- 28 Temmuz 2015
- 85
- 138
- 8
- Konu Sahibi Eksi yesil limon
-
En son konuştuğumuzda senin yüzünden öldürüyordu beni silah çekti neden böyle şeyler yaptın,sevmediğimi artık istemediğimi bile bile dedim.Bana sen ikisini birden idare etmek istiyorsun anladım ben senin derdini dedi.Hatta beni alıp doktora götürüp deli raporu aldıracakmış deliymişim ben.Kendisi çok normal deli olan benannen kafadan hasta falan mı?
Zaten çalışıyordum tatildeydim malum sonrasında da çıktım eski evimi de değiştirdim tehdit ediyordu beni.Uyuyamıyordum bile evimi değiştirdim adresimi kimse bilmiyor şimdi.İsim gücüm var zaten ama ailem yok yuva kurmak istiyorum bu yüzden zamanı gelince.ama böyle bir ailem varken çok zor görünüyorNerde kalıyorsun bırak herkesi hayatını tek başına kur sonra düşünürsün evlenmeyi falan
Zaten çalışıyordum tatildeydim malum sonrasında da çıktım eski evimi de değiştirdim tehdit ediyordu beni.Uyuyamıyordum bile evimi değiştirdim adresimi kimse bilmiyor şimdi.İsim gücüm var zaten ama ailem yok yuva kurmak istiyorum bu yüzden zamanı gelince.ama böyle bir ailem varken çok zor görünüyor
Eski nişanlım vazgeçti artık benden.Annem tehdit ediyordu.Zaten bizi hep darp ederdi çocukken sonra biz çalışıp ona para vermeye başlayınca düzelir gibi olmuştu.Yine dövmekle herkese rezil rüsva etmekle tehdit ediyor.Güzel en azından ayaklarının üzerindesin. Kim tehdit ediyor annemi? O sana evlenme teklif eden kişiye karşı duygularından eminsen görüşmek istediğini söyle. Eski nişanlın seni suçluyormu hala ?
Bizde evlenene kadar tatillerde ailenin yanına gidilir.Yaz tatiline girince gidecektim yine sonra olaylar olunca gitmedim.Gelmem için tehditler etti gitmedim ben artık şiddet görmek istemiyorum bana saygı duysunlar istiyorum.Aileme 2 saat uzaklıkta bi şehirde çalışıyordum evimi değiştirdim artık uzak durmak istiyorum.Anneme,ablamlara ve akrabalarıma tahammüllüm kalmadı artık.Keşke benimde normal,huzurlu bir ailem olsaydıBaşlığı okuduğumda acaba üvey anne mi diye bi sorguladım. Yok artık diyorum! nerede kalıyosun şimdi peki?
Sadece kız kardeşim destek oluyor.Babam şehir dışında çalışıyor konuştum onunla anlattım her şeyi.Kızım bende arada kalıyorum eve git anneni sinirlendirme dedi sonra bana çatıyor dedi babam ayrı bir dünyada yaşıyor resmen.Yasin kaçtı? Çalıştığın yer farklı bir şehirmi? Baban ne diyo bu işe? Ailede sana destek veren yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?