annemin estetik bağımlılığı

Yaşlanmak istemeyebilir bunda ne var ?
Bende istemem 35 olmadan botoxa başlarım diye düşünüyorum kan olayına gelince prpden bahsediyosunuz heralde . O yöntemin saç çıkardığı ve gençleştirdiği kanıtlanmış bişey . Birsürü alanda kullanılıyo o da çok pahalı değil seans 150 400 arasında dra göre değişiyo değer mi değer . Kireçlenme için bile kullanılıyo . Düz mantık bakmayın lütfen
Vermek istemiyosanız vermeyin o verdin yüz onun yüzü
Kireçlenme için ben omzuma yaptırmayı düşünüyordum.romatizma kemiklerimi deforme etmiş.ama ona da işe yaramıyormuş.memnun olan kimse yok.inanılmaz yalanlar dönüyor. İşlemlerin etkisi ve kalıcılığı konusunda. Ama yaptıran yaptırsın da bu işlerin sonu yok.şimdi de ellerine ve göz kapaklarına sardı.

Yaşlanmak istemeyebilir bunda ne var ?
Bende istemem 35 olmadan botoxa başlarım diye düşünüyorum kan olayına gelince prpden bahsediyosunuz heralde . O yöntemin saç çıkardığı ve gençleştirdiği kanıtlanmış bişey . Birsürü alanda kullanılıyo o da çok pahalı değil seans 150 400 arasında dra göre değişiyo değer mi değer . Kireçlenme için bile kullanılıyo . Düz mantık bakmayın lütfen
Vermek istemiyosanız vermeyin o verdin yüz onun yüzü
Kireçlenme için ben omzuma yaptırmayı düşünüyordum.romatizma kemiklerimi deforme etmiş.ama ona da işe yaramıyormuş.memnun olan kimse yok.inanılmaz yalanlar dönüyor. İşlemlerin etkisi ve kalıcılığı konusunda. Ama yaptıran yaptırsın da bu işlerin sonu yok.şimdi de ellerine ve göz kapaklarına sardı.

Annem 48 yaşında ve yaşlanmaya başladığını kabul etmiyor. Dolgu,botox,fraksiyonel lazer ve en son endoskopik yüz germe,yağ aldırma,prp, titan...harcadığı para burdan aya yol olur.yol parası ve konaklama cabası. İşlemlerin çoğunu istanbula gidip yaptırıyor çünkü. Ha ben evliyim ayrı düzenim ama kardeşimi okutmak ta bana kalıyor? Bari işe yarasa. Sadece yaşının güzeli oluyor gençleşmiyor.yani bakınca kırışık sarkık yok ama ifadesi gene yaşını ele veriyor. Benim estetikten anladığım bu artık.annem kadar güzel olmadığım için üzülürdüm.ama varmış bir hayır.güzeller daha zor kabulleniyor ihtiyarlamayı. Ama gizli gizli para gönder nereye kadar. Bu sefer eşim de inattan kendi ailesine gönderiyor farkedince.imdaat biri bu kadına gerilince gençleşmediğini sadece gerildiğini anlatsınnnm..
Ayni benim kayinvalidemi tarif etmişsiniz

Bakın tek seans yaptırıp memnun kalamazsınız ki .Kireçlenme kaç seans aralıkları devamlılığı nedir bilmiyorum ama saç konusunda memnun kalıp bitti diye bırakanlar var hayır bitmiyo 1 yıl devamlı ayda 1-2 seans sonrasında enaz 3 ayda 1 tek seans yaptırmak gerekiyo .
Yani ağrı kesici mantığıyla bakmayın .

