Annemin eşime kırılması

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Arkadaşlar annem ve kardeşimin biri her görüştüğümüzde eşimin söylediklerinden illa ki alınacak bir şey bulup alınıp surat asıyor, laf söylüyor. Eşimin söyledikleri ise genel olarak alinilacak şeyler değil. Birkac arkadaşıma anlattım bunda alınacak bir şey yok dediler. Benim sozlerime de alınıyorlarmis. En son annem eşimi arayıp söylediklerine alındığını söylemişti. Geçenlerde de beni aradı, aynı şeyleri soyledi. Ben de eşim de ben de kotuniyetle soylemedik dedim bağırmaya başladı bağırma güzelce konuşalım dedim. Bağırdı bağırdı ve en sonunda esime küfür edip yüzüme kapattı. Bu konuşmadan birkaç gün sonra aradım açmadı. Bir haftadır o da aramadı bende acmadiktan sonra bir daha aramadım. Bizim söylediğimiz şeyler normal günlük konuşma yani alınacak şeyler değil ama hadi alındı diyelim, bunu güzelce söylemesi gerekirdi . Hele ki küfür etmesi çok büyük yanlış. Yanlış mı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?

Sizin alınılacak olarak gmrmediğiniz şeyler ınlar için epey alınganlık gerektiren şeylermiş demek. Zamanla düzelir aranız ve siz de dikkat edersiniz artık konuşmalarınıza, onlar da daha hoşgörüyle yaklaşırlar umarım

ne dedınız de bu kadar alındı merak ettım
Mesela son gorustugumuzde maaslardan konu açıldıkardeşim ogretmen olmak istiyor öğretmenlerinaldığı maaşın çok üstünde bir rakam söyledialıyorlar diye ben ve esimde o kadar almıyorlar dedim. Annem ve kardeşim üç gün surat asti.

Belki farkinda olmadan kotu niyet olmadan yanlis seyler soyluyosunuz? Annenizide kardesinizide en iyi siz tanirsiniz nelere alinip nelere kirilacaklar bilmeniz gerekir.
Ama gercekten alinganlik yapiyolarsa size gore
Daha basit konulardan konusun, evet hayir kelimelerini kullanin sık sık ne diyelim.

canım annenin ilk evli çocuğu sen misin?
benim annemde ilk evlendiğim zamanda zaman zaman eşimden bazen de gereksiz şeylerden sorun yapıp canımı sıktı
anne ve eş arasında kalmak heleki evde birde anneye doğru yapıyorsun deyip gaz veren bir kardeş varsa...
gerçekten zor zamana bırak derim arkadaşım üstüne gittikçe daha kötü oluyor ne eşine ne annene nede kardeşine yaranamıyorsun

Anneler kızlarını evlendirdikten sonra biraz daha duygusal yaklasiyorlar. Aranızda kıskançlık olduğu için senin eşine olan sevgini gördükçe içten içe guceniyor ve üzerine dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Yanlış anlama hiç bir anne kızının mutsuz olmasını istemez. Anlattığım konu çok farklı. Sende biraz daha anlayışlı yaklaş hele ki eşin için asla ve asla annenin kalbini kirma annen haksız dahi olsa. Tecrübelerimle konuşuyorum yeri geliyor erkekler dibine kadar haklı olduğun konuda arkanda durmuyor. Onun için eşin için annenle kötü olma. Eşine de anneni kötüleme idare etmesi gerektiğini takmamasi gerektgni soyleki eşinde annene göz olmasın.

Ne kdar alıyormus ogretmenler merak ettım? Ben size dogrusunu soyleyeyım :)

Kaynana kavramı erkek annesiyle bütünlesmis olsa da,kız annelerinin de kaynanalik yapanı yok değil malesef..
Ben ailenizde bunu sezdim..
Anormal alınganlıklar,tepkiler..
Mesafenizi alın..

Gerçekten çok gereksiz bir alınganlık.Telefon açmayıp uzatması...Eşinizden sizi kıskanıyor olabilirler mi? Benim aklıma bu geldi.Üstüne gidip tekrar tekrar aramayın ama görüştüğünüzde konuya açıklık getirin en azından kendinizi ifade edin

Yahu bir yerde size ne, niye kardeşinizi bozuyorsunuz herkesin içinde, inşallah ablacım öyle olur, hakedersin tabi, yakışır kardeşime minvalinden konuşsanız inciniz mi dökülür. Sürekli tersleyip destekleyici olmamak da alınma sebebi, dürüst olucam diye böyle yapmayın karı koca itici olursunuz

Kayınvalideniz size küfür etse ne yapardınız annenize de onu yapın çok ayıp yaptıgı üstelik açmıyormuş ben aramazdım bile daha. Düşman gibi her lafın altında bi kötülük mü arıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…