annemin estetik bağımlılığı

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Annem 48 yaşında ve yaşlanmaya başladığını kabul etmiyor. Dolgu,botox,fraksiyonel lazer ve en son endoskopik yüz germe,yağ aldırma,prp, titan...harcadığı para burdan aya yol olur.yol parası ve konaklama cabası. İşlemlerin çoğunu istanbula gidip yaptırıyor çünkü. Ha ben evliyim ayrı düzenim ama kardeşimi okutmak ta bana kalıyor? Bari işe yarasa. Sadece yaşının güzeli oluyor gençleşmiyor.yani bakınca kırışık sarkık yok ama ifadesi gene yaşını ele veriyor. Benim estetikten anladığım bu artık.annem kadar güzel olmadığım için üzülürdüm.ama varmış bir hayır.güzeller daha zor kabulleniyor ihtiyarlamayı. Ama gizli gizli para gönder nereye kadar. Bu sefer eşim de inattan kendi ailesine gönderiyor farkedince.imdaat biri bu kadına gerilince gençleşmediğini sadece gerildiğini anlatsınnnm..

annenizin yaptığı kötü bişey değil ... ama siz niye para gönderiyosunuz orasını anlamadım

estetik estetiği doğurur,kendi uydurduğum bir cümle ama insan bir kere estetik yaptımı durduramaz kendini.psikoloğa gitmesi gerek annenin

Neden para gönderiyorsun? Gönderme o zaman, çekirdek gibi bu estetik başladın mı bırakamazsın ve ciddi anlamda psikolojik bir sorun. Para verceksen estetisyene gitsin diye değil iyi bir psikoloğa gitsin diye ver.
Babamdan paparayı yiyor çünkü.bir iki işlemine verdim mutlu olsun iyi hissetsin diye ama arkası kesilmiyor sonuç alamadıkça.bir mucize olacak ve o saçmalıklar sayesinde 25/30falan mı olacak nedir?

Hastalık bu estetisyen değil psikoloğa ihtiyacı var

Son düzenleme:
Teyze beni de gerdi :confused: canim neden kocanda gizli para gonderiyorsun cok yanlis yapiyorsun Esim benim parami yada kendi kazandigini annesinin estetik masrafina harcasin cinnet geciririm
Eşime kardeşimi okutamayacak mıyım diyorum. O daha çok kardeşime verdiğimi sanıyor. Bir bakıma doğru ama estetik yaptırmasa benim göndermeme ihtiyaç kalmayacak.ki en son germe işlemine yardım ettim

Benim annemin estetik yaptırma gibi bişeyi olmadı ama benim annemde kabul etmez yaşlandığını 46 yaşında hala dar paça değişik değişik giyinir yakışanı yakismayani alıp giyer kabullendik artık :KK70:
Hehe ben bile kendimi genç bulmuyorum artık bea

Benm annemde estetik falan yaptırmaz ama yaşlandım diye çok üzülür.anne senin doğurdukların yaşlandı sende yaşlan bi zahmet diyorum geciyorum :) okadar sorun oluyosa göndermeyin bagımlılık yapmış galiba

Back
X