- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
Merhaba arkadaslar, Eski konularimi okuyanlar bilir.. sorun annem ... Bazen diyorumki ya acaba benmi sorunluyum, anormalim diyorum, yoksa karsimdaki insanlarmi problemli... Ben bir kez evlenip bosandim .. ayrilali bes alti sene olacak nerdeyse.. su an hayatimda bir yildir biri var, aramizda mesafeler olsada kendisiyle gorustuk.. ilk gorusmemizde annesi ve kiz kardeside vardi benim istegimle.. simdide sevgilim ailemle tanismak istiyor.. ben napcam ? Anneme actim konuyu kadin Tovbeee diyip basini salliyor, kafam sisti diyor, ya evlenip yine bosanirsan diyor, bak eski esinin ailesi soyledi boyleydi, sana bunlari bunlari yasattilar diyor, sen ileriyi goremiyosun diyor, benim yuvamimi dagitmakmi istiyorsun diyor.. ya bu nasil bi dusunce yapisi.. tanidik olursa daha iyi olur diyor.. sevgilimi tanimadan etmeden bir kere oturup konusmadan bunlarin hepsini saydi sayistirdi bana.. sevgilimde ailenden cekiniyorum dedi, ya yanlis tepki verirlerse diye dedi.. sevgilim yasamis oldugum sehre gelecek annesiyle birlikte otelde kalacaklar, ve ailemle tanismak amacli gelecekler.. ben simdi napim ? Annem diyorki, babandan izinsiz ben kimseyle gorusmem, babana soyle diyor... Ya dusunebiliyormusunuz yasim 29 ben ne mecburum herkesin nazini cekmeye.. yillarca aman ailem memnun olsun, aman onlara laf gelmesin diye yasadim.. hani benim bildigim once anneler tanisir degilmi ? Ailem biraz ataerkil olduklari icin, surekli erkek kardeslerimin mutluluklarini dusundukleri icin, bizim mutlu olup olmamamiz farketmez yani.. bide ben bu konuyu aylar oncesinden soyledim anneme, simdide gelmis aaaaa sen ciddimiydin diyo bana ... Gulermisin aglarmisin..