annemin estetik bağımlılığı

54 yaşındayım.daha henüz estetik yaptırmadım ama düşünüyorun.göz kapaklarındaki torbalanma ve dudak kenarlarının

aşağı sarkması.bunları yaptırınca en az 10 yaş gençleşiyorsunuz.tabi kimseden para istemem.yaptırabilirsem

kendim,yaptırırım.

ayrıca.bir arkadaş kayınvalidem dar paça pantalon giyiyor demiş.gayet normal değil mi?moda neyse,üstümüzde de sakil durmuyorsa,giyilebilir yani.ben yırtık kot bile giyiyorum.yaşlıyız diye,şalvarla mı dolaşalım?:KK39::KK69:
Kıyafet konusunda yaş ayrımı çok makul değil.en azından keskin fark olmamalı 25 ten sonra kıyafet açısından bence her yaş eşittir. Sadece çocuk ve teenage keskin bir ayrıma tabi.hani 15 yaşında kızın giydiği kıyafetleri giymem.ama 25 ten sonra kıyafet ayrımı neden olsun.

Hayır de o da kendi parasıyla yapmaya calışsın. Yardım alın hatta bu bagımlılıkla ilgili bu estetik merakı gecmez kendiliginde.

Kıyafet konusunda yaş ayrımı çok makul değil.en azından keskin fark olmamalı 25 ten sonra kıyafet açısından bence her yaş eşittir. Sadece çocuk ve teenage keskin bir ayrıma tabi.hani 15 yaşında kızın giydiği kıyafetleri giymem.ama 25 ten sonra kıyafet ayrımı neden olsun.

di mi ama,hülya avşar benden bir yaş küçük.o giyince,oluyor ben giyince olmuyor mu?bence oluyor.

anneniz de biraz abartmış.ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.öyle tef gibi gerilmiş bir yüz,ifadesiz surat istemem ama insan belli bir yaştan sonra,birşeyler yaptırmak istiyor.

Ajda Pekkan gibi olacak herhal.Cidden bağımlılık olmuş tamam da sonu yok mu bunun?Gözünü kaşını yaptır burnunu yaptır kırışıklıklar gitsin falan bitmiyor mu arkadaş daha ne yaptıracak?

Benimki Allahtan o ise girmedi daha gerci amaa sanirim hepsinde var bu durum.56 yasinda neredeyse 40 42 beden gidip alusveris yapiyor aldigi kiyafetler 34 beden:işsiz: neymis zayiflayacakmis onlari gorup motive oluyormus.34 beden ne ya 56 yasindan sonra.kiyafetleri de bir gor.kirmizi pantolonlar taytlar mi istersin parlak deri ayakkabilar mintlar mi istersin aman yarabbi.ne guzel kizin varmis diyen arkadasina da ben daha guzelim ondan dediydi gecende

Benimki Allahtan o ise girmedi daha gerci amaa sanirim hepsinde var bu durum.56 yasinda neredeyse 40 42 beden gidip alusveris yapiyor aldigi kiyafetler 34 beden:işsiz: neymis zayiflayacakmis onlari gorup motive oluyormus.34 beden ne ya 56 yasindan sonra.kiyafetleri de bir gor.kirmizi pantolonlar taytlar mi istersin parlak deri ayakkabilar mintlar mi istersin aman yarabbi.ne guzel kizin varmis diyen arkadasina da ben daha guzelim ondan dediydi gecende
Ruh yaşlanmaz..değişen surettir.ama gerçekle bağı koparmamak lazım :))

Kendi bütçemize göre çok. Kendi parasını da vermesini istemiyorum aslında .çünkü gerçekten pek çoğu yalan.kanı santrifüj edip yüze sürmek nasıl gençleştirir mesela allasen..
Yanlış düşünüyorsun, hepsinin etki mekanizması var ve yapanla yapmayan arasında fark oluyor, annen muhtemelen bu yaşına kadar kendisi için birşey yapmamiş, şimdi kendini mutlu ediyor, ona bunu niye fazla görelim ki, estetik işlemler diye mi? Mesela hacca gidecem dese seve seve verirdiniz belkide?, eşiniz de itiraz etmezdi belki,

Çoğunuzun yaşı daha çok genç ve çoğunuz kulaktandolma söylemlerle fikir yürütüyorsunuz.

Ehil ellerde yapılan estetik ya da botoksu anlayamazsınız.Sizin gördükleriniz hep kötü uygulama ki

estetik olmuş bu diyebiliyorsunuz.Ehil elde yapılsa bu kadın ne kadar güzelleşti falan dersiniz.

Doğru uygulamaların estetik olduğunu farkedemediğinizden hep kötüler üzerinden yorum yapıyorsunuz.

Evet para tuzağı uygulama çok fazla ama işe yarayanlarda var.Doğru yeri, doğru uygulamayı bulmak

için işin içinden bir yakınınız olması en güzeli.
Aynen, fareye benzeyen kadınlar da görüyorum, cok doğal hoş görünenler de.. kesinlikle katılıyorum size.

1.cozum psikikolog
2.cozum psikiyatris
3.cozum annenize estetik olanlarla ilgili kotu haberleri okutun estetikle ilgili efsanelesmis hikayer acin internetten sonucun kotu oldugunu en iyi doktorlarin bile cok buyuk hatalar yapabileceginden bahsedin.
4.cozum her yasin ayri guzelligi var anne sen her halinle guzelsin..ben seni artik taniyamiyorum eski sen degilsin korkuyorum eski annemi dogal olani istiyorum deyin..
Bunlarin hicbiri ise yaramazsa parayi kes ne hali varsa gorsun ona hersey mustahak..

