annemin bedduasi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Selam kızlar gözümden uyku akıyor ve aglamaktan uyuyamiyorum. Hayatimda rabbime sukurler olsun saglik hariç hiçbir şey iyi gitmiyor. Çok mutsuzum. Annem kanser hastasiydi. O ölmeden önce ergenligimin dibine vurmustum ilk defa aşık olmuştum ve omrumu o aptala adamistim.annemi hasta yataginda o kadar ihmal etmiştim ki..öldüğünde bile ben o aptalla beraberdim. Hala atlatamadim annemin yokluğunu. Olmeden önce o kadar yalnız kalmıştı ki ardimdan cok aglayin inşallah demisti ve beddualari tutan biriydi annem. Ve acaba diyorum bedduasi yüzünden mi boyleyiz. Cok yalniz kaldik. Cok mutsuzuz. Nasıl gecer bu beddua. Ya da beddua yüzünden mi boyleyizdir sizce. Şimdi uyumaya çalışayım sabah cevap veririm olur mu inşallah iyi kötü fikirleriniz olur

Başınız sağolsun annelerin bedduası tutmaz derler yürekleri dayanmazmış

Başınız sağolsun.
Anneler öyle kötü düşünerek beddua etmez yavruları için hele.
Siz kendi hatalarınızın bedelini ödüyorsunuz annenizi suçlamayın.
O zaman kıymetini bilememiş zaman ayırmamışsınız.
Bol bol dua edin ve anneniz için hayır yapın.

Ne yazıp yüreğine su serperim bilemiyorum ama anneciğin için yazacağım şeyler senin suan sadece canını acıtir..

Keskeler bitti, keskelerin ötesinde bi yerde rahmetli annen . Şuan ona yapacağın en güzel şey bol bol okumak , onun adına yardımlar etmek.

Ağlama kısmı ise onun bedduasi değil senin içinin pişmanlığı..ona karşı yapmadıkların ,eksik yaptıkların sadece bu. Allah onu nurlar içinde yatırsın.

beddu tuttumu diye ağlayacağına annem ölmeden önce kimbilir neler yaşadı neler yaşattım diye ağlamalısın.. işte anne birdha bulunmaz bunun en büyük örneğini yaşıyorsun..

Annenin bedduası tutmaz derler.siz vicdanınızın sesini susturamıyorsunuz bence. Buda sizi iyice gergin ve mutsuz yapıyor. Bol bol dua edin, onun için hayır yapın.

Başınız sağolsun anneannem hep anaların bedduası tutmaz derdi. Ne kadar hata yapmış olursanız olun o sizin anneniz ve anneler evlatlarına kıyamaz. Sinirle söylenmiş birşey bence çok üstünde durmayın. Mekanı cennet olsun

Ardımdan beni özleyin,beni arayın,bana ağlayın demiş. Beddua etmemiş aslında.

Mezarına sık gidin. Ona her an dua yollayın. Adına sadaka verin. Imkanınız varsa umreye, hacca gidin onun adına.

Bence beddua değil, yaşadiğiniz şey vicdan azabi, pişmanlik.
Allah rahmet eylesin..

Annenizin adina bol bol Kuran Yasin okuyun ruhuna
Cocuk sevindirin sadaka verin
Mezarini ziyaret edin cicek ekin sulayin
Hic bir anne evladinin kotulugunu istemez sizi huzursuz eden sey vicdan azabiniz onun bedduasi degil

Ben anlamadım annenizi ölüm döşeğinde yalnız bırakıp bir erkeğin peşinden sürüklendiğiniz için mi ağlıyorsunuz yoksa çok ağlama sebebiniz olarak annenizin bedduası olduğunu düşünüp, bedduası yüzünden mutsuz olma korkusundan mı ağlıyorsunuz?

Bana ikincisi gibi geldi çünkü bu bedduayla mı yaşayacağım korkusu almış içinizi. Söyleyeyim annenin bedduası değil o, İlahi Adalet de adına, yapma etme dünyası de, ne ekersen onu biçersin de. Allah anne baba hakkını çok üstün tutar, herkesden, herşeyden. Yani annen sana beddua etmeseydi de sen bunları yaşayacaktın. Kul affetse Allah affetmiyor bazen.

Bence hatalarını gerçekten anla öyle mutsuz olduğunda değil, mutlu olduğunda da yaptığın hataları idrak et, tevbe dile Allah'tan, annene bolca dua et. Rabbim en kötü günahları bile affetmiş. Ama bunu aman üstümdeki lanet kalksın diye değil, gerçekten vicdanın rahatsız olduğu için yap.

Bir anbenin bedduasi evladina tutmazmis cunku dilleri soylesede yurekleri hep onun iyiligi icin dua edermis. Kizginlikla can havliyle soylemistir ama yureginden gecmiyordur emin olun iciniz rahat olsun. Gecmisin pismanligini yasiyorsunuz belliki insan bazi seylerin kiymetini kaybetmeden anlamiyor ne yazikki. Simdi olan tum olumsuzluklari buna bagliyorsunuz. İyi seyler dusunun olsuzluklarin sebeplerini arastirip cozmeye calisin. Mutsuzum mutsuzum dedikce olumsuzluklari uzerinize cekiyorsunuz. İzmeyin bu kadar kendinizi

Allah anneciğinize rahmet eylesin.

Zamanında annenize yapmadıklarınızın vicdan azabını çekiyorsunuz.

O zaman yapmadıklarınızı şimdi yapın. Bol bol dua edin, adına hayırlar yapın. Sizi rahatlatacaktır.

Annenize allah rahmet eylesin.
Sizi yalniz birakan annenizin beduasi degil vijdan azabi.son zamanarinda sevgilinizle degil annenizle olmaniz lazimdi.giden gitti yapacak birsey yok bol bol dua edin.

Ya büyük konuşmayayım da anneniz hasta yatağında yatıyor hastalığı kanser sen gidip elin adamına kafayı takıp onunla uğraşmışsın ikisi de gidince ağlayıp duruyorsun....Annelerin bedduası tutmaz derler sizinki de pişmanlıktan herhalde bedduadan dolayı değil...

bence mezarına gidip ondan af dileyin ve dualar edin,yapılacak başka bişey yok maalesef
ama ne olursa olsun bi insan ne kadar küçük yaşta olursa olsun ( yaşınızı bilmiyorum ama ) anne kıymetlidir,hiç bi erkek için anne satılmaz,hasta yatağında bırakılıp gidilmez,insan huzursuz olur ya ne bilim..ama yine de ondan af dileyin size cvbını bi şekilde sunacaktır

Back
X