- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de deseydın ;'' evlenınce esıme tabıkı de yaparım .o'da evlensın ona da esı yapsın hıh'' deseydın keske
ben hep boyle derım de anneme ıyıce cıldırtırım![]()
atsaydin bezi pasanin yüzüne, annenede deseydin kocamada yapmam , begenen boyle begenir:)
kızlar bugün annemle bir konu hakkında tartıştık. konu aslında pekte abartılacak birşey değil ama bana artık geldiler. sınavlara hazırlanan biriyim. evdeyim malum 2. dönem başlayacak. kardeşim de üniversiteden geldi bende istanbul dayım. o da düzce de okuyor. tabi geldi ya annem hemen beni onun hizmetçisi moduna soktu beni. 1 dediğini yaptım 2 dediğini yaptım ama en sonunda yemek yiyecek paşa annem onun en sevdiklerini hazırlamış ya masayı hazırladım sildim vs. paşa başladı emirlere masayı bi daha sil güzel sil. normalde de bu kadar şey yapmam. bu arada o masa günde 10 posta silinir çünkü çok yemek yer gün içinde taktı ya masaya o masa parlamadan yemez orada. sonra ben de sildiğimi daha kaç defa silmem gerektiğini sordum.
tabi annem de hemen savunmaya geçti. yarın el oğluna gideceksin. damadı değil el oğlu olacak. erkeklere böyle yapmak lazım, kocan ister paşa paşa yaparsın şimdi mi eriniyorsun diye söylendi. daha doğrusu her defasında başlar el oğlundan çıkar benim evliliğimden daha evlenmeden kocaya boşanma için sebep veriyor. artık korkuyorum bir gün tutar bu bedduaları ya![]()
Allahım aynı laflar, yoksa kardeşmiyiz![]()
özetliyim maddeler halinde;
1-yaptığın banaysa öğrendiğin kendine
2-ben böyle istiyorum, yarın sen kendi evinde öyle yaparsın
3-el oğlu kara kaşına gözüne bakmaz iş bekler vs. ilave edilebilirde şimdi aklıma gelmedi
Allahım aynı laflar, yoksa kardeşmiyiz![]()
özetliyim maddeler halinde;
1-yaptığın banaysa öğrendiğin kendine
2-ben böyle istiyorum, yarın sen kendi evinde öyle yaparsın
3-el oğlu kara kaşına gözüne bakmaz iş bekler vs. ilave edilebilirde şimdi aklıma gelmedi
aynı annemin lafları bekarken çok işittim
yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye o kısmı doğru
ama el oğlu kara kaşa kara göze işveye cilveye bakıyo
yoksa ev şıkır şıkır pırıl pırıl nemrut suratlı hatunu kim ne yapsın
adamların istediği işve cilve tatlı dil
anneler onu söylemiyo nedense varsa yoksa iş güç temizlik![]()
Türk kadınlarının düştükleri en büyük hatalardan biri de bu işte, erkek çocuklarımızı şehzade gibi yetiştiriyoruz, geleceğin odunlarını kendimiz yaratıyoruz. Sonra da bu erkekler eşlerine niye yardım etmezler, niye düşüncesizdirler diye dövünüp duruyoruz. Onları kendi ellerimizle bu hale getirip, cefasını yine biz çekiyoruz![]()
Az önce eşime sordum işiniz gücünüz işve, cilve, kaş göz di mi, evin temizliği umurunuzda değil diye.. Evet dedi :) Sonuçta çalışıp para kazanıyoruz ikimiz de, temizlik para verilip de yaptırılabilir, sorun yok diye..
Evet kızlar, buradan çıkartılacak kesin sonuç: Üniversite mutlaka bitirip iş buluyoruz, para kazanıyoruz, ve eve temizlikçi alıyoruz :) Herkes sağ biz selamet...
Benim de abimi şehzade yetiştirdi annem, şimdi karısının totosundan ayrılmıyor, çocuklarını da neredeyse kendi büyüttü :)
Az önce eşime sordum işiniz gücünüz işve, cilve, kaş göz di mi, evin temizliği umurunuzda değil diye.. Evet dedi :) Sonuçta çalışıp para kazanıyoruz ikimiz de, temizlik para verilip de yaptırılabilir, sorun yok diye..
Evet kızlar, buradan çıkartılacak kesin sonuç: Üniversite mutlaka bitirip iş buluyoruz, para kazanıyoruz, ve eve temizlikçi alıyoruz :) Herkes sağ biz selamet...
Benim de abimi şehzade yetiştirdi annem, şimdi karısının totosundan ayrılmıyor, çocuklarını da neredeyse kendi büyüttü :)
kızlar bugün annemle bir konu hakkında tartıştık. konu aslında pekte abartılacak birşey değil ama bana artık geldiler. sınavlara hazırlanan biriyim. evdeyim malum 2. dönem başlayacak. kardeşim de üniversiteden geldi bende istanbul dayım. o da düzce de okuyor. tabi geldi ya annem hemen beni onun hizmetçisi moduna soktu beni. 1 dediğini yaptım 2 dediğini yaptım ama en sonunda yemek yiyecek paşa annem onun en sevdiklerini hazırlamış ya masayı hazırladım sildim vs. paşa başladı emirlere masayı bi daha sil güzel sil. normalde de bu kadar şey yapmam. bu arada o masa günde 10 posta silinir çünkü çok yemek yer gün içinde taktı ya masaya o masa parlamadan yemez orada. sonra ben de sildiğimi daha kaç defa silmem gerektiğini sordum.
tabi annem de hemen savunmaya geçti. yarın el oğluna gideceksin. damadı değil el oğlu olacak. erkeklere böyle yapmak lazım, kocan ister paşa paşa yaparsın şimdi mi eriniyorsun diye söylendi. daha doğrusu her defasında başlar el oğlundan çıkar benim evliliğimden daha evlenmeden kocaya boşanma için sebep veriyor. artık korkuyorum bir gün tutar bu bedduaları ya![]()
aynı annemin lafları bekarken çok işittim
yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye o kısmı doğru
ama el oğlu kara kaşa kara göze işveye cilveye bakıyo
yoksa ev şıkır şıkır pırıl pırıl nemrut suratlı hatunu kim ne yapsın
adamların istediği işve cilve tatlı dil
anneler onu söylemiyo nedense varsa yoksa iş güç temizlik![]()