- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Annem kalınca da bozuluyorum farkındaysanız.Zaten derdim bu.Yani anneniz çok fedakar ama kayınvalideniz sizde bu kadar kalsa siz bozulmaz mıydınız? Bugun eşinizin sessiz kalması yarın öbür gün hep sessiz kalacağı anlamına gelmiyor. Herkes evinde rahat olmak ister. Bence ev ev üstüne olmaz
Çalışsa da emekliliği gelmez.Çünkü boşandıktan sonra çalışmaya başladı.Ama hayat yani. Sizin böyle bir imkanınız olmasa ne olacaktı? Annenizin emekliliğinin olmaması çok büyük bir sorun. Tekrar çalışmaya ikna etmelisiniz. Ev ev üstüne gerçekten olmuyor.
Ananemler memlekette.Biz doğudayız eşimin işi dolayısıyla.Baştan böyle yapmasaydınız olmuyor işte.Annem tek.Tek sığınağı tek çocuğu benim.Her şeyini bana adadı.Buraya ilk geldiğimizde eşim başka şehirdeydi yanımda kaldı annem.Eşim gelince evimizi kurduk annem de bizleydi.Öyle gelişti
O zaman çözüm belli ayrı ev açacaksınız kendisineAnnem kalınca da bozuluyorum farkındaysanız.Zaten derdim bu.
O fenaymış. Dedenizden bir maaş bağlanmadı mı? Kendi annesiyle yaşasa?Çalışsa da emekliliği gelmez.Çünkü boşandıktan sonra çalışmaya başladı.
İşte nankörlük mü yapıyorum diyorum bir yandan.Sonuçta hamileliğimde iş yaptırmıyor bebeğime bakacak böylelikle ben de işe gidebilicem.Eşim işe gittiğinde yalnız kalmıcam.Bi de para biriktirmiş gece gündüz çalışmış sizin ev borcunuza yardım edeyim diyore madem öyle neden kendini paralıyorsun mutsuz oluyorum diye kendi modunu kendin düşürüyormuşsun gibi oluyor biraz annenle şakalaşın gülüp geçin bişeylere niye geçmişe takılıp kalıyorsun madem böyle olması gerekiyor şuan ki durumdan mutlu olmaya bak kendini bu kadar kasarsan eşinin eline koz verirsin laf sahibi olmasına sebep olursun böylelikle. hem doğuda yapayalnız kalmaktansa annen sana arkadaş olur eşin işe gittiğinde. İyi açılardan bak.
Dedem yaşıyor.Orada yaşamak istemiyor bir de hamileyken beni bırakmaz şimdi.Çocuk olunca da çocuğa bakacakO fenaymış. Dedenizden bir maaş bağlanmadı mı? Kendi annesiyle yaşasa?
O zaman seçeneğiniz yok. Düşünüp kendinizi yormayın. Annenizin huyu belli. İnşallah eşiniz hep anlayışlı olur.Dedem yaşıyor.Orada yaşamak istemiyor bir de hamileyken beni bırakmaz şimdi.Çocuk olunca da çocuğa bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?