annemin beni olduğum gibi kabullenmemesi :(

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
selam kızlar yazmıyım yazmıyım dedim ama her gün sinr krızleri geçiriyorum annemle benm sorunum sadeece kıloluyum gelinlk modelllerinden fkr istğime bakanlar beni hatrlarlar.nişanlıyım 2-3 aya evlenıcem ama baba evimde huzurum yokki kendi eşimden bekliyim kiloluyum diye yemedeğim hakaret kalmdı nişana kadar 7-8 kilo verdim ama nafile yaa babam, ablam kardeşimde hep annemn yanındalar erkk kardeşim utanmıormusun dedi bu kılondan son olay bu akşam oldu teyzeme gtmştm bşi vermye geldm yürüyüştlermiş dedm kadın azimli bzim kız oturuor yıor dedi babama bende yeter ya dedm ordan bağırş çağırıiş tabıkıde nasl laf atarmşm bana değil babamla konşuormş bana neymiş defalarca sen bu konuyu açtıkça zayflıomuyum dedm anlatamdm hep kavgamız bu bzm boğazlarım seni ded, bende boğazlada kurtul dedm boğazlıımmı die bvurmya başladı bende elmde suratımı kapatırom yan koltukta babm tamam bırak dedi sadce hep o haklı yani bzm evde kmse haksz diyemz ona
sofraya zorla oturrttu dövuordu brde diıoki boğazlayamzmıyım sanıorsn dior sankı öyle anne olunuor devmlı o haklı arkadşlar evde tek şişman benm ablam tığ gibi kardeşmde öyle sorun bnm kılom senelrdr savaşıyorum bn bnla evdeydm bgn btn yedğim meyve ve sbeze yeemği br tbk o kadr çok yemşim öyle dior hala br türlü kabllnmıor etrfta benm yaşmda olan daha fazla kıllolu olanlarıda görüor ama o kadr takmşki bana yemk yerken gözü bende illa laf sokıck ailcek bunaldık kimsede bşi demıor anneme o hklı gibi davranıor herkes acaip psklojm bozuk yaa dövmesi koyuyor en çk bi laf söleynce döverm boğazlarım lafları sıkıldm artık kızlar evde durmak ıstemıorm allahtn ablm avukat onn yannda duurorm işte br bgn evdydm gtmedğim her günm zehr oluor bana eğer ev işini yaptısm her dedğini yapp hiç br lafna hayr demzsem süperm çay kahvside yaplck tbıkıde böle ablam çalştığı ve yorgun ve ZAYIF olduğu için ev işi ble yapmıor hiç elini sürmez beraber gelrz bürodan ben mutfağı toparlrm kahve ve çay yaprm böle tm yuk bende yanii herşeyleri ttam oluor ama olmuor işte sevmıorlar :8 olmuyor kıloluyum die ssenelerdir bu hakaretleri dayakları hakedıyormuyum szce ablm ekonmk özgrlüğü ve mesleğinn gtrdiği özgrlk var erkk kardşşim 18 yaşnda ama şu anda konsere gtti ablam ankaray gtti kalıor orda geçen yaz trbzona gitti kaldı bu sne gene gitck tmm gtsn ama ben hiçbiryere gdemdm hep br engel kıloluyum die bendn utanan br ailem var ben 22 yaşndaym bu araada anneme geçenlerde sabh gderken br not yazdım gene kılom yuzunden kavga etmştk uyuyordu ytağına koydum (gunaydın annecim bak 3 aylar gldi brbrmze dua edelm nefert etceğimize die bişi demedi hep düzgn anlatmya çalştıım konlrda bile hep azar işitim nasl itiraz edderm die ben insan değilmiyim arkdşlar fkrlere itraz ete hkkım yokmu hiç ama olmamamlı anneme göre ben edemem kesnlkle anlamıorm kızlar kıloluyum die bunları çekıorm hala dayak yemek usandırıor beni br kere kurstan sonra arkaşdlarla cfafede otrdk 2 saat geç kaldm die dayak yedm evn hzmetçisi oldm evlatlktan redetti var siz düşünün sebebi spor salonu saatim sbh 10dan akşam 5 e kadr ben 3ten 4-5e kadr gdıordm nie gelemmşm tam arayckken kafeye gttğimzi sen aradın dedm yalan söleme dedi nasl dyaak yedm anlatamam br de zorla ev işini yaptrdı gtmıcn br yere dedi babama söeldi o da annemi haklı buldu ablam ble haber veriormş bn nie annmden önce haber vermemişim eve geldm spora gitcm dyak başladı nerdsn die :( nedr szce sorun

