• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin bana yaptıkları?

A
Geçmiş konuları açtığımda deliymişim gibi davranıyor. Yani eskidemi kaldın falan diyor ve en çok sana annelik yaptım diyor. Hastanede yanımda kaldığı günleri söylüyor
Ay gorusmeyin boyle biriyle. Ven misal abimi çikarttim hayatimdan keşke daha once cikartsaymişim. Arada saf gibi baristim megerse hep isi duştuğunde barismis sona yime kötü olmus. Kullanildigimla kaldım

Küçükken anımı daha çok severdi ve hep o erkek diye o üstün tutuldu. Ogluşum ogluşum diye yillarca erkek evlat diye onu daha üstün tuttu ve benden çok sevdiğini de defalarca dile getirdi. Sonra benim iki tane kız kardeşim oldu bu defa onlar küçük diye onları çok sevdi ve her daim ne istediyseler yaptı hala yapmaya devam ediyor. Bana çocukluğunu yaşatmadı çok küçük yaşta evde işler yapmaya başladım dışarı çıktığımızda kardeşlerimin peşinden ben koştum annem takmiyordu pek. Sonra yıllarca her haftasonu kuran kursuna gittim çocukluğum böyle geçti hiç istemedim oraya gitmek ordaki çocuklar beni dışlıyodu ama bu annemin umrunda bile olmadı. Haftaici okul haftasonu kurs vardı cumartesi günleri benim için zehir zıkkım olmuştu. Bu arada sürekli karnım agriyodu ama hastalığım lisedeyken bulundu ancak doktorlar tarafından. Bu süreçte karnım ağrıdığı zamanlarda evde anneme söylüyordum ayakta duramıyorum bulaşık yıkarken ama annem inanmıyordu doktorlar da bulamadığı için iş yapmamak için yalan söylüyorum saniyodu . Sonra stresten agriyodur dediler antidepresan bile yazıldı. Neyse sonra hastalığım ortaya çıktı çok ciddi bir ameliyat geçirdim ölümden döndüm. O arada eve kalıcı misafir geldi yurtdışından. Ben ameliyat olalı bir ay olmuştu yaz günü annem odamızı onlara verdi ben salonda yattım geceleri midem bulandı, evde klima açtılar vs daha sonra annem beni evden kovmaktan beter etti gidip bir gün yurtta kaldım enfeksiyon kaptım yine ilgilenmediler. Hastanede yattım yine . Sonra üniversiteye başladığım gibi evlilik baskıları başladı habersz ona buna fotoğrafimi atmalar beni zorlamalar. Çok sıkıntı çektim ağladım. Şimdi evliyim 26 yaşında kendi bulduğum insanla evlendim ailemle görüşüyorum ama bu anlattıklarının dışında da çok şey yaşadım annen tarafından. Şimdi kardeşlerimi biri istediği zaman onlar küçük yaşları 25 olsun en az diyor. Peki ben neden daha üniversite 1deyken bu sıkıntıları çektim hep evlilik baskısı yaptın bana her sene? Daha çok şey var kızlar abimdende çok çektim. Öyle içimi dökmek istedim. Şimdi o kıymetli oğlu yüzüne bakmıyor ama ben görüşüyorum. Evlendim diye daha iyi davranıyor bana. Uzun oldu hakkınızı helal edin...
Ee görüşmeyin. Bakmayin yuzune. Nedne gorusuyorsunuz

Aileler artık şu bencilliğinden kurtulup, çocuklarını sadece sevip desteklemeye odaklanabilirler mi?
Yok bu yaşıma geldim bir kere destek görmedim üniversiteyi kazandım sevinmesi bile sadece insanlara hava atma aracı olarak gördü

A

Ay gorusmeyin boyle biriyle. Ven misal abimi çikarttim hayatimdan keşke daha once cikartsaymişim. Arada saf gibi baristim megerse hep isi duştuğunde barismis sona yime kötü olmus. Kullanildigimla kaldım
Ben de mesafe koyucam artık

Back
X