Evet,çünkü sporcuyum ve düzenli beslenmem lazım ondan önce de sokmuyor mutfağa hiçbir şekilde sokmuyor,gerçekten güçten düştüm ve bu performansıma yansıdı diyince de kızıp kabul etmiyorBu mu yani derdiniz ?
Ve,akşam yemekleri geçe kaldığı için kilo da aldım biraz çünkü 8 de giriyor 10 da çıkıyor mutfaktan 10 da yemek mi yenir.Bu mu yani derdiniz ?
ben kendime biseyler hazirlayip cikicam anne diyemiyormusunuzMerhabalar herkese bugün beni sinirlendiren bir şeyden bahsedeceğim,annem 46 yaşında iş yapmayı sever,şimdi demeyin sen yap yaptırmıyor takıntı hastalığı var ve beğenmiyor kavga çıkarıyor,sorun şu ki annemin eli yemekte çok ağır ben yavaş insana gelemiyorum yine diyeceksiniz sen yap koca kızsın,asla yaptırmıyor bağırıyor,şöyle örnek vereyim 2 de antrenmanım vardı annem 11 de mutfağa girdi 13.10 da kahvaltı hazırdı 2 saat sadece oyalandı,telefonla konustu bulasık yerlestirdi o su busu derken 2 saatte bitirdi,yaptığı kahvaltı ise menemendi hani bir menemeni 2 saatte yapmak,bir kere ona kanıtlamak için girdim,dakika tuttuk 3 patatesi 1 dkda soymuşum,annem ise 5 dk da soydu 3 patatesi artık deliriyorum bu ağırlığına yemekler sürekli 3 saatte hazır iyice iştahım kapandı geç yemekten napabilirim şimdiden teşekkürler
Kendisine diyince azarlıyor çok biliyorsan gir yap diyor,gireyim diyince yok o olmadı yok onu böyle soydun yok şu pis,babam bizimle yaşamıyorYani çıkacağınız saate göre yemek olayını kendiniz ayarlayın fazla yapılıp dolaba atılabilir mesela.
Dışarı çıkacağınız günlerde de haşlanmış yumurta vs yiyebilirsiniz.
Anneniz okb sanırım kendisi destek almak istemezse çok zor.
Babanızla konuştunuz mu hiç peki o ne diyor
Yaptırsa,keşke yaptırmıyor kızım şimdi beraber yiyeceğiz elleme oraları diyor illa kendisi yapacak kendisi yapınca her yere geç kalıyorumben kendime biseyler hazirlayip cikicam anne diyemiyormusunuz
Mantıklı,aslında teşekkür ederimYani gerçekten çok tuhaf bir dert.
Mutfağa sokmuyor derken bunun için kavga mı eder ne olur yani?
Anneniz uykuya gittiğinde girin mutfağa kendiniz için ertesi gün hazırlığı yapın dolapta hazır mis gibi yemek olsun.
Bunu üç kere yapsanız anneniz diyecek ki yaa hazır yemesi daha güzelmiş hep sen yap :)
Mantıklı,aslında teşekkür ederim
Ya aslında bir kere denedim soğanı felan doğradım biberi doğradım hem şaşırdı hem de sen böyle ince kıymayı nerden öğrendin dedi,sonra yine sokmamaya başladıHizmet etmeye alışmış bir insan keyif ne bilmiyor.
Hizmetin güzelini tadınca da manyakmışım der :)
Tattır bakalım bu akşamdan başla.
Bir sporcu öyle kolay kolay kilo almaz. Ayrıca anneniz gece uyuyunca kendinize akşamdan yemeklerinizi hazırlayın.Ve,akşam yemekleri geçe kaldığı için kilo da aldım biraz çünkü 8 de giriyor 10 da çıkıyor mutfaktan 10 da yemek mi yenir.
Sosyal hayatı falan yok mu annenizin peki o dışarı çıktığında yapsanız.Kendisine diyince azarlıyor çok biliyorsan gir yap diyor,gireyim diyince yok o olmadı yok onu böyle soydun yok şu pis,babam bizimle yaşamıyor
olurmu cnm oyle siz simdi hic mutfaga girip biseyler yapmiyormusunuz bana biraz abartiyorsun gibi geldiYaptırsa,keşke yaptırmıyor kızım şimdi beraber yiyeceğiz elleme oraları diyor illa kendisi yapacak kendisi yapınca her yere geç kalıyorum
Dağınık çalışıp mutfağı pis bırakacaksınız daha çok iş çıkacak diye düşünüyor olabilir.Ya aslında bir kere denedim soğanı felan doğradım biberi doğradım hem şaşırdı hem de sen böyle ince kıymayı nerden öğrendin dedi,sonra yine sokmamaya başladı
Ben almaya müsaitim maalesef antrenmanları da aksattım birkaç gündür,dizimden sakatım ara vere vere gidiyorum o yüzden 1-2 kilo aldımBir sporcu öyle kolay kolay kilo almaz. Ayrıca anneniz gece uyuyunca kendinize akşamdan yemeklerinizi hazırlayın.
Abartmıyorum,hanımefendi annemle yaşarsanız anlarsınız kendi annesi de böyle ne gördüyse onu yapar.olurmu cnm oyle siz simdi hic mutfaga girip biseyler yapmiyormusunuz bana biraz abartiyorsun gibi geldi
Evet,çok şükür beni anlayan birisi özel beslenmemi yaptırsa mutfakta sanki yatır var biz giremiyoruz oraya.Maalesef dışarı sevmez gel anne kahve ısmarlayayım derim yok çamaşır asıcam yok bulaşık var bahane uydurur.Sosyal hayatı falan yok mu annenizin peki o dışarı çıktığında yapsanız.
Ya da etrafta söyleyebileceğiniz anlatabileceğiniz bir büyüğünüz yok mu annenizle konuşsun.
Arkadaşlar bu da dert mi demişsiniz ama sporcular özel beslenme uyguluyorlar o yüzden ben konu sahibini anlıyorum daralıp bunalmış ve buraya yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?