tavsiye etmem. Esinle kendi hayatini kurmaya odaklan, zor biliyorum ama takmamaya calisman lazim. Ve maddi manevi beklentiye girmemek her zaman daha mutlu bi hayat sagliyo emin ol.

Sen ve evlenecegin adam ne istiyor ? Nerde yasamak hayat kurmak istiyorsunuz ?

Erkek cocuklarinin uzerine verdikleri bir tapu var mi oncesinde ?

Kiz kardeşinizde var niye size versinler? Anne,baba hayattankeyken mal mülk derdine düşmek çok çirkin. İşe gidip çalışın, çeyizini

Yazlığı niye tek sana versin ki ? Hepiniz - anne babanız verirse - eşit pay talep edin herkes tuttuğunu koparmaya çalışıyor olur mu ?
koz kardeşim için de konuşuyorum annem daha geçen sene erkek kardeşine miraz payını hiç çekinmeden verdi bizim de böyle yapmamızı istiyor belli ki sadece kendim için değil ne varsa ortak paylaşılsın diyorum erkek kardeşim de öyle harıl harıl çalışan biri değil hep topu bi yıldır düzgün çalışıyor evin masraflarına karışmaz fatura ödemez zoruma gider açıkçası

Yazliktan bahsettin diye herkes oradan yuklenmis, anlatmaya calistigin konuyu anlamamis bile bazi uyeler. Keske onu demeseydin. Senin sinir oldugun seyin kiz evlat ayrimi oldugunu cok iyi anliyorum. Hele de bunu baska bi kadindan gormek. Cok gicik bi duygudur eminim. Ama bi yastan sonra insanlar inan ki degismiyo. Bisey anlatmaya calismani tavsiye etmem. Esinle kendi hayatini kurmaya odaklan, zor biliyorum ama takmamaya calisman lazim. Ve maddi manevi beklentiye girmemek her zaman daha mutlu bi hayat sagliyo emin ol.
Allahım razı olsun sizden çok çok öpüyorum sizi anlatmak istediğim buydu elleriniz dert görmesin sağolun varolun kardeşim 💖💘

koz kardeşim için de konuşuyorum annem daha geçen sene erkek kardeşine miraz payını hiç çekinmeden verdi bizim de böyle yapmamızı istiyor belli ki sadece kendim için değil ne varsa ortak paylaşılsın diyorum erkek kardeşim de öyle harıl harıl çalışan biri değil hep topu bi yıldır düzgün çalışıyor evin masraflarına karışmaz fatura ödemez zoruma gider açıkçası
Ne demişler " yapmasaydın" insan ister ki aileler ayrımcılık yapmasın ama ölmemiş adamın da mirası için böyle davranılması çok acıklı.

ben de o yazlığı bana verin dedim biz niye milletin oğluna ev vereceğiz diyor
E doğru çalışın yapın sizi aileniz dünyaya getirdi diye evlerini üzerinize yapmak zorunda mı ?
Ayrıca son satırlarda annenizden bu şekilde bahseden size de anlam veremedim ben .

E doğru çalışın yapın sizi aileniz dünyaya getirdi diye evlerini üzerinize yapmak zorunda mı ?
Ayrıca son satırlarda annenizden bu şekilde bahseden size de anlam veremedim ben .
en başta sevdiğim insana elin oğlu diye hitap etmesi delirtiyor beni kızımın mutluluğunu istiyorsam onun sevdiği insanı da bi zahmet benimserim kızım seviyorsa vardır bi bildiği derim şimdiye kadar kimseye karşı böyle hissetmediyse saygı duyarım ev tapu işlerini bilmem kızım sonuçta benim malım mülküm yok ama sana elimden geleni yaparım dese baş üstüne

en başta sevdiğim insana elin oğlu diye hitap etmesi delirtiyor beni kızımın mutluluğunu istiyorsam onun sevdiği insanı da bi zahmet benimserim kızım seviyorsa vardır bi bildiği derim şimdiye kadar kimseye karşı böyle hissetmediyse saygı duyarım ev tapu işlerini bilmem kızım sonuçta benim malım mülküm yok ama sana elimden geleni yaparım dese baş üstüne

Benim annem de babam da eşime oğlum der ama gerçekte elin oğlu , bende elin kızıyım onlara göre doğrusu bu yani
Mal mülk anne baba göçünce konuşulur Allah sağlık versin de yani
Evlilik gibi büyük bir karar alıyorsanız para biriktirmelisiniz bunları düşünmek yerine . Hayat geçmez böyle.

merhaba biliyorsunuz ki söz arefesindeyim bu süreçte annem sürekli olarak bi kulp buluyor başta söz tepsisini dahi oğlan alsın dedi oha dedim neyse sana telefon alsın dedi telefonum 13 telefonumu satacakmışım sözlüm bana telefon alacakmış onun dışında bunların üzerine pat diye kyk borcum geldi onu alırken bile onların faturalarını öderdim bursumdan artırıp onlara yollardım neyse babam ödedi sağolsun annemin dediği bugüne kadar hep para harcadın kimse senin paranı yemedi diyor babamın yazlık bi evi var sözlüm almanya'da oraya yerleşicez burda da bi evin olsun diyorlar ben de o yazlığı bana verin dedim biz niye milletin oğluna ev vereceğiz diyor ben bugüne bu kadar bu kadından bi fayda görmedim herkesle aramıza nifak koyar kız kardeşimi de kendi tarafına çeker gerçekten hak veriyor musunuz anneme
O evde kardeşlerinizin de hakkı var.Ben de burs aldığımda evdeki herkese birşeyler alırdım.Evlenmeden önce üç yıl aileme yardım ettim.Bizde de damada ev verilmez.Damat da istemez zaten.Anne baba vefat edince tüm kardeşler paylaşır ne varsa.Anneniz size değer verilmediğini düşünerek bu şekilde davranıyor olabilir diye düşünüyorum.Güzelce konuşun anlaşın annenizle, sonradan vicdan azabı olmasın.

Back
X