- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Önceki konularını bilmiyorum ama annene çok geçmiş olsun ve 2020 de annenle çok güzel anılar biriktirmen dileğiyle ..Annemle ilgili konularimi hatirlayanlar olabilir. Birtakim tetkikler sonucu anneme baslangic duzeyinde demans teshisi konuldu. Bu hastaligi raporda gorunce hicbir sey hissetmedim, insanoglu her seye alisiyor galiba.
Uzgunum tabii ama herkesin bir yazgisi var iste. Anneminki de bu.
Ilac tedavisine basladik ve doktor dopdolu bir yasam tarzini onermis. Yani, annemin cok daha faal olmasi gerekiyormus. Bunun icin ailece elimizden geleni yapacagiz. Pes etmek yok. Annemin varligi bile yeter.
2019 bambaska bir yil oldu benim icin cunku bambaska bir ben birakti geriye. Sadece anlarim var artik biriktirdigim. Baska hicbir sey zerre umrumda degil.
Sizin de basinizi cok agrittim ama yazdikca rahatliyorum iste.
Sevgiyle kalin. ☺
Diğer konularini bilmiyorum, annene acil şifalar dilerim... onunla olabildiğin kadar beraber ol anılarına yeni anılar kat, ben annemi çok erken kaybettim, o yuzden çok iyi bilirim her bir aninin ne kadar kıymetli olduğunu...
Önceki konularını bilmiyorum ama annene çok geçmiş olsun ve 2020 de annenle çok güzel anılar biriktirmen dileğiyle ..
Allah acil şifalar versin anneniz kendisini düşünen bir evlada sahip olduğu için şanslı o yüzden daha iyi olacak merak etme. Ben son 2 yılda ciddi hastalıklar atlattım moral en önemli şey. Beraber kızkardeş gibi olun gezin tozun fırsat bu fırsat işte
En azından artık elinizde bir teşhis var. Savaşacağınız şeyin adını biliyorsunuz. Ve anneniz sizin gibi bir evlada sahip :)
Diğer konularınızı okumuştum. Siz çok iyi bir evlatsınız. Allah annenize şifa, size kolaylık versin.
Konularınızı bilmiyorum ama geçmiş olsun demeye geldim, allah acil şifalar versin inşallah.
Annen çok şanslı kuzum senin gibi bir evladı var
Zor bir hastalık ama sizin desteğinizle hızlı ilerlemeye çektir eminim
Umarım bu hastalık olabilecek en en yavaş seyrinde ilerler, umarım anneniz çok iyi olur. Yeni yıl size mutluluk, sağlık getirsin.
Çok geçmiş olsun. 2020 size ve ailenize güzel gelsin, hastalık ilerlemesin
Annenizin şansı sizsiniz, sizin şansınız anneniz. Allah sağlıklı, güzel bir hayat versin ikinize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?