Summer-girl Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 4.822 Emoji Skoru 11.950 Puanlar 138 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Summer-girl #21 Cikolatalikurabiyem .!.: Annenizle size uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim. Umarım herşey güzel olur Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim. Her sey guzel olur umarim.
Cikolatalikurabiyem .!.: Annenizle size uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim. Umarım herşey güzel olur Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim. Her sey guzel olur umarim.
S sassyassyy Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2017 Mesajlar 9.492 Emoji Skoru 48.049 Puanlar 548 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Summer-girl #22 cok gecmis olsun. kocaman sariliyorum sana hastalikla, ilaclarla vs ne ile ilgili olursa her zaman yaz, cok opuyorum
cok gecmis olsun. kocaman sariliyorum sana hastalikla, ilaclarla vs ne ile ilgili olursa her zaman yaz, cok opuyorum
Summer-girl Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 4.822 Emoji Skoru 11.950 Puanlar 138 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Summer-girl #23 sassyassyy .!.: cok gecmis olsun. kocaman sariliyorum sana hastalikla, ilaclarla vs ne ile ilgili olursa her zaman yaz, cok opuyorum Genişletmek için tıkla... Cok sagol canim benim. ❤❤❤
sassyassyy .!.: cok gecmis olsun. kocaman sariliyorum sana hastalikla, ilaclarla vs ne ile ilgili olursa her zaman yaz, cok opuyorum Genişletmek için tıkla... Cok sagol canim benim. ❤❤❤