Bu açıklama neydi şimdiBen, görüşmüyorum .
İstediği şey olmayınca Allah belanı versin diye eşimin yanında böğürdü, cunku . On sene önce nişanımda , tutup babamın ona tokat attığını , “bana bir tokat çekti “ hehehehe diye gülerek anlattığında kesecektim görüşmeyi aslında . Sayamayacağım tonla şey .
Tavsiye ederim. Ondan kalacak malı mülkü de istemiyorum, bana annelik yapmamış , ölünce arkasından üzülecek kadar dahi kalbimde yer etmemiş , daha kötü ne yapabilir ..
Açık dille anlatın rahatsız olduğunuzu belirtinMerhaba. Eve misafir geldi. Benim okul hayatımı anlattı da anlattı. "Bu bölümü seçti aslında başka bölüm okuyordu ama bunu seçti, seçme sebebi şu, şundan şundan dolayı seçti" diye açıklamaya yapmaya başladı. Ki misafir akrabamız bile değil. Ben yeni uyanmıştım. Odamın kapısını küt diye açıp misafirlerle birlikte odama girdi. Şok oldum. Üstümde pijamalar, yataktayım yatıyorum. Odama misafir giriyor. Kapım da tıklanmıyor seslenilmiyor da. En son kadınlardan biri "kusura bakma rahatsız ettik kızım" dedi. Annem bunu düşünemiyor ama misafirler düşünüyor.
Bıktım bu tarz durumları sürekli yaşamaktan. Ne yapmalıyım?
Evet yani gerek yok düşüncesiz annelerle görüşmeyeBu açıklama neydi şimdi
Kendi annenizi mi anlattınız ?
Merhaba. Eve misafir geldi. Benim okul hayatımı anlattı da anlattı. "Bu bölümü seçti aslında başka bölüm okuyordu ama bunu seçti, seçme sebebi şu, şundan şundan dolayı seçti" diye açıklamaya yapmaya başladı. Ki misafir akrabamız bile değil. Ben yeni uyanmıştım. Odamın kapısını küt diye açıp misafirlerle birlikte odama girdi. Şok oldum. Üstümde pijamalar, yataktayım yatıyorum. Odama misafir giriyor. Kapım da tıklanmıyor seslenilmiyor da. En son kadınlardan biri "kusura bakma rahatsız ettik kızım" dedi. Annem bunu düşünemiyor ama misafirler düşünüyor.
Bıktım bu tarz durumları sürekli yaşamaktan. Ne yapmalıyım?
Üzüldüm adınıza tek doğurmakla anne olunmuyormuş demekkiEvet yani gerek yok düşüncesiz annelerle görüşmeye
Evet öyle tabi kiÜzüldüm adınıza tek doğurmakla anne olunmuyormuş demekki
hala yatırmadıSen onu bunu bosver babandan kalan hakkini hesabina yatirdi mi annen ?
Bence bu konuya odaklan .daha ne kadar bekleyeceksin .hala yatırmadı
Kapım zaten kitliydi. Tıkladı kapıya sonra bana bir şey olduğunu sanıp bağırdı. O şekilde açtım. Birkaç dakika sonra odama misafirlerle girmesini beklemiyordum normal olarak. Amin hayırlısı olur umarım.Siz daha önce annem odama giriyor diye konu açmamış mıydınız? "Dinleme kitle" dedik tek çözüm olarak. Neden kitlemiyorsunuz hala? İyi anneniz kızmıyor bu şekilde, çat çat giriyor odaya. Ama o zaman da siz sinirlenip konu açıyorsunuz. Böyle alanınıza müdahale edilmesine ses çıkarmazsanız daha çok konu açarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Genel olarak anneniz özel alanınıza saygı duymuyor. Anladığı dilden uyarmak dışında bir şey öneremeyeceğim maalesef. Onu da en iyi siz bilirsiniz.Kapım zaten kitliydi. Tıkladı kapıya sonra bana bir şey olduğunu sanıp bağırdı. O şekilde açtım. Birkaç dakika sonra odama misafirlerle girmesini beklemiyordum normal olarak. Amin hayırlısı olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?