Annem 48 yaşında ve yaşlanmaya başladığını kabul etmiyor. Dolgu,botox,fraksiyonel lazer ve en son endoskopik yüz germe,yağ aldırma,prp, titan...harcadığı para burdan aya yol olur.yol parası ve konaklama cabası. İşlemlerin çoğunu istanbula gidip yaptırıyor çünkü. Ha ben evliyim ayrı düzenim ama kardeşimi okutmak ta bana kalıyor? Bari işe yarasa. Sadece yaşının güzeli oluyor gençleşmiyor.yani bakınca kırışık sarkık yok ama ifadesi gene yaşını ele veriyor. Benim estetikten anladığım bu artık.annem kadar güzel olmadığım için üzülürdüm.ama varmış bir hayır.güzeller daha zor kabulleniyor ihtiyarlamayı. Ama gizli gizli para gönder nereye kadar. Bu sefer eşim de inattan kendi ailesine gönderiyor farkedince.imdaat biri bu kadına gerilince gençleşmediğini sadece gerildiğini anlatsınnnm..
Aclik falan degil ki bu mecburen gonderesin

Bence gondermek zorunda degilsin ben olsam yollamam

Çoğunuzun yaşı daha çok genç ve çoğunuz kulaktandolma söylemlerle fikir yürütüyorsunuz.

Ehil ellerde yapılan estetik ya da botoksu anlayamazsınız.Sizin gördükleriniz hep kötü uygulama ki

estetik olmuş bu diyebiliyorsunuz.Ehil elde yapılsa bu kadın ne kadar güzelleşti falan dersiniz.

Doğru uygulamaların estetik olduğunu farkedemediğinizden hep kötüler üzerinden yorum yapıyorsunuz.

Evet para tuzağı uygulama çok fazla ama işe yarayanlarda var.Doğru yeri, doğru uygulamayı bulmak

için işin içinden bir yakınınız olması en güzeli.

bu işten kurtulmanın en güzel yoılu
1- anne cok güzelsin diyin
2- bu estetikler için asla para göndermeyin.

Kiz senin yas 24 mus daha citirsin sen benim gozumde. Hele bi 46 olda goreyim :)))

Yaşlılık kaygısı için çok erken. 32 33 e kadar gençtir bence.bir 8 sene var kafadan :) hoş sonra da takmaya gerek yok doğal süreç hastalık değil. Keşke yaşlanabilsek.bence nimettir yaşlanacak kadar yaşamak

Yok tabi ki genç bir yaş şükür yüzümde de birşey yok ama artık 24 olunca insan yavaştan bir korkuyor. Hep 18-21lerde kalcakmışım gibi geliyordu. Küçüçük kuzenim bile 15 yaşında genç bir kız oldu fılan... Nebileyim ama durduramıyoruz işte.

Ama ilk kırışığı gördüğümde en azından kremlere fılan başlamayı düşünüyırum inşallah işe yararlar. :D İnsanın yüzünün kırıştığını görmesi bile bence psikolojiyi etkileyecek bişey o yuzden konu sahıbı annesi zor bir süreçten geçiyor ve kabullenememiş belli ki. Destek şart. Herkes kolay kolay kabullenemez. :) Teşekkürler.

Eger ameliyat olup tam olarak genc gosterilmek isteniyorsa ancak kemik yapisi da degistirilirse genc gorunur. Cilt istedigi kadar gerilsin, yuz kemikleri yaslandikca degisiyor, yasli ifadesi veriyor, onu duzeltmedikce genc gorunmek mumkun degil. Hani en fazla 5 yas olsun o da...

Yok tabi ki genç bir yaş şükür yüzümde de birşey yok ama artık 24 olunca insan yavaştan bir korkuyor. Hep 18-21lerde kalcakmışım gibi geliyordu. Küçüçük kuzenim bile 15 yaşında genç bir kız oldu fılan... Nebileyim ama durduramıyoruz işte.

Ama ilk kırışığı gördüğümde en azından kremlere fılan başlamayı düşünüyırum inşallah işe yararlar. :KK70: İnsanın yüzünün kırıştığını görmesi bile bence psikolojiyi etkileyecek bişey o yuzden konu sahıbı annesi zor bir süreçten geçiyor ve kabullenememiş belli ki. Destek şart. Herkes kolay kolay kabullenemez. :) Teşekkürler.
26 yaşındayım ilk çizgimi gördüm. Alnımın ortasında yatay bir çizgicik oluştu bir iki ay önce.ilk beyazıma da merhaba dedim.o taraklarda estetikte mestetikte tabiki bezim yok.ama ne yalan söyleyeyim tüm kabullenişime rağmen gene de içimden bir cızzz sesi geldi :))))

Eger ameliyat olup tam olarak genc gosterilmek isteniyorsa ancak kemik yapisi da degistirilirse genc gorunur. Cilt istedigi kadar gerilsin, yuz kemikleri yaslandikca degisiyor, yasli ifadesi veriyor, onu duzeltmedikce genc gorunmek mumkun degil. Hani en fazla 5 yas olsun o da...
Öyle kemikler eriyor.yüz dokusu da eriyor. Gersen ne olacak hacim kaybetmiş .kurumuş üzümü çekiştir dolgunlaşacak mı?

