Annemin eli ağır

Anneniz kontrol takıntılı gibi. Diğer arkadaslarin dediği gibi o yokken gizlice yapın veya kavga cikarin karışmasın bu kadar.

Ben şunu anlamadım aslında
Yani yapma etme deyince neden hemen bırakıp kenara çekiliyorsunuz ki
Hayır anne açım ve yapacağım. bitti
Dövecek mi yemek yaptınız diye.
Bağırır çağırır en fazla n'olabilir yani

Merhabalar herkese bugün beni sinirlendiren bir şeyden bahsedeceğim,annem 46 yaşında iş yapmayı sever,şimdi demeyin sen yap yaptırmıyor takıntı hastalığı var ve beğenmiyor kavga çıkarıyor,sorun şu ki annemin eli yemekte çok ağır ben yavaş insana gelemiyorum yine diyeceksiniz sen yap koca kızsın,asla yaptırmıyor bağırıyor,şöyle örnek vereyim 2 de antrenmanım vardı annem 11 de mutfağa girdi 13.10 da kahvaltı hazırdı 2 saat sadece oyalandı,telefonla konustu bulasık yerlestirdi o su busu derken 2 saatte bitirdi,yaptığı kahvaltı ise menemendi hani bir menemeni 2 saatte yapmak,bir kere ona kanıtlamak için girdim,dakika tuttuk 3 patatesi 1 dkda soymuşum,annem ise 5 dk da soydu 3 patatesi artık deliriyorum bu ağırlığına yemekler sürekli 3 saatte hazır iyice iştahım kapandı geç yemekten napabilirim şimdiden teşekkürler
Allah başka dert vermesin inşallah. Kendi kahvaltınızı da kendiniz hazırlayın

Ben şunu anlamadım aslında
Yani yapma etme deyince neden hemen bırakıp kenara çekiliyorsunuz ki
Hayır anne açım ve yapacağım. bitti
Dövecek mi yemek yaptınız diye.
Bağırır çağırır en fazla n'olabilir yani
Aman tembelliğe bahane işte. Annem izin vermiyor, dizim sakat, inek içti, dağa kaçtı.

Merhabalar herkese bugün beni sinirlendiren bir şeyden bahsedeceğim,annem 46 yaşında iş yapmayı sever,şimdi demeyin sen yap yaptırmıyor takıntı hastalığı var ve beğenmiyor kavga çıkarıyor,sorun şu ki annemin eli yemekte çok ağır ben yavaş insana gelemiyorum yine diyeceksiniz sen yap koca kızsın,asla yaptırmıyor bağırıyor,şöyle örnek vereyim 2 de antrenmanım vardı annem 11 de mutfağa girdi 13.10 da kahvaltı hazırdı 2 saat sadece oyalandı,telefonla konustu bulasık yerlestirdi o su busu derken 2 saatte bitirdi,yaptığı kahvaltı ise menemendi hani bir menemeni 2 saatte yapmak,bir kere ona kanıtlamak için girdim,dakika tuttuk 3 patatesi 1 dkda soymuşum,annem ise 5 dk da soydu 3 patatesi artık deliriyorum bu ağırlığına yemekler sürekli 3 saatte hazır iyice iştahım kapandı geç yemekten napabilirim şimdiden teşekkürler
Anennin hayatı nasıl ? Bu çok özel bir soru olduğunun farkındayım ama annen Mutsuz olabilir , içinde bişeyler yaşıyor olabilir , baban hayattaysa evliyse evliliğinde sıkıntı olabilir. Hayır sıkıntı yok deme bilemezsin. Çünkü özeli bazen anneler söylemez içinde fırtınalar kopar sadece yaşarlar o duyguyu. Ve bu psikolojik olarak çöküntüye sebep olur.

Temizlik yada yemek yapmama yada içtenlikle yapmama gibi. Yada herşeye sinirli olmak artık taşmak gibi.

Senin yaşın kaç bilmiyorum ama annen daha çok genç bence 46 yaşında. Anneni daha iyi gözlemlemelisin. Anlayabilmek için.

Destek olmak istiyorsan Anneciğim beraber yapalım mı ? Diyebilirsin belki diyosundur ama Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır özellikle de sen extra bi davranışlarını da gözden geçir annene karşı. Önce kendini sonra anneni gözden geçir ben hep öyle yaparım suç hata bende varmı diye bakarım sonra da karşımdaki kişi nasıl davranmış neler yaşanmış ona bakarım öyle tartar biçerim arkadaş olur anne olur eş olur böyle olmalı. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum bunları abla tavsiyesi olarak algılayabilirsin :)

Back
X