Evet evet öyle düşünüyor teşekkürler bugün yapacağım.Dağınık çalışıp mutfağı pis bırakacaksınız daha çok iş çıkacak diye düşünüyor olabilir.
O uyurken yemeği hazır et dolaba koy pırıl pırıl bırak tezgahı. Göre göre alışır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet öyle düşünüyor teşekkürler bugün yapacağım.Dağınık çalışıp mutfağı pis bırakacaksınız daha çok iş çıkacak diye düşünüyor olabilir.
O uyurken yemeği hazır et dolaba koy pırıl pırıl bırak tezgahı. Göre göre alışır.
degisikmis ciddenAbartmıyorum,hanımefendi annemle yaşarsanız anlarsınız kendi annesi de böyle ne gördüyse onu yapar.
Sporcu olmayabilir de ayrıca, insanın kendi evinde rahat hareket edememesi dert değil mi yani, dert sayılması için ne olması gerekiyor acaba.Arkadaşlar bu da dert mi demişsiniz ama sporcular özel beslenme uyguluyorlar o yüzden ben konu sahibini anlıyorum daralıp bunalmış ve buraya yazmış
O halde annenizin eli ağır değil Plansız.Ve,akşam yemekleri geçe kaldığı için kilo da aldım biraz çünkü 8 de giriyor 10 da çıkıyor mutfaktan 10 da yemek mi yenir.
Evet şehirdışında okuyorum,ama eve gitmeden antrenmanlarda iyice güç kazanmam lazım gece geç yemek yiyince haliyle ağırlık çöküyor miskin oluyorum,az önce yedim daha yemeği ve saat 4 den beridir bekliyorum siz düşünün dert mi diyenler :)Siz zaten sehirdisinda okumuyor musunuz?
Kaldi 1 ayiniz. Basa cikamiyorsaniz bir ay idare edin. Seneye yeni duzen kurarsiniz eve döner dönmez.
Doğru o özelliği de var,bugün dışarıdaydı ben antrenmandaydım 4 de geldim eve,9 da geldi bakın hatta yorulup yapmasın diye döner alır mısınız dedim almamışlar,daha yeni yedim tansiyonum düştüğü için uyuyakalmışım uyandığımda nerde olduğumu idrak edemedim.O halde annenizin eli ağır değil Plansız.
Akşam yemeği en geç saat 8' de yenmeli.
Bir önceki günün yemeği bizde kalmaz ki yerler hepsiniMadem yemek yaptırmıyor hergün bir önceki günün yemeğini erkenden ısıtıp yesen olmaz mı![]()
Oturduğumu nerede yazmışım tam olarak?Yardım ettirdi de biz mi etmedik.Valla benim annemde yaptığım şeyleri beğenmiyordu ama geçip içer oturduğum hiç olmamıştı yardım ederdim çözümü içerde oturup küçük çocuk gibi önüne yemek beklemek olmamalı. Yine de saygı duyuyorum herkes ne isterse onu yapar buraya yazmışsın bende cevabımı yazdım herkes hak vermek zorunda değil :)
O yokken bugune yarina kendi yemeginizi yapsaydiniz keske.Doğru o özelliği de var,bugün dışarıdaydı ben antrenmandaydım 4 de geldim eve,9 da geldi bakın hatta yorulup yapmasın diye döner alır mısınız dedim almamışlar,daha yeni yedim tansiyonum düştüğü için uyuyakalmışım uyandığımda nerde olduğumu idrak edemedim.
Annenizden duymak isterdim bu olayı gerçekten. 10 da yemek yiyorum demek ne demek demek ki kimse yardım etmiyor bekliyorsun sende aman seninle laf dalaşına giremem gerçekten çok komik derdin Allah başka dert vermesinOturduğumu nerede yazmışım tam olarak?Yardım ettirdi de biz mi etmedik.
Doğrudur,bazı arkadaşlar şımarık sanmış ama alakası yok ben hep destekçisiyim yorulmasın diye,gel dışarı gezelim diyorum bahaneler hazır yok bulaşık,çamaşır var yaptığı tek şey bütün gün teyzemle olumsuz dedikodular yapıp ev işi yapmak halbuki deniz kenarında evimiz var he dese ben zaten aldığım maaşla kahve+tatlı ısmarlayacağım anlamadım gitti.46 yaş tam premenepoz dönemi. beyin sisi dalgınlık yavaşlama çok normal.
Yemek yapmayı biliyorum da yaptırmıyor işte.O yokken bugune yarina kendi yemeginizi yapsaydiniz keske.
Anneniz disaridayken, marketteyken, duştayken falan girip hizlica yapın bir seyler o gormeden.
Ben 4te eve geldim, o 9da geldi demişsiniz bugun icin. 5 saatte iki gunluk yemek yapardinizYemek yapmayı biliyorum da yaptırmıyor işte.
Hayır,ben gezmeden gelmedim ki antrenmandan geldim belimi sakatladım geldiğimde zor basıyordum ki hala sakatım,hatta arayıp dedim ki ben sakatım isterseniz döner alın gelirken uğraşmayalım.Olur diyip almadılar.Ben 4te eve geldim, o 9da geldi demişsiniz bugun icin. 5 saatte iki gunluk yemek yapardiniz
Aşırı haklı bir yorum.Sporcu olmayabilir de ayrıca, insanın kendi evinde rahat hareket edememesi dert değil mi yani, dert sayılması için ne olması gerekiyor acaba.
Aslında arkadaşın dediği doğru mesela siz, o yokken erken eve gelirseniz hemen hızlıca kendinize göre yemekler hazırlayabilirsiniz.Yemek yapmayı biliyorum da yaptırmıyor işte.