1.cozum psikikolog
2.cozum psikiyatris
3.cozum annenize estetik olanlarla ilgili kotu haberleri okutun estetikle ilgili efsanelesmis hikayer acin internetten sonucun kotu oldugunu en iyi doktorlarin bile cok buyuk hatalar yapabileceginden bahsedin.
4.cozum her yasin ayri guzelligi var anne sen her halinle guzelsin..ben seni artik taniyamiyorum eski sen degilsin korkuyorum eski annemi dogal olani istiyorum deyin..
Bunlarin hicbiri ise yaramazsa parayi kes ne hali varsa gorsun ona hersey mustahak..
Bir be ikinci maddeyi teklif edecek güven özveri tecrübe bende yok. :))) ama diğerleri denemeye değer.

Bir yaştan sonra ruh bedenin yaşlanmasına yetişemiyor ..., henüz o kadar yaşlanmadım ama ömrüm olursa 20 sene sonraki halim bu olur. Annemle böyle bir diyaloğum yok maalesef ama olsa doktorlarını hastanelerini ben araştırırdım :D
ama maddi olarak seni yorması kısmında hatalı yerinde olsam kırmadan ufaktan bir uyarırdım

Anneniz estetige siz onlara bagimlisiniz ,farketmediniz sanirim ,
Acikca soyleyin bundan sonra para yok kredi kartlarina acildim onlari kapamam lazim deyin ,
Onceden uyarin ,
Herm genc olunca saglik sorunu olmuyor mu insanin kenara para atin ki ihtiyaciniz olunca kullanirsiniz

Bnmde yeteri kdr param olsa anneme verir al yaptir annecm derdm ama biyere kdr tbi cdden insanda bagimlilik yapiyo estetik psikologa falan danismayi dene kendin halledebilicek bisey degl bence bu :halay:

Gondermeyin olsun bitsin. Sorun ortadan kalkar.

Gondermeyin olsun bitsin. Sorun ortadan kalkar.

54 yaşındayım.daha henüz estetik yaptırmadım ama düşünüyorun.göz kapaklarındaki torbalanma ve dudak kenarlarının

aşağı sarkması.bunları yaptırınca en az 10 yaş gençleşiyorsunuz.tabi kimseden para istemem.yaptırabilirsem

kendim,yaptırırım.

ayrıca.bir arkadaş kayınvalidem dar paça pantalon giyiyor demiş.gayet normal değil mi?moda neyse,üstümüzde de sakil durmuyorsa,giyilebilir yani.ben yırtık kot bile giyiyorum.yaşlıyız diye,şalvarla mı dolaşalım?:KK39::KK69:
kesinlikle katılıyorum, ayrıca kırklı yaşlar yaşlılık yaşları değil ki bazı arkadaşlar böyle demiş komik geldi.

Kadın kendine bakmalı zaten. Allah ömür verirse de o yaşları görürsem ben de ihtiyaç duyunca yaptırırım. Yaş aldık diye dünyadan elimizi eteğimizi çekecek değiliz ya. O zamanın modası da ne ise ona uyarım:süslü:

Buradaki asıl problemi siz çıkarıyorsunuz bence. Kardeşinizi okutmak anne-babanın görevi. Aç değiller, açıkta değiller. Eşten gizli gizli para vermeniz çok yanlış.

Annem 48 yaşında ve yaşlanmaya başladığını kabul etmiyor. Dolgu,botox,fraksiyonel lazer ve en son endoskopik yüz germe,yağ aldırma,prp, titan...harcadığı para burdan aya yol olur.yol parası ve konaklama cabası. İşlemlerin çoğunu istanbula gidip yaptırıyor çünkü. Ha ben evliyim ayrı düzenim ama kardeşimi okutmak ta bana kalıyor? Bari işe yarasa. Sadece yaşının güzeli oluyor gençleşmiyor.yani bakınca kırışık sarkık yok ama ifadesi gene yaşını ele veriyor. Benim estetikten anladığım bu artık.annem kadar güzel olmadığım için üzülürdüm.ama varmış bir hayır.güzeller daha zor kabulleniyor ihtiyarlamayı. Ama gizli gizli para gönder nereye kadar. Bu sefer eşim de inattan kendi ailesine gönderiyor farkedince.imdaat biri bu kadına gerilince gençleşmediğini sadece gerildiğini anlatsınnnm..
doğallık en güzeli bu güzellik firmalarına gidince işin ucu kaçıyor ay lirayı yaptırayım dur burayı derken göz altı torbaları sarkıklar fazlalıklar bütçe iyiyse aldırılsınlar ama başkasının parasıyla değil bu sefer dılı güzel oluyor ama ruhu tiksindirici oluyor

Annem 48 yaşında ve yaşlanmaya başladığını kabul etmiyor. Dolgu,botox,fraksiyonel lazer ve en son endoskopik yüz germe,yağ aldırma,prp, titan...harcadığı para burdan aya yol olur.yol parası ve konaklama cabası. İşlemlerin çoğunu istanbula gidip yaptırıyor çünkü. Ha ben evliyim ayrı düzenim ama kardeşimi okutmak ta bana kalıyor? Bari işe yarasa. Sadece yaşının güzeli oluyor gençleşmiyor.yani bakınca kırışık sarkık yok ama ifadesi gene yaşını ele veriyor. Benim estetikten anladığım bu artık.annem kadar güzel olmadığım için üzülürdüm.ama varmış bir hayır.güzeller daha zor kabulleniyor ihtiyarlamayı. Ama gizli gizli para gönder nereye kadar. Bu sefer eşim de inattan kendi ailesine gönderiyor farkedince.imdaat biri bu kadına gerilince gençleşmediğini sadece gerildiğini anlatsınnnm..
Mesaj tekrarı

Back
X