Kendi bütçemize göre çok. Kendi parasını da vermesini istemiyorum aslında .çünkü gerçekten pek çoğu yalan.kanı santrifüj edip yüze sürmek nasıl gençleştirir mesela allasen..
Yuze surmuyorlar :))) icine bisiler karistirip tekrar sana enjekte ediyorlar. Cok tatlisiniz inanin beni bugun cok gulumsettiniz. Hersey gonlunuzce olsun insallah..

Çoğunuzun yaşı daha çok genç ve çoğunuz kulaktandolma söylemlerle fikir yürütüyorsunuz.

Ehil ellerde yapılan estetik ya da botoksu anlayamazsınız.Sizin gördükleriniz hep kötü uygulama ki

estetik olmuş bu diyebiliyorsunuz.Ehil elde yapılsa bu kadın ne kadar güzelleşti falan dersiniz.

Doğru uygulamaların estetik olduğunu farkedemediğinizden hep kötüler üzerinden yorum yapıyorsunuz.

Evet para tuzağı uygulama çok fazla ama işe yarayanlarda var.Doğru yeri, doğru uygulamayı bulmak

için işin içinden bir yakınınız olması en güzeli.

Benim yaşım konu sahibinin annesine yakın ve çoğu arkadaşım bir şekilde işlem yaptırdı. İnanın hepsini onlar söylemeden anladım. Mutlaka belli oluyor, en azından ben anlıyorum. Öyle komedilerdeki gibi şaşkın ifade değil, kaşlar dış yanlardan kalkıyor veya tuhaf bir gerilme görülüyor.
Ben de 1 kez botoks yaptırdım ve bakım adına en büyük pişmanlığım oldu. İlk ay aynaya bakmak bile istemedim, kendime yabancılaştım. Kırışıklarımı tercih ederim ,bir daha asla yaptırmam.

54 yaşındayım.daha henüz estetik yaptırmadım ama düşünüyorun.göz kapaklarındaki torbalanma ve dudak kenarlarının

aşağı sarkması.bunları yaptırınca en az 10 yaş gençleşiyorsunuz.tabi kimseden para istemem.yaptırabilirsem

kendim,yaptırırım.

ayrıca.bir arkadaş kayınvalidem dar paça pantalon giyiyor demiş.gayet normal değil mi?moda neyse,üstümüzde de sakil durmuyorsa,giyilebilir yani.ben yırtık kot bile giyiyorum.yaşlıyız diye,şalvarla mı dolaşalım?:KK39::KK69:

para senden çıkıyorsa dur demen lazım eşim vermiyor de ya sacma

Benim yaşım konu sahibinin annesine yakın ve çoğu arkadaşım bir şekilde işlem yaptırdı. İnanın hepsini onlar söylemeden anladım. Mutlaka belli oluyor, en azından ben anlıyorum. Öyle komedilerdeki gibi şaşkın ifade değil, kaşlar dış yanlardan kalkıyor veya tuhaf bir gerilme görülüyor.
Ben de 1 kez botoks yaptırdım ve bakım adına en büyük pişmanlığım oldu. İlk ay aynaya bakmak bile istemedim, kendime yabancılaştım. Kırışıklarımı tercih ederim ,bir daha asla yaptırmam.
amaaan tek derdimiz bu olsun. Yiyelim içelim gezelim.yaş aldığımda en ufak bir işlem yaptırmam.teknoloji gelişir vuuuu dedirtecek birşeyler olur tamam.öyle bir şey olsa bile gerçi anca Bülent Ersoy'un parası yeter :))

Back
X