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm kendi ailemin yanında mutlu muyum ki bir başkasının yanında mutlu olayım anlayışı bir kere hatalı . . .
kendi yuvanı kurup kendi düzeninde pekala mutlu olabilirsin . . . aileni değiştirmen imkansız . kendi yoluna yuvana odaklan ve evlenmenin önündeki engelleri kaldırmaya odaklan derim ben . tabi her bakımdan hazır hissediyorsan kendini evliliğe ve karşındaki kişide buna layık birisi ise . . .

unutma bu dünyada kilolu da olsan zayıfta olsan sadece bir tanecik sen var . ve o bir tanecik seni üzmeye kimsenin hakkı yok .
insanı da insan yapan kilosu değil yüreğidir .merhametidir .
kendi düzenini kendi yuvanı kurmak için elinden geleni yap cnm . . .​

canım az kalmış evlenmene azcık dişini sıksan.evlenmeden önce benim annem de allahım her bişeye laf söylerdi,karışırdı,bağırırdı çağırırdı.zaten evlenip gidicem niye böle yapıyo ki diye çok üzülürdüm.evin tek kızıyım.sen de evin işinde annenin hizmetindesin sölediğine göre.evlenince annen ah vah der kilo filan aklına gelmez diye düşünüyorum.hem yapısal olarak kilolu biriysen muhtemelen ailenden biri de kiloluludur.bazı şeyler genetik malesef.benim göbeğim gibi.kim ne derse desin gitmiyo.bana ait yani:)))gitmez.inş aranız düzelir.belki de sen düğün stresinden çok alıngan olmuş olabilirsin.

cnm kendi ailemin yanında mutlu muyum ki bir başkasının yanında mutlu olayım anlayışı bir kere hatalı . . .
kendi yuvanı kurup kendi düzeninde pekala mutlu olabilirsin . . . aileni değiştirmen imkansız . kendi yoluna yuvana odaklan ve evlenmenin önündeki engelleri kaldırmaya odaklan derim ben . tabi her bakımdan hazır hissediyorsan kendini evliliğe ve karşındaki kişide buna layık birisi ise . . .

unutma bu dünyada kilolu da olsan zayıfta olsan sadece bir tanecik sen var . ve o bir tanecik seni üzmeye kimsenin hakkı yok .
insanı da insan yapan kilosu değil yüreğidir .merhametidir .
kendi düzenini kendi yuvanı kurmak için elinden geleni yap cnm . . .​

nasl çalşırım ki br saniye iiyise btn gum kötü geçıor :( karşımdaki insan ve o insanın ailesi değer bvuna eminim aileyi tanıdımdan beri ona şükrediyorum

canım az kalmış evlenmene azcık dişini sıksan.evlenmeden önce benim annem de allahım her bişeye laf söylerdi,karışırdı,bağırırdı çağırırdı.zaten evlenip gidicem niye böle yapıyo ki diye çok üzülürdüm.evin tek kızıyım.sen de evin işinde annenin hizmetindesin sölediğine göre.evlenince annen ah vah der kilo filan aklına gelmez diye düşünüyorum.hem yapısal olarak kilolu biriysen muhtemelen ailenden biri de kiloluludur.bazı şeyler genetik malesef.benim göbeğim gibi.kim ne derse desin gitmiyo.bana ait yani:)))gitmez.inş aranız düzelir.belki de sen düğün stresinden çok alıngan olmuş olabilirsin.

öyle olcak zaten cnm ama ailedn yok malesef sırf dğün stresm değilki bütün senem böle geçıor kendmi bldm bileli ttlm hiç dzlmdi belkide evlnnce geçr inş... :(
bu anlttklarım kaçta kaçı kalır blmıorm inan bana dahada var ne yapmalıım söleyn yaa kfayı yıcm bu evde ya of

sırf evlememn öncesi değilki hayatm yaa dhaa önceleri br blsenn ooo bıçak çektği bile olmştr inan bana çatal batırdığı unutlmıor bunlar :/ ve ınanması çok zor ama yaşayan bilir

nasl çalşırım ki br saniye iiyise btn gum kötü geçıor :( karşımdaki insan ve o insanın ailesi değer bvuna eminim aileyi tanıdımdan beri ona şükrediyorum

cnm baktığımız şeyi görürüz .

şu kafanı ailenden bir çevir . . . göreceğin şey ileriye dönük kuracağın düzenin ve yuvan olsun . . . bunun için nişanlınla fikir alışverişi yap mesela kuracağın evi düşün nişanlınla daha fazla zaman geçirmek için bahaneler yarat . . .
belli ailen seni mimlemiş yani bir şekilde kilonla gözlerine batıyorsun o zaman sende kendi düzenini kurmanın seni gözleriyle değil yüreğiyle görecek olanın yanına doğru yollarını yap .

sırf evlememn öncesi değilki hayatm yaa dhaa önceleri br blsenn ooo bıçak çektği bile olmştr inan bana çatal batırdığı unutlmıor bunlar :/ ve ınanması çok zor ama yaşayan bilir

offff çok canın sıkılıyor belli.Rabbim inş sevgi saygı dolu bir yuva nasip eder sana.düğününle ilgilen çeyiz filan derken zaman geçirmeye çalış bari

şu kafanı ailenden bir çevir . . . göreceğin şey ileriye dönük kuracağın düzenin ve yuvan olsun . . . bunun için nişanlınla fikir alışverişi yap mesela kuracağın evi düşün nişanlınla daha fazla zaman geçirmek için bahaneler yarat . . .
belli ailen seni mimlemiş yani bir şekilde kilonla gözlerine batıyorsun o zaman sende kendi düzenini kurmanın seni gözleriyle değil yüreğiyle görecek olanın yanına doğru yollarını yap .
[/QUOT
sıksık görşemem tabiki de görücü çmki aile eski tip ağır başlı ailelrdn çocukta öyle sorun onal gtröüşp grşmemem değil ama dedğin gibi mmlenmişim hep batıurom düzgn br kanıya varş teşkkr ederm daha yapablceğim çözmler olrsa sevnrm :8

[/QUOT
sıksık görşemem tabiki de görücü çmki aile eski tip ağır başlı ailelrdn çocukta öyle sorun onal gtröüşp grşmemem değil ama dedğin gibi mmlenmişim hep batıurom düzgn br kanıya varş teşkkr ederm daha yapablceğim çözmler olrsa sevnrm :8

sorun nişanlınla görüşüp görüşmemen değil cnm evet sorun ailenin sana olan tutumundan kendini nasıl en az hasarla kurtaracağın ama sanırım ailenin kilonu mimlediği gibi sende onların sana olan haksız davranışlarını mimlemişsin bu durumdan kurtulmak için farklı şeylere adapte et kendini . . . Allah sabırlar versin cnm . . .

canim her ailede oluyo oyle ufak tefek atismalar cook takilmamaya clis
hem sen yeni bi yuva kuruyosun ne guzel bizler cok mutlu olursun insallah Allah cook buyuk dua et bol bol
bizler bu yasadiklarimizdan ders alip daha iyi bi hayat sunmaya calisalim evlatlarimiza

Konunu az çok anladımm amaa okurkende çok yoruldum.

Canım çok yutmuşsun cümleleri

Nişanlınn senii böyle seviyorsa fazla kafana takma dicemm amaa sana kötü davrananda ailenmişş
ASLINDA ONLARDA SENİN İYİLİĞİNİ ZAYIF OLMANI İSTİYOR

Kaç kilosunn abarttıkları kadarmıkii kilonn

Konunu az çok anladımm amaa okurkende çok yoruldum.

Canım çok yutmuşsun cümleleri

Nişanlınn senii böyle seviyorsa fazla kafana takma dicemm amaa sana kötü davrananda ailenmişş
ASLINDA ONLARDA SENİN İYİLİĞİNİ ZAYIF OLMANI İSTİYOR

Kaç kilosunn abarttıkları kadarmıkii kilonn

87 -85 arasındayım canm tamm iilikte br yere kadar olyır snrden tyazamadm tatlm tam olarak ama hakaret eve dayj kıscası

hem sen yeni bi yuva kuruyosun ne guzel bizler cok mutlu olursun insallah Allah cook buyuk dua et bol bol
bizler bu yasadiklarimizdan ders alip daha iyi bi hayat sunmaya calisalim evlatlarimiza

kesinlikle öyle olur inş. iyi br anne olmak nasip etsn allah sadece annemn iyi yönlerne çeksem yetr bana

Aileniz de olsa sizin fiziksel durumunuzdan dolayı bu şekilde hakaret etmelerine izin vermeyin. Herkes zayıf olacak diye bir şey yok. Herkes 90-60-90 olacak diye de bir şey yok!!! Her türden insan var dünyada. Zayıf çirkin güzel şişman kısa uzun. İnsanlar bu farklılıkları kabul etsin artık !! Siz mutsuz olursanız ve takmaya devam ederseniz kendinizi de sevemezsiniz ve daha çok yemek yemeye başlarsınız içinizdeki boşlugu yemekle doldurmaya çalışırsınız ki şu zamana kadar öyle yapmışsınız... Kendinizi yemek konusunda kontrol altında tutun. Her yediğinizi dürüstçe kağıda yazın... hesaplayın. Bunun için çabalarsanız başarırsınız. Ama bunu aileniz için değil nişanlınız için de değil KENDİNİZ için yapın... Bu arada ablanız zayıf diye evdeki işleri o yapmıyormuş oyle bişey yazmışsınız sanırım. Bu bana çook saçma geldi.!!! Öyle bir şey yok zayıflar çabuk yorulur diye bir şey yok. Bahane uydurmasın kimse. Ben de çok zayıfım ama bütün evide kendim temizlerim yani. Kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyn

Aileniz de olsa sizin fiziksel durumunuzdan dolayı bu şekilde hakaret etmelerine izin vermeyin. Herkes zayıf olacak diye bir şey yok. Herkes 90-60-90 olacak diye de bir şey yok!!! Her türden insan var dünyada. Zayıf çirkin güzel şişman kısa uzun. İnsanlar bu farklılıkları kabul etsin artık !! Siz mutsuz olursanız ve takmaya devam ederseniz kendinizi de sevemezsiniz ve daha çok yemek yemeye başlarsınız içinizdeki boşlugu yemekle doldurmaya çalışırsınız ki şu zamana kadar öyle yapmışsınız... Kendinizi yemek konusunda kontrol altında tutun. Her yediğinizi dürüstçe kağıda yazın... hesaplayın. Bunun için çabalarsanız başarırsınız. Ama bunu aileniz için değil nişanlınız için de değil KENDİNİZ için yapın... Bu arada ablanız zayıf diye evdeki işleri o yapmıyormuş oyle bişey yazmışsınız sanırım. Bu bana çook saçma geldi.!!! Öyle bir şey yok zayıflar çabuk yorulur diye bir şey yok. Bahane uydurmasın kimse. Ben de çok zayıfım ama bütün evide kendim temizlerim yani. Kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyn

izin vermediğim için bunları yaşıuyorm zaten cnm sağol destğin için ama ne yaplm kendi çapmızda bişiler yapmaya çalşıorm işte:(

Her aile de var ufak tefek tartışmalar ama bazı ailelerde ne yazık ki çok cahil olup bilinçsizce tartışma ortamı yaratabiliyor.Ailemden Allah razı olsun , iyi ki benim ailem olmuşlar diyebiliyorum.

Her aile de var ufak tefek tartışmalar ama bazı ailelerde ne yazık ki çok cahil olup bilinçsizce tartışma ortamı yaratabiliyor.Ailemden Allah razı olsun , iyi ki benim ailem olmuşlar diyebiliyorum.

tek kilo sorunları yüzünden bu sorunları yaşadığıma üzülüyorum yaa her dak konumuz bu :/

Allah aşkına düzgün yaz ya midem bulandı yazını okumaya çalışırken. karakter sınırı yok, kontörün gitmiyo burda merak etme.

Back
X