kızlar bugün annemle bir konu hakkında tartıştık. konu aslında pekte abartılacak birşey değil ama bana artık geldiler. sınavlara hazırlanan biriyim. evdeyim malum 2. dönem başlayacak. kardeşim de üniversiteden geldi bende istanbul dayım. o da düzce de okuyor. tabi geldi ya annem hemen beni onun hizmetçisi moduna soktu beni. 1 dediğini yaptım 2 dediğini yaptım ama en sonunda yemek yiyecek paşa annem onun en sevdiklerini hazırlamış ya masayı hazırladım sildim vs. paşa başladı emirlere masayı bi daha sil güzel sil. normalde de bu kadar şey yapmam. bu arada o masa günde 10 posta silinir çünkü çok yemek yer gün içinde taktı ya masaya o masa parlamadan yemez orada. sonra ben de sildiğimi daha kaç defa silmem gerektiğini sordum.
tabi annem de hemen savunmaya geçti. yarın el oğluna gideceksin. damadı değil el oğlu olacak. erkeklere böyle yapmak lazım, kocan ister paşa paşa yaparsın şimdi mi eriniyorsun diye söylendi. daha doğrusu her defasında başlar el oğlundan çıkar benim evliliğimden daha evlenmeden kocaya boşanma için sebep veriyor. artık korkuyorum bir gün tutar bu bedduaları ya![]()
üzülme canim yeri geliyor benim annemde öyle diyor bana. "yarin öbürgün kocanin evinde böyle yaparsan seni 3 günde kapinin önüne koyar" gibi cümleleri cok duyuyorum. annem evlenicek kizlara bile "evlenerek hayatinin en büyük hatasini yapiyorsun" diyor. onun icin sen kendinden eminsen hicbirsey olmaz merak